دنیا شبیه سینماست با تهران طهراننقل قول:
Printable View
دنیا شبیه سینماست با تهران طهراننقل قول:
خاطرات مبهم آلبوم جدید رضای عزیزه که انشالاه تا اسفند میاد
اهنگ سازی این آلبوم رو کارن همایونفر انجام دادن
این آلبوم با کارای قبلی ایشون خیلی فرق میکنه
یه سری عکس از رضای عزیزمون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشون با خونواده کوچیک و قشنگشون
عکسش با ملیکا شریفی نیا
عکسشون با کامبیز دیرباز و بهرام رادان
پس چرا نمیـــــــاد !
بی صبرانه منتظره اومدن آلبومشم
:X
گفته شده که در اواسط اسفند میاد
فک کنم برای جشن سپندار میاد ایشالاااااااااااااااااااا اااا
«علی اوجی» در گفتگو با «موسیقی ما» از آخرین جزئیات آلبوم جدید «رضا یزدانی» پرده برداشت:
«خاطرات مبهم» ده روز دیگر در بازار
در همه سالهایی که «رضا یزدانی» در بازار موسیقی کشور حضور داشته، هر اتفاق و خبری که به نوعی به این خواننده مربوط بوده، مورد توجه رسانهها و اهالی موسیقی قرار گرفته و همین نشان دهنده میزان مقبولیت این خواننده در بازار کنونی موسیقی کشور است. نزدیک شدن تاریخ انتشار اثر جدید این خواننده در بازار موسیقی کشور باعث شد سراغ مدیر برنامههای او «علی اوجی» برویم و درباره آخرین جزئیات و زمان انتشار این اثر با او گپ بزنیم:
- از آلبوم جدید رضا یزدانی چه خبر؟ «خاطرات مبهم» را باید رونمایی جدیدی از حال و روز این روزهای یزدانی دانست؟
بعد از ۱۰، ۱۲ سالی که رضا یزدانی در عرصه موسیقی کشور حضور داشته، این آلبوم راباید یکی از متفاوتترین آثار این خواننده لقب داد که نسخه و ورژن جدید از تواناییهای او را به دوستدارانش ارائه خواهد داد. این اثر بدون شک یکی از متفاوتترین آلبومهایی ست که تا به حال در بازار موسیقی کشور منتشر شده و قطعا مورد توجه خیلیها قرار خواهد گرفت.
- در مورد تیم کاری آلبوم هم دقیقتر صحبت میکنید؟
کارن همایونفر بحثهای موسیقی این اثر را بر عهده داشته و اندیشه فولادوند هم به شکلی جدیتر در این آلبوم حضور دارد.
- یعنی همه آهنگسازی و تنظیم بر عهده کارن بوده؟
ببین موسیقی این آلبوم زیر نظر کارن همایونفر تولید شده. من زیاد با تعریفهایی مثل ملودی ساز و تنظیم کننده راحت نیستم و مشکل دارم. چهار قطعه از این آلبوم را خود رضا ملودیهایش را تولید ساخته و بقیه کارها را کارن پیش برده.
- در مورد محتوای آلبوم بیشتر توضیح میدهید؟
رضا در این اثر از یکی از اشعار کلاسیک قیصر امینپور استفاده کرده و قطعه «تهران – تهران» هم در آلبوم گنجانده شده است. «نوار» قطعهای است که در حال و هوای آثار نوستالژیک و پرطرفدار یزدانی تولید شده و از دیگر آثار این آلبوم هم میتوان از قطعاتی چون: «بلاتکلیف»، «فیلم کوتاه»، «حرفهای بیمخاطب» و... نام برد.
- تاریخ دقیق انتشار آلبوم چطور؟ مشخص شده است؟
بله برنامه ریزی ما برای ده روز آینده است که آلبوم را وارد بازار موسیقی کشور کنیم.
- و از طریق چه شرکتی آلبوم وارد بازار خواهد شد؟
تصویر گستر پاسارگاد و پخش دنیای هنر آلبوم را در بازار پخش خواهند کرد و ناشر این آلبوم نیز شرکت «آوای سوته دلان» است.
- و به عنوان سوال آخر. رضا یزدانی تا به حال در جشنواره موسیقی فجر حضور نداشته و امسال برای اولین بار این اتفاق رخ داده. کمی در این مورد صحبت میکنید؟
دعوتی از سوی دوستان برای حضور در این فستیوال فرهنگی از رضا یزدانی به عمل آمد و از آنجایی که مخاطبان این فستیوال، با بقیه برنامههای کمی فرق دارند، این تصمیم گرفته شد که به این دعوت جواب مثبت بدهیم.
- کنسرت بعدی رضا یزدانی در اسفند با قطعات جدید بروی صحنه خواهد رفت؟
بله. تمام سعیمان بر این است و امیدوارم تا آن زمان آلبوم به خوبی شنیده شود تا اجرایی قابل توجه را شاهد باشیم.
منبع : اختصاصی سایت موسیقی ما
کنسرت بزرگ رضا یزدانی درشـیــرازReza Yazdani Live in Shiraz
زمان: 25 بهمن ماه 1391 در دو سانس 18 و 21مکان: مجموعه فرهنگی هنری حافظ شیرازمراکز فروش بلیت:
◊ آموزشگاه موسيقي آبنوس /فلكه گاز، نرسيده به خيابان سميه: 2272347
◊ آموزشگاه موسیقی باران / معالی آباد: 6359375
◊ آموزشگاه موسيقي باريتون /بلوار چمران نبش ابيوردي3: 6269804
◊ آموزشگاه موسيقي سارنگ /فرهنگ شهر، ايستگاه 14: 6303921
◊ موسسه فرهنگي هنري شهر آفتاب /چهارراه ملاصدرا، ابتداي رحمت آباد: 9-6474238
◊ آموزشگاه موسيقي ماهور / بلوار ستارخان: 6269893
◊ گالری پیانو باربَد (قدوسی شرقی): 8431068
براي دريافت اطلاعات بيشتر مي توانيد با شماره روابط عمومي 6474238 تماس حاصل فرمایید.
بیست و هشتمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر از 24 بهمن تا 1 اسفند 1391 در مجموعه فرهنگی هنری حافظ شیراز به روی صحنه خواهد رفت. کنسرت موسیقی پاپ رضا یزدانی 25 بهمن در تالار حافظ شیراز برگزار می گردد و دومین برنامه از این دوره از جشنواره می باشد. این کنسرت در دو سانس 18:30 و 21 به اجرا در می آید.
علی اوجی، آرش زمانیان، بهروز پایگان، میلاد عدل، مازیار احمدپور، محمد خرمی و یاور مراد اعضای ارکستر رضا یزدانی هستند.
بعد از دو سال کار مداوم آلبوم ( خاطرات مبهم ) امروز اول اسفند ماه ۱۳۹۱منتشر شد .
بی شک اگر تلاشهای شبانه روزی کارن همایونفر به عنوان آهنگساز و تنظیم کننده،علی اوجی،میلاد عدل، ترانه سرایان،گروه نوازندگان،ارکستر بزرگ،عوامل ضبط، طرح و پشت صحنه کلیپها، اسپانسرها و عوامل پخش نبود،اثر پیش رو در اختیار شما یاران همیشگی من قرار نمیگرفت.
خاطرات مبهم با زحمات فراوان و صرف هزینههای بسیار، مهیا شده و به عنوان یک اثر ماندگار از نظر گروه تولید کننده،در اختیار شما قرار گرفته، خواهش ما از شما عزیزان این است که نسخهٔ اورجینال آن را تهیه کرده و در ادامهٔ این راه سخت،ما را یاری رسانید..
لازم به ذکر است که یک (دی وی دی) که شامل ۴ ویدئو کلیپ و یک پشت صحنه است به صورت رایگان در این پکیج قرار دارد. امید که این اثر در پیشرفت فرهنگ موسیقی این سرزمین موثر باشد.
دست تک تک شما را به واسطهٔ همهٔ یاری و مهربانیتان میفشارم و بهترینهارا برایتان آرزومندم.
رضا یزدانی
زمستان ۱۳۹۱
چه بی صدا منتشر شدا . نظرتون چیه بچه ها ؟
من که فعلا رسیدم به ترک 4 .
اولین نکته مثبت حجم صداهاس . کاملا توی این زمینه پیشرفت داشته . کاملا .
اولین ترک رو دوست داشتم . کاش بازم اینجور ترکا توش باشه .
نظر کاملمو به زودی مینویسم . شما هم نظرتونو بگید دوستان .
یکی از بهترین خبرها همین بودش.
منم دارم آلبوم رو گوش میدم.
احتمالا هم مثل قبلا برای آلبوم تاپیک اختصاصی زده میشه و منم نظرم نهاییم رو بعدا اون جا میگم...
بدون تعصب رضا واقعا توی این چند ساله عالی بوده و همیشه هم در حال پیشرفت.
یعنی جزو تنها هنرمندان موسیقی داخلی هستش که این چند ساله من همه آلبوم هاشو دنبال کردم و اتفاقا از همه آلبوم ها هم خوشم اومده.
واقعیت اینه که از نظر فنی کار اون واقعا جای تحسین داره و شاید در آینده بتونه در سطح بزرگانی مثل فریدون فروغی برسه!
این آلبوم رو فعلا نمی تونم بگم که در چه سطحی بوده چون هنوز کامل گوش ندادم و باید حتما دقیق اونو بررسی کنم ولی فعلا چند تا ترک که گوش دادم خوب بودن.
امیدوارم مثل آلبوم قبلی حداقل یکی دو ترک به یاد ماندنی داشته باشه و رضا همون روند رو ادامه داده باشه و آلبوم جوری نباشه که بعد از چند روز به فراموشی سپرده بشه...