با سلام و روز خوش. این آیپد ایر 2 تولید میشه یا تازه در مرحله تولیده؟ یعنی تو ایران هم میادش؟ بعد چه فرق های با این آیپد ایر داره؟ با تشکرنقل قول:
Printable View
با سلام و روز خوش. این آیپد ایر 2 تولید میشه یا تازه در مرحله تولیده؟ یعنی تو ایران هم میادش؟ بعد چه فرق های با این آیپد ایر داره؟ با تشکرنقل قول:
دوربین 8 مگاپیکسلنقل قول:
پردازنده A8
باتری قویتر
تاچ آی-دی(حسگر اثر انگشت)
و مثل همه آیپد ها ایران هم میاد-ش
آبان یا آذر
بله البته باید کمرا کانکشن بخرید ( تبدیل ) ... بله کیبرد های مختلف هست ... اپل هیچ نمایندگی در ایران نداره ولی فروشگاه معتبر زیاد هست ...نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام ... البته مشخصاتی که ذکر کردید فقط حدسیات هست ... ۲ ۳ ماه بعد از وارد شدن قیمت متعادلی پیدا میکنه .نقل قول:
نقل قول:
سلام. چون من تو سایت اپل رفتم و قطعات جانبی شو دیدم. مثل کیبورد و کیف مخصوصش. کی خواستم ببینم اینجا هم موجود هستش یا فیک و کپی هستند.
راستی میشه از آیپد مستقیم پرینت گرفت. یعنی پرینتر بهش وصل کرد. اگر نه پس چطور میشه پرینت گرفت. با تشکر
این آیپد ایر 2 به نظرتون تا 3 4 ماه دیگه میاد تو بازار و به نظرتون قیمتش چقدر می تونه باشه؟ من تو سایت اپل رفتم چیزی ازش ندیدم. به نظرتون می ارزه صبر کرد؟ شاید آیپد جدید بشه مکالمه باهاش برقرار کرد با حتی فلش وصل کرد. نظر شما دوستان چیه؟با تشکر
صد درصد می ارزه قابلیت مکالمه نداره ولی قابلیت اس ام اس داره به شرطی که جیلبریک بشهنقل قول:
کلاً ای او اس 70 رصد قابلیت هاش که اندروید هم داره بعد از جیلبریک شدن فعال میشن
با سلام. ممنون. راستش می ترسم صبر کنم صبر کنم تو بازار به زودی نیاد. 3 یا 4 ماه مشکلی نیست میشه یه جوری صبر کرد. ولی مشکل اینه که یه بار برای خرید لب تاب ریسک کردم و نخریدم و بعدش به مشکل خوردم.نقل قول:
راستی این جیلبریک کردن آسیبی نداره؟ فابل برگشت هست؟ چون من به صورت خیلی گنگ و کلی متوجه شدم خیلی ها توصیه نمی کنند. شما اینکارو کردید؟ مشکلی نبوده؟ راضی بودید؟ با تشکر از شما
با سلام ............نقل قول:
شما اگر با قیمت مناسب بخوای تهیه کنی باید حداقل ۲ ماه بعد از وارد شدنش صبر کنی ...نقل قول:
قابلیت مکالمه و اس ام اس در ios حتی با جیلبریک هم وجود نداره ! روی آیپد ۱ با جیلبریک میشد تماس گرفت و اس ام اس داد ... روی آیپد ۲ هم میشد ( ios5 ) ولی بسته شدن ...
جیلبریک آسیبی نمیزنه ولی تضمینی وجود نداره ios 8 جیلبریک بشه ( الان 7.1.1 جیلبریک شده توسط یک گروه چینی )
شاید مقداری مصرف باتری با جیلبریک بیشتر بشه ولی آسیب نمیرنه !
برای پرینت مستقیم باید پرینتر با پورت اترنت یا قابلیت وای فای داشته باشید که به روتر وصل بشه ...