نقل قول:
آره خیلی خوبه .
از نظر قطعی چطوره ؟!
Printable View
نقل قول:
آره خیلی خوبه .
از نظر قطعی چطوره ؟!
والا قطعی شاید روزی یکی دوبار در حد چند دقیقه داشته باشه.نقل قول:
شبا افت سرعت داره اما تو روز عالیه.
خیلی خوبه پس سرعت 4 مگشو میگیرم . فقط چند روز طول میکشه تا بتونم از یه شرکت به این شرکت انتقال بدم اینترنتمو ؟نقل قول:
الان نامحدود مخابرات دارم از ساعت 9 صبح تا 12 شب تایم اوت میده . یعنی مودم رو روشن میکنم تا حدود نیم ساعت بد نیست بعد قطع میشه .
اما نصفه شب عالی میشه .
فکر کتم ماله شلوغی پورتاشون باشه .
سرعت 4 مگش واقعا خوبه ولی مسئله نداشتن دانلود رایگانه اما اگه خیلی پرمصرف نیستی تو خریدش شک نکن.نقل قول:
مخابرات 4 سال پیش یک غلطی کرد حالا چوبش رو داره میخوره ان هم روتر های مرخرف چینیش بود که تو مناقصه انها را برنده اعلام کردنقل قول:
مشکل از روترهاش هست
تست و حال کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با شیلتر شکن هستش از سا عت 3 دیشب تا الان بدون شیلتر شکن صفحه هم باز نمیکنه کسی میدونه مشکل چیه؟
نقل قول:
نمیدونید چقدر طول میکشه که من تعویض کنم شرکتم رو ؟ ممخابرات رو جکع آوری کنم و از فناوران عصر نوین بگیرم ...
نقل قول:
مخابرات 4 سال پیش یک غلطی کرد حالا چوبش رو داره میخوره ان هم روتر های مرخرف چینیش بود که تو مناقصه انها را برنده اعلام کرد
مشکل از روترهاش هست
به خدا توی این مدت پیر شدم به پای این اینترنت آشغال مخابرات .
برای حمع آوری باید هر روز سیریش مخابرات بشی.نقل قول:
کلا جمع آوری 1 روز بیشتر طول نمیکشه اگه بچسبی بهش.
بچه ها از ساعت 3 دیشب تا الان دیگه اینترنت من صفحه هم باز نمیکنه . زنگ زدم پشتیبانی میگه خطت نویزش بالاست باید سرویس پایین تری برداری :(
هیچ راهی نداره که بتونیم نویز خط رو برطرف کنیم. فقط باید سرویسو بیارم پایین تر؟
لطفا زودتر جواب بدید.
سلام بچه ها کسی هست که از اول شهریور به این طرف سرویسش رو تمدید کرده باشه؟من 512-2 دارم که قبل از اعمال سرویس های جدید تمدید کرده بودم سرعت شبانه ام در حد دیال آپ شده و از 2-8 رایگان هست اما عملا چیزی دانلود نمیشه میخوام بدونم در سرویس های جدید از 1-6 سرعت چطوره