jتهرانی؟ اگه بعله که شارژ نمیخواد مگه پول قبلا داده بودی که الانهم میخوای بدی؟نقل قول:
Printable View
jتهرانی؟ اگه بعله که شارژ نمیخواد مگه پول قبلا داده بودی که الانهم میخوای بدی؟نقل قول:
مخابرات تهران شارژی نیست.یکبار میری برای وصل یکبار هم میری برای قطع(البته اگه نخواستی)نقل قول:
بعد پولش رو قبض مي آيد؟
نقل قول:
بله روي قبض مياد
دوستان یه سوال:
کارت دانشجویی باید برای خود شخص گیرنده باشه یا می تونم برای دوستمو بگیرم؟
والا من پسر خالم برای مادروشو برد داد چیزی هم نگفتن یعنی گیر ندادن فک نمیکنم کاری داشته باشننقل قول:
---------- Post added at 08:17 PM ---------- Previous post was at 08:16 PM ----------
دوستان کسی نبود جواب منو بده؟نقل قول:
منم بین شاتل و مخابرات موندم
بچه ها من میخوام adsl 128kb بگیرم از شاتل بگیرم بهتره یا از مخابرات ؟
مخابرات تا 2 ماه پیش نامحدود 128 میداد ماهی 10 تومن هنوزم نامحدود میده؟
این نامحدودش واقعی یا مثه بقیه کاراشون سر کاریه ؟
سرعت 128 چند kb/s هست ؟
ممنون
128 نامحدود میخوای یا محدود ؟نقل قول:
اگه نامحدود میخوای از مخابرات بگیر چون ارزونتره ... اگه هم پولش مهم نیست به نظر من از سپنتا بگیر ( واقعا عالیه ... من 5 سال از سپنتا میگرفتم ، نه دی سی داشت نه سرعت کم و زیاد میشد ... تو این مدت یه بارم کارم گیر پشتیبانیش نیفتاد ) .
هنوزم همون 10 تومنه ...
کدوم شهر و منطقه هستی ؟ منطقه ما مخابرات خیلی راحت 256 هم میده ... بپرس اگه واسه شما هم اینجوری بود 256 بگیر ( 12 تومان ) .
سرعت 128 باید روی 16 باشه ... که اکثر شرکتای خصوصی ، سرعت 128 نامحدودشون روی 16 هستش ... اما مخابرات بعضی وقتا میره رو 6 و 7 ، بعضی وقتا هم میره رو 20 - 22 ... (خیلی کم پیش میاد بره رو 20 ) ... کلا اینکه سرعت ثابتی نداره ...
شرکتای دیگه هم که اینترنت محدود میدن معمولا 128 رو روی 1 مگ یا 512 میبندن که سرعت میره بین 60 تا بالا که حتی بعضیاشون تا 250 هم میرسه ...
دوستان من تهران هستم . می خوام تو یوتیوب و فیس بوک فایل با حجم بالا آپلود کنم . برای همین می خوام ای دی اس ال بگیرم . حالا نمی دونم چه سرویسی رو بگیرم که کارم رو راه بندازه . یکی میگه مخابرات اصلا نگیر یکی میگه اون یکی رو بگیر . الان گیج شدم نمی دونم باید برم سراغ کدوم سرویس .
میشه شما راهنمایی کنید ؟
یک سوال دیگه هم دارم وقتی با ای دی اس ال به اینترنت وصل هستین ، اگر یک نفر دیگه همزمان بخواد به اینترنت وصل بشه میشه از طریق دایل آپ با همان خط کانکت بشه ؟ آخه ما دو تا کامپیوتر داریم و یک خط تلفن . واسه همین سر استفاده از اینترنت بعضی وقت ها دعوامون میشه .:31:
آقا من زنگ زدم از سرعت کم شکایت کردم یه خرده هم تند صحبت کردم گفتن بیا درخواست 256 بده گفتم مدرکم اکابره :31: گفت مهم نیست:31:
شانسو می بینی .. برای یه بارم شده تو زندگیمون شانس آوردیم .. شنبه مبرم ترتیبشو می دم خدا کنه رو هوا حرف نزده باشه:27: