اقا من دو تا سي دي اين بازيو دارم ه ردو اجرا نميكنه بازيو
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Printable View
اقا من دو تا سي دي اين بازيو دارم ه ردو اجرا نميكنه بازيو
چه پیغامی میده؟؟
مياد بيرون
دوستان من الان دقیقا بعد اون قسمتی هستم که لسینسکی رو از دست اون مرده ها نجات میده بعدش بهش یه فیلتر میده.....بعدش که با اون دارک وانِ میری یه موجودی هست مث یه خرس بزرگه بعد دارک وان بهت میگه:اون فقط میخواد از بچه هاش مراقبت کنه...بعد بلند میگه Watch out.....بعد اون خرسه از پشت میندازتت زمین و یه چاقو هم دستته.....بعد تصویر میمونه....چون تو رنجر مود هستم هیچ هینتی هم نمیده....ولی باد و طوفان و صدا ها همه در جریان هست ولی احتمال میدم که میگه یه چیزی رو بزنی که یه کاری بکنه....دوستانی که رد کردن مشه بگن اینجا چی رو باید بزنم؟؟؟:n14:
به جای اینهمه توضیح بهنره عکس بزاری.نقل قول:
عاقا خودم فهمیدم.....من ترینر زده بودم و جون بی نهایت رو فعال کرده بودم....الان که سریع و بدون ترینر رفتم عکس بیگیرم دیدم همین زد تو پشتم آرتیوم افتاد و به فنا رفت:n09:پس من مرده بودم اونجا و فقط چون ترینر داشتم سعی داشت زنده بمونه:n09:
اینو تو همون مرحله اول دیدم,عایا نسخه بعدی ای هم هه؟[emoji7]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان فرق نسخه لاست نایت با نسخه ردوکس چیه؟ مغازه دار به من گفت ردوکس جدیده ولی اولش که مثل نسخه قبلیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ببینید تا به الان دو بازی از سری مترو اومده که نام شماره اول Metro 2033 و نام شماره دوم Metro: Last Light هست . Metro Redux که همین امسال اومد یک بازی جدید از این سری نیست بلکه تشکیل شده از این دو بازی که نام بردم , همراه با پیشرفت های گرافیکی و همه ی DLC هایی که تاکنون برای این دو بازی اومده .
Metri redux براي ٣٦٠ كي اومدنقل قول: