فعلا که شما DX11 هایی ها توی کف خیلی DX9 هایی و open GL هایی ها موندید :sq_25:نقل قول:
///
بازی رو گرفتم دارم نصبش میکنم ، بعد از نیم ساعت بازی حتما نظرمو میگم/:sq_8:
Printable View
فعلا که شما DX11 هایی ها توی کف خیلی DX9 هایی و open GL هایی ها موندید :sq_25:نقل قول:
///
بازی رو گرفتم دارم نصبش میکنم ، بعد از نیم ساعت بازی حتما نظرمو میگم/:sq_8:
داداش مگه اومده که میگین شاهکاره و ان حرفا
نه بابا. 11 کجا بود! منم تو 10.1 گیر افتادم و البته فقط یه نکته هست که الان تو جمع شما دوستان عزیز نیستم اونم اینه پیر شدم و نتونستم با دسته بازی کنم! فــــــقــــــط موس و کیبورد! + DirectX 11 !!!نقل قول:
مثل اینکه اکثرا از بازی راضی هستن تو فرومای همسایه. فقط کاش توی PC حال گیری نکنه و برا من مثل آدم اجرا بشه.
شما عزیزان هم مجاز هستید تا 8 روز دیگه هی بیایید اینجا و فخر بفروشید و دل ما را آب کنید!
بازی هم عرضه نشده. برای 360 لیک شده.
ازون حرفاسا ! دیگه کاربر فعالی شروع نمیکنم بحث کنم و اینا ....نقل قول:
فعلا که شما DX11 هایی ها توی کف خیلی DX9 هایی و open GL هایی ها موندید
رعایت کن عزیز !
+
همیشه اولین نمرات خوب میشه ، AC هم اینطور بود ، امیدوارم نمرات همینطور بمونه ! متا بزنه بالای 90 و ما PC GAMER ها هم با DX11 بزنیم !
نمنه؟ قضیه چیه؟
داش حمید ناراحت نشو / صحبتم من باب مزاح بود :10:نقل قول:
میزاریم تو اسپویلر محض احتیاط...
محتوای مخفی: ...
مگه 20 نوامبر قرار نبود بیاد؟:sq_14:نقل قول:
گفتم که خدمت شما. بازی برای 360 لیک شده. یعنی دزدیده شده و پخش شده. اما بقیه نسخه ها باید تا همون 20 نوامبر که 8 روز دیگست منتظر بمونیمنقل قول:
یه سری حرفهای ناجوری داره در مورد نسخه PC بازی زده میشه. کاش این حرفا بیخود باشه.
قسمت هایی از نقد PC Gamer
Art style is bad and bloom is overused
Story is terrible
Levels are, for the most part, very small
Objectives are usually to open a door, not to kill someone
PC port is bad with controls that tell you to "gently" press LMB. Performance is 15~fps on 2/3 review machines
No saving discourages exploration
Weapons do not carry over across missions
AI is bad
Game encourages you to kill guards, unlike other Hitman games
Most assassinations are cutscenes and in a lot of them 47 fails to kill the target, rendering all of your work pointless
Contracts mode is pretty decent
نمره:
62/100
فک کنم مشکل از سیستم طرف بوده :sq_2: این همه سایتا اومدن تعریف کردن این چقد بد گفته !نقل قول: