هنوز تو امریکا نرفته 1میلیون و خوردی فروش رفته!:دی
ترکونده که
هنوز تو امریکا نرفته 1میلیون و خوردی فروش رفته!:دی
ترکونده که
سلام اقا کسی می تونه از این کیف واسه ما بخره هزینش با شیرینی تقدیم میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان هیچکس جواب این سوالا نمیدونه مردم از بس منتظر ارزون شدنش شدم.........نقل قول:
Xنقل قول:
شرکت سامسونگ تصمیم دارد به مناسبت آغاز فروش گالکسی نوت ، تخفیفات ویژه ای را برای متقاضیان این گوشی در نظر بگیرد.
به همین منظور در ساعت 10 صبح روز یک شنبه 18 دی ماه 1390 ، گوشی گالکسی نوت در فروشگاه کامران با تخفیف های فوق العاده و جوایز نفیس به فروش می رسد.
در نظر داشته باشید تعداد گالکسی نوت های در نظر گرفته شده محدود است و این تخفیفات ( تا سقف 50%) به اولین نفرات حاضر در فروشگاه تعلق خواهد گرفت.
پس هر چه زودتر در فروشگاه حاضر باشید تخفیف بیشتری به شما تعلق می گیرد.
وعده دیدار گالکسی نوت با شما : فروشگاه کامران ( تهران،خیابان جمهوری، قبل از پل حافظ، تقاطع لاله)
ضمناً:
همین جا فرم ثبت نام قرعه کشی را تکمیل نمایید.شاید برنده قرعه کشی یک دستگاه گالکسی نوت رایگان شما باشید
منبع : Galaxynote.ir
فکر کنم صف جالبی بشه .
ازین صفا که شب قبلش باید با کیسه خواب بری بخوابی .
من زنگ زدم بهشون گفتن ماله فروشنده هستش ماله همه نیست .... گفت قرعه کشی ... گفت باید حضور داشته باشید ... گفت والا خودمم نمیدونم چه قضیه ... :31:
یعنی اینکه یارو خودش هم نمیدونست قضیه چیه ولی من تیز تر از این حرفاممم ... یارو نمیخواست اطلاعات بده چون نمیخواست دست زیاد بشه ... گفت بین فروشنده هاست ... داشت چرت و پرت میگفت ... دوباره با شماره های متفاوت بهش زنگ زدم هرموفع یه چیزی گفت ... حتی یه بار گفتتش این تخفیف قرعه کشی بین 5 نفر که تا 50 درصد بهشون تخفیف بدن ... ولی نه خیالتون راحت .طبق نوشته سایت هرکی اول اونجا باشه تخفیفات بیشتری میگیره ... خیلی بد شد من دقیقا اون روز و اون ساعت امتحان دارم ... آقا اگه رفتی یکی هم برای من بگیر باهات حساب میکنم .هزینه سرما کشیدنت توی کیسه خواب رو هم میدم :31:نقل قول:
جووووونم s2:دی
نوت بهتر از ARCو XL ظاهر شده
قیمت امروز بوشهر 1020 و شیراز 1100
تا اونجایی که من تو بازار دیدم مدل ها همه 16 هست
32 کسی تو بازار دیده
من دو تا دارم که احتمالا یکیشو واسه خودم بردارم
البته اگه دوستم که فروشندس همه رو یکجا برنداره چون 4 تا جی نکس هم همراش هست
made by samsung هست و رو پک سفارش کشور خاصی ندیدم...
قيمتا باز رفته بالا بوشهر 1150 :41:
محتوای مخفی: :دي