P A T R I O T - - Class 10
نقل قول:
سلام دوستان !
1. چه جوری می شه موزیک های داخل گوشی رو FOLDER بندی کرد ! ببینید دوستان منظورم دقیقا فولدر بندی است نه در play list کردن و کارهای دیگر !
منظورم یه چیزی مثل خود کامپیوتر است ...
2. چه جوری می تونم نرم افزار و بازی رو روی SD کارت نصب کنم نه حافظه گوشی !؟
می دونم این کار نیاز به روت کردن گوشی داره .... اگه می شه یکی توضیح بده دقیقا باید چی کار کنم ؟!
3.رم 8 گیگ الان چه مارکی خیلی خوبه ؟! اگه می شه قیمتش رو هم بگید ...
واقعا مر30 :31::31::31:
سلام. با توجه به شماره سوالات به سولاتت پاسخ میدم.
1. یک نرم افزار پخش موسیقی بهت معرفی می کنم. اول نصب کن بعد یکم باهاش کار کن، اگه بد بود که هیچ، ولی اگه خوشت اومد یه دعای خیر برام بکن!
نرم افزار NRG Playe
لینک دانلود آخرین ورژن نرم افزار: 1.75
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(من خودم همیشه با Playlist مشکل داشتم. این نرم افزار رو خیلی دوست دارم.)
2. بچه ها یک نرم افزار توی پست های قبلی گذاشتن که خیلی ماهه! با این نرم افزار می تونی به گوشی CWM اضافه کنی. ولی یک امکان بسیار عالی اون، نصب نرم افزارش هست از طریق کامپیوتر. من نرم افزار، زیاد نصب می کردم روی گوشیم. ولی بعد یک مدت جا کم می آوردم. چون همه نرم افزارها رو نمی شد با App 2 SD به حافظه MicroSD منتقل کرد. ولی این نرم افزار بالا، تمام نرم افزارهای مورد نیازت رو بدون محدودیت روی MicroSD نصب میکنه! البته بجز نرم افزارهای فابریک گوشی.
لینک دسترسی به پست نرم افزار CWM رو برات میزارم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(فقط یادت باشه تیک دو گزینه Internal Memory و Reinstall رو برداری. من تست کردم، نرم افزارهایی که فقط روی Phone میشد نصب کنی رو هم روی SD نصب میکنه)
3. من یه رم Patriotه، اصله، کلاس 10ه، توپ، 8 گیگا بایتی دارم که واقعاً سرعتش خوبه. Patriot برند معتبری توی رم جماعت است!
من این رمو نداشتم، گوشیمو وقتی خریدم، یارو بهم عیدی داد، یک رم Patriot داد. البته 27 هزارتومن ازم گرفت!!!