ظاهرا سوء تعبیر شدش سمبا جان ، من خودم روضه میگیرم و در کنارش درس میخونم ، ولی از این که بهم گفت درس خوندن یک امر مستحب هست اصلا خوشم نیومد ! چون تا اونجایی که من میبینم مستحب نیست !!نقل قول:
در کل معذرت میخوام اگر ناراحتتون کردم :46:
Printable View
ظاهرا سوء تعبیر شدش سمبا جان ، من خودم روضه میگیرم و در کنارش درس میخونم ، ولی از این که بهم گفت درس خوندن یک امر مستحب هست اصلا خوشم نیومد ! چون تا اونجایی که من میبینم مستحب نیست !!نقل قول:
در کل معذرت میخوام اگر ناراحتتون کردم :46:
اولا كه روضه نه بلكه روزه !!!!! روضه يه چيز ديگس:31:نقل قول:
دوما كه لحنتون مشكل داشت احمقانس يعني چي ؟!؟!؟!؟!
شما اگه بخوايد درس بخونيد مي خونيد به رمضان و شعبان نيست اينا همش دليله كه خودتونو گول بزنيد
در ضمن ناراحت هم نشدم دوست عزيز:46:
موفق باشيد:20:
نقل قول:
من همین تازه زنگ زدم واسه دفتر نمایندگی آیت الله مکارم شیرازی ( ! ) گفتم : حاج آقا ما کنکور داریم نمیتونیم روضه بگیریم باس چیکار کنیم ؟
بعد یارو گفت : ببین پسرم ! درس خواندن یک امر مستحب و روضه گرفتن امری واجب است ! شما نباید مستحب را به واجب ترجیح بدهید ! و ...
به نظرِ خودم جوابش خیلی احمقانه هست !!
دوستان از من به شما شدیدا نصیحت:
لطف کنید تو تاپیکی مثل کنکور از این بحثا نکنید چون:
1- حیقه این تاپیک جای اینکاراشه
2- اخطار میگیرید و خدا نکرده بن میشید که من اصلا دوست ندارم عزیزانی مثل شما یبخودی بن شن.بخدا واسه دلسوزی میگم دوستانی که منو بشناسن ( قبلا sinak3 ) میدونن که من به خاطره همین حرفا بن شدم.
مشاوره تغذیه؟؟؟؟ کجاش در مورد تغذیه صحبت کردم؟ همش در مورد کارایی بود که پارسال این موقع انجام داده بودم. البته حالا که تایید کردی، از محاکمت می گذرم :31:نقل قول:
روانشناس و مشاور تغذیه هم شدی ؟
ضمنا این نظرات تایید هم میشه
در عوض یک مطلب مشاوره ای روانشناختی تغذیه ای برات می نویسم حال کنی :
لازم نیست که همش شب بخونی که. یه قسمتیش رو بذار برا شب و یه سه ساعتی هم روز. سه ساعت که دیگه می تونی بخونی. به نظرم اگه بتونی طوری برنامت رو تنظیم کنی که بعد سحری هم بخونی خیلی خوب میشه. چون صبح خودش یه جوریه که مطالعت بازده بیشتری داره. حالا نمی دونم بیشتر از این. در مورد بیدار شدن بعد از ظهر خب شما باید از یه روانشناس بپرسین، چون برا ما که چنین چیزی اتفاق نیافتاده. به نظرم حتی اگه طول شب هم بیدار بمونی ساعتای 12 یا یک ظهر میتونی بیدار شی.نقل قول:
. من اگه بخوام به صورت خفاش عمل کنم ( مثلا کلِ شب رو بیدار باشم و بخونم ، ساعت 5 صبح بگیرم بخوابم تا 3-4 بعد از ظهر ) در این صورت وقتی بعد از ظهر از خواب پا میشم ، اخلاقم خیلی نحس میشه ! کلا نمیدونم چرا ! دلیلش رو میدونین ؟
البته یه چیزی رو بگم که ما شبا راحتتر درس می خوندیم، اینه که تو استان های جنوبی چون هوا گرمه، و گرمی هوا آدم رو بی حال می کنه، طبیعتا میل به شب درس خوندن بیشتر میشه و کلا تابستون سال قبل حتی به جز رمضونش هم بیشتر شب درس می خوندم تا روز و خب تو ایام مدرسه کاملا تصحیح شد و برام مشکلی پیش نیومد. فکر نمی کنم یکماه لطمه ای بزنه.
خب شما می تونید تنهایی بخونید. اجباری در کار نیست. من خودم همش تنهایی می خوندم، به جز چند روزی طول سال تحصیلی که با دوستان میرفتیم کتابخونه برا تست عمومی خوندن.نقل قول:
. شما با دوستتون به صورت گروهی مطالعه میکردین ؟ مطالعه گروهی فایده داره ؟ من تا حالا فکر میکردم فقط در صورتی خوبه که آدم درس رو کامل بلد باشه و به رفع اشکال بپردازه ! مطالعه گروهی باعث نمیشه سرعت و بازدهی آدم کم بشه ؟
خب یکی نمونش بالایی که نتونسته، خیلی نمونه ها هستن که تونستن. چرا نمیشه درس خوند. ما خوندیم شد. همش هم شب نبود ولی خب شب رو مثلا تا ساعت 1 می خوندیم. بقیش برا روز. به نظر من یکم آدم سختی بکشه، نمیمیره که! ( شایدم مرد، فردا شاکی نشیا :27: )نقل قول:
من خودم تا به حال یه بارم روزه اینا نگرفتم ولی بهتون توصیه می کنم این مدتو بیخیالش شید چون با روزه نمی شه درس خوند یا روزه بگیرید یه ماه از درس خوندن بیوفتید!
ببینید این که می گین خوب شبش درس می خونم اشتباه سیستم بدنتون به هم می ریزه.(نمونش بالایی)
خب پس کلا شما تو کار تیراژ بالا هستین. امسال دیگه واسه چی؟ امسال که شبا همش آنلاینی :27: - سازمان جاسوسی CIA -نقل قول:
فقط يه 1800 روزي بدهكار شدم... امسال هم فكر كنم 1800 تايي آب بخوره واسم...
دقیقا. ولی اگه دیدین که نمی تونین نگاه نکنید ( مثل من ) اونوقت به نظرم اشکال نداره ( البته یکی نه چند تا ) و اینکه به فکرش باشین بدتر از اینه که نبینین. ولی بعدش هم به این فکر نباشین که حالا چقدر ضرر کردم یه ساعت نخوندم. باور کنید بعدا خیلی از ساعتا رو هدر می دین ( چون اولش تخته گاز رفتی، بعدا انرژی کم میاری ) که اونوقت به خودتون می گین اوایل چقدر جو گیر بودین! - ما هم جو گیر بودیم، کلا همه اولش جو گیر میشن، ولی بعدا به گذشته می خندی-نقل قول:
درضمن جان مادرتون معتاد اين سريال هاي صداسيما نشيد...اطمينان داشته باشيد كه تا زمان نوادگانتون تكرارشو شبگه جام جم و ... ميزارن...
راهش اینه یه دفعه بعد افطار هر چی رو سفرست رو ناپدید نکنی! :27:. اولش سبک بخور که هم گرسنگیت رفع میشه و هم تشنگی، بعد که معده سرحال اومد، می تونی سیر سیر بخوری. این مشکلی که گفتین هم عادی نیست به نظرم، که بهتر بود به پزشک مراجعه می کردی.نقل قول:
بعد از افطار بشدت خمعده درد ميگرفتم
آقا چند سطر نوشتم؟ میشه بگین، من حوصله ندارم بشمرم.:46:
ببخشید که زیاد شد، از بس این تابستون بیکاریم، چیکار کنیم دیگه. نتایج هم نمیاد. هر خبری رو نگاه می کنیم، دریغ از یه خبر از نتایج کنکور!!!!!!! :19: !!!!!!
یه فتوا هم بدیم که دیگه روانشانس و کلا همه کاره بشیم:نقل قول:
ظاهرا سوء تعبیر شدش سمبا جان ، من خودم روضه میگیرم و در کنارش درس میخونم ، ولی از این که بهم گفت درس خوندن یک امر مستحب هست اصلا خوشم نیومد ! چون تا اونجایی که من میبینم مستحب نیست !!
هر دو تاش واجبه. هم درس و هم روزه. درس چرا واجبه چون تو کتاب دین و زندگی پیش دانشگاهی فکر کنم یه حدیث بود : طلب علم بر هر مرد و زن واجب است.
حالا درس خوندن برا کنکور هم یه طلب علمه. پس هر دو میشن واجب.
فتوا رو حال کردی!!!!!!!!!!!
واقعا برای بعضی ها متاسفم!!! یعنی چی نمیخواد روزه بگیریم ؟
روزه امری واجبه و برکاتش به خود ما برمیگرده. دوستان اگه نظرشون غیر از اینه بقیه رو تو گناه خودشون شریک نکنن
خدا گفته روزه بگیریم ما هم باید بگیم چشم. تازه اگه بعدا هم چیزی از خدا خواستیم رومون بشه بش بگیم. چطور شما میخواید خدا رو اطاعت نکنید و از او کمک بخواید ؟ به قول دوستان شما دنبال بهونه اید فقط.
سعی کنید هوشیار باشین
سلام
من پارسال روزه رو گرفتم درس هم خدا رو شکر میخوندم / بین افطار تا سحر حدود ٣ ساعت و تو روز هم ٢-٣ ساعت میخوندم . واسه من این ساعت کافی بود . تازه زمان درسخوندنم هم رو برنامه افتاده بود و انگیزه میگرفتم . الان هم خدا شکر کنکور رو خوب دادم
دوستان جهت کسب اطلاعات بیشتر به آدرس زیر مراجعه فرمایید!! :13: :نقل قول:
1. من هم مثل توام. ولی خوب بعد بیست دقیقه اوضام میزون میشه. این یکی از سختی هاییه که باید واسه رسیدن به هدفت تحمل کنی!کد:www.makarem.ir
2. بستگی داره به گروهش. مثلا وقتی آدم با بعضی خرخونا درس میخونه، سرعت و بازدهی دو برابر میشه. ولی بعضیا هم هستن که بهشون میگن رفیق ناباب! حتما خودت دیدی دیگه. من این دوستم که گفتم، قدیما (دوم دبیرستان) وقتی میرفتیم کتابخونه، همه بهمون فحش میدادن! اگه 6 ساعت کتابخونه بودیم، مطالعه مفیدمون 15 دقیقه بود! ولی خوب بعدا آدم شدیم و همه ی مسخره بازیامون تموم شد!
خب فکر کنم به اندازه کافی در این مورد توضیح داده شده باشه. هر کسی هم نظر خودش رو گفته و دیگه بستگی به خودتون داره که واقعا اینایی که گفتین مشکل اساسی باشن یا بهونه ای بیشتر نباشه. که خب بین افراد مختلف متفاوته. همونطور که گفتیم مثلا سمبا، Untouchable و خود من لطمه ای ندیدیم. من خودم که از کنکورم راضی بودم، حالا نتیجه چه شود خدا می دونه. دو سه روز دیگه نتایج میاد، و امیدوارم نتایجی باشه که شما باهاش روحیه بگیرید و بدونید که میشه. کار نشد نداره.
دعا کنید نتایج خوب باشه. آقا کی وقت رفرش می رسه؟
راستی بچه ها یه حرف ته حلقومم مونده نمیتونم نگم!
ببینید اگه شما الان خیلی با انگیزه هستید و درسخون هم هستید و به درس هم علاقه دارید، یعنی همه ی شرایط براتون محیاست، بازم احتمال اینکه زمستون بیخیال کنکور بشید هنوز هست و کم هم نیست. باور کنید جدی میگم. این یه تجربست!
اون موقع زمانیه که انواع و اقسام استرس ها و فکرهای عجیب و قریب میاد سراغتون. افسردگی، خستگی، زده شدن از درس ها، فکر پشت کنکور موندن و ... . معمولا اینجور وقتا، آدم دست به دامن خدا میشه! هر روز دعا میکنه، نماز خون میشه و ... که خدایا، حس درسخوندن من رو بهم برگردون تا بدبخت نشدم!
اون موقع میدونید خدا چی میگه؟ میگه تو بخاطر درس خوندن، تابستون روزه نگرفتی، حالا با چه رویی از من کمک میخوای؟؟؟؟ والا خیلی پررویی.
البته خدا خیلی کریمه و دست هیچ کس رو رد نمیکنه. منظور من اینه که آدم خودش روش نمیشه به خدا رو بندازه.
یک کلام: روزه بگیرید! والسلام