یک سوال
اون شخص شخیص غول که هرچی میزنی خونش دوباره پر میشه باید چه جوری باهاش مبارزه کرد؟
ممنون
Printable View
یک سوال
اون شخص شخیص غول که هرچی میزنی خونش دوباره پر میشه باید چه جوری باهاش مبارزه کرد؟
ممنون
من هم چند تا سوال داشتم !!! :31:
این شخصیت ما از لول 22 بیشتر بالا نمی ره !!! جریان خاصی داره یا بازی من مشکل داره ؟
مسابقات Crucible هم تا لول 75 رفتم و الان آخر بازی هستم ( هر دو کلید رو دارم ) 75 اخرشه یا بیشتر هم داره ؟ اگه اره چطور باز می شه ؟
توی قابلیت ها دو تا جای خالی هست کسی خبر داره مربوط به چی هستند ؟
بعد اینکه یک سوم خونش رفت باید اونقدر بزنی تا یکم چند لحظه گیج بزنه،اونوقت میتونی با دستت(همون بنفشه که پرتاب میکنه)میگیریش!نقل قول:
منم چندتا جواب دارم!!! :دینقل قول:
من هم چند تا سوال داشتم !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این شخصیت ما از لول 22 بیشتر بالا نمی ره !!! جریان خاصی داره یا بازی من مشکل داره ؟
مسابقات Crucible هم تا لول 75 رفتم و الان آخر بازی هستم ( هر دو کلید رو دارم ) 75 اخرشه یا بیشتر هم داره ؟ اگه اره چطور باز می شه ؟
توی قابلیت ها دو تا جای خالی هست کسی خبر داره مربوط به چی هستند ؟
وا... ماله منم رو 22 گیر کرده،جواب رو پیدا کردی بی نصیب نذار!!!:31:
دقیقا تو همین شرایط گیر کردم،و شدیدا هم به راه حل نیاز دارم اخه واسه باز کردن تمام قسمت های ابیسال ارمور باید مراحل 75 تا 100 ش باز باشه ولی نیست!!!اره بابا تا 101 میره ولی نمیدونم چه جوری!!!
این رو هم پرس و جو کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم،احتمالا یکیش ماله ابیسال ارمور باشه،اون یکی رو نمیدونم!!!پیدا کردی به ما هم بگو!
امیدوارم جواب سوال ها تو گرفته باشی!اگه سوال دیگه ای بود بپرس تا راهنمایی کنم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا کلا توی کروسیبل هر چقدر بجنگی Xp بهت نمیده که لول بگیری . دوما منم فکر میکنم از 22 بالاتر نره . چون منم بازی رو با همون لول تموم کردم و الان که new game plus رو دارم میرم لول 26 شدم .نقل قول:
سلام
دوستان مثل این که واسه بازی 2 تا نسخه هست متاسفانه من 5 پارت بازیو از نسخه ی Limited Edition گرفتم .و لی پارت یکشو از نسخه ی SKIDROW گرفتم.
سوال اولم اینه که تفاوت این 2 نسخه در چیه؟؟
و اینکه آیا دوباره باید پارت یکو از نسخه ی لیمیت بگیرم آخه حجمشون برابره گفتم شاید محتویاتشون یکی باشه؟؟
من نسخه Limited رو گرفتم.نقل قول:
و فک کنم ویژگی خاصی که داشت اولین بار که سراغ Serpent Tome رفتم 10 - 12 تا نامه به صورت افلاین داشتم که تو هر کدومش اسلحه و زره بود با ویژگی های خاص
کسی سیو بعد مرحله psychameron رو نداره ؟:(
دوستان میشه آپدیتiهای نسخه ی Limited Edition رو بذارید؟؟؟و کرکشو
میگم این اپدیتی که که ما داریم میگیریم از سایت دانلودها زده مال نسخه اسکیدرو . اونوقت من limited رو دارم . ایا فرقی میکنه ؟ با توجه به اینکه فقط یه کپی پیست هستش .
دوستان من اینجا گیر کردم. چطور برم بالای پله ها.
اینم عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]