ایران دلیور قیمت چند روز پیشش 870 هست
میاد پایین
به نظرم زیر 800 هم میتونی گیر بیاری
کمی صبر میخواد
الآن تازه از تنور اومده بیرون داغه داغه قیمتش بالاست
ولی متعادل تر میشه
Printable View
ایران دلیور قیمت چند روز پیشش 870 هست
میاد پایین
به نظرم زیر 800 هم میتونی گیر بیاری
کمی صبر میخواد
الآن تازه از تنور اومده بیرون داغه داغه قیمتش بالاست
ولی متعادل تر میشه
من از آل دیجیتال خریدم، ولی الان فکر نکنم موجود داشته باشه.
فقط از هر جا میخرید یا وارد کنید، حتماً مطمئن شید رام اماراته. الان چند نفر رامهای کانادا و انگلیس رو خریدن، فارسی رو جدا جدا نشون میده. کسی هم گوشیش رو روت نکرده که فایلهای مورد نیاز رو در اختیارشون بگذاره.
گوشی شاپ = 990
قطعه = 910
آقا میشه یکی این لوازم جانبی ریزرو کامل توضیح بده؟
دقیقا چی کارا میشه کرد؟کد:http://www.droid-life.com/2011/10/27/droid-razr-accessory-pricing-motoactv-will-be-available-via-direct-fill/
دونه به دونه لطفا ویژگی های هر کدوم از داک ها رو بگید
به داک یو اس بی وصل میشه و این خرت و پرت هانقل قول:
کار رابط رو میکنه
اون یکی هم برای وصل کردن به شیشه ماشینه (اولی)اون دستبند هم خودش یک گوشی هست با امکانات ورزشی
لپ داک هم که ضایس دیگه
تبدیلش میکنه به یک شبه نوت بوک
الآن این داک یو اس بی چه فرقی با اون HML که میگفتید داره؟نقل قول:
یبار یه عکس از داک آتریکس دیده بودم که چند تا پورت یو اس بی میخورد
اینم همونه. آره؟
با داک لپ تاپ آیا میشه مثلا 30% یک لپ تاپ رو داشت؟
من خودم زیاد با آندروید کار نکردم. ولی شنیدم که فوتوشاپ، اتوکد اومده براش. حتی کورل هم قراره بیاد!
آیا با یه ریزر و یه داک لپ تاپ میشه تا حدی این نرم افزارها رو داشت و نیازهای اولیه رو برطرف کرد؟
کلا قدرت سی پی یو و یا رم یه ریزر که مثلا دو هسته ای 1.2 و 1 گیگ رم هست با یه لپ تاپ با این مشخصات برابری میکنه؟
کلا این گوشی توانایی این کارو داره؟
گالکسی اس2 داک ماک نداره؟!
باسلام درمورد داک رازر بله مثل اتریکس است من هم اتریکس رادارم وهم داک آن را روی داک یک خروجی صدا که می توانی به سیستم
های صوتی وصل کنید یک خروجی HDMI و سه عددسوکت یو اس پی که حافظهای جانبی رامی توانید به آن وصل کنیدمثل یو اس پی فلش موزیک وفیلم را روی گوشی یا ال سی دی ببینیدمی توانید زمانی که گوشی روی داک است به عنوان ساعت رومیزی زیبای از آن
استفاده کنیدداک رازرهم تقریبآ چیزی توهمین ردیف است گالکسی اس تو یک کابل است که ازیک سمت بگوشی ودرسمت دیگر خروجی
HDکه پشت سوکت هم شارژروصل می شود
من که عاشق این گوشیه شدم ! جالبیش هم اینه که تا حالا متورولا دستم نگرفتم ! ولی این بدجوری منو گرفته !
متاسفانه الان نمی تونم اینقدر واسش هزینه کنم. میشه بگید قیمتش خیلی که بخواد بیاد پایین توی چند ماه آینده چقد میشه ؟ چقدر افت قیمت داره !؟
ﮔﻮﺷﯿﻪ ﻣﻮﺗﻮﺭﻻ ﻫﻤﯿﻨﻪ ﻻ ﻣﺼﺐ ﻃﺮﺍﺣﯿﺶ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﭼﯽ ﺁﺩﻣﻮ ﻣﯿﮕﯿﺮﻩ ﻭﻗﺘﯽ ﻣﯿﺨﺮﯼ ﺍﻭﻥ ﻣﻮﻗﻊ ﯾﺎﺩﺕ ﻣﯿﺎﺩ ﮐﻪ ﺍﺻﻼ ﺑﻪ ﻧﻘﻄﻪ ﺿﻌﻔﺎ ﺗﻮﺟﻬﯽ ﻧﮑﺮﺩﯼ
ﻣﺜﻞ ﻋﺎﺷﻖ ﺷﺪﻧﻪ
سلام دوستان این داک رازر یو اس بی هایی که فرمتشون ntfs رو هم پشتیبانی میکنه؟
ممنون