قبل عید یعنی 3 ماه پیش نمایندگی سونی تو خ سناباد مشهد 2 تا عینک میداد با ex720 البته 55 اینچش.
تو بانه الا عینکای 2011 رو 45 تومن می فروشن.
قبل عید یعنی 3 ماه پیش نمایندگی سونی تو خ سناباد مشهد 2 تا عینک میداد با ex720 البته 55 اینچش.
تو بانه الا عینکای 2011 رو 45 تومن می فروشن.
کلا بازار یه جورایی دزد بازره نه بازار . نمایندگی و غیره فرقی نداره . خودت باید دقت بکنی !!!! نمایندگی هیچ فرقی با بدون گارانتی نداره ( تازه بدون گارانتی اصل مالزیه و نمایندگی ساخت ایران ! ) تازه یه عینک رو هم میدزده و دونه ای 100 هزار تومن میفروشه به من و شما !! خود تلویزیون رو هم با قیمت فضایی داره میده . البته اگه باشه !!
اگه میتونید از بانه بخرید و اگر نه بگید برایتون بیارن . کلا EX720 جزو بهترینهای بازار هست و فروش خیلی خوبی هم داشته که الان هیچ جا گیر نمیاد !!!!!
یعنی هیچ مدلی با این قیمت نمیشه تهیه کرد؟:31:نقل قول:
دوسته عزیز تا 2 تومان می تونین 40 تا 42 با قابلیت 3d از همه مدل های جدید بگیرین!!نقل قول:
دوستان با EX720 تا حالا کسی به اینترنت متصل شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میشه وصل شد اصلا ؟؟؟؟؟؟؟ وب بروزر داره ؟؟؟؟؟؟؟ میشه صفحات وب رو لود کرد توش یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه جدیدا براش یه آپدیت جدید اومده که قابلیتهای اینترنتی رو بالا برده ولی ننوشته جه قابلیتهایی !!!!!!!
در ضمن یه سوال جدی دیگه !!!!. ممنون میشم جواب بدید :
میشه منو تو خرید کابل HDMI کمک کنید . چه مارک و مدلی الان تو بازار خوبه و از کجا و چند بخرم خوبه ؟؟؟؟ با توجه به اینکه تقلبیش هم تو بازار فراوونه !!!!!! در ضمن در مورد ورژنهای مختلف HDMI هم راهنمایی کنید .
من تهران هستم .
با سلام
من سامسونگ 46c7000 دارم در tools تنظیمات زیر نویس نداره آیا در جای دیگه هست
این تاپیک مطرح کنید بهتره فک کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام ممکنه راهنماییم کنین برا ی انتخاب یکی از این تلویزیونا,تا 2.4 تومن برای حدود 40 اینچا
1.panasonic 42 st30
2.sony ex 720
3.samsumg D 6960
4. LG LW57000
5.Sharp 8300
sharp le8300x بهترین تلویزیون سه بعدی هست چون یک پنل ژاپنی مرغوب داره که توی کیفیت تصویرش تاثیر گذاشته . این tv مجهز به تکنولوژی کواترون هست که رنگ زرد رو فوق العاده طبیعی نشون میده و به همین دلیل تصاویری با رنگهای طبیعی بوجود آورده .
این تلویزیون اکثر فرمتها رو با استفاده از usb میتونه play کنه .
قابليت نمايش عكس با فرمت : JPEG,MP
قابليت پخش صدا با فرمت: WMA,AAC,MP3
قابليت پخش تصوير با فرمت : mp4, mkv, avi, mpg, mpeg, ps, ASF, MOV, WMV
سلام دوستان من دنبال یک تلویزیون hd باسه ی خونه دانشجویی هستم تا می خوام ارزون باشه در اندازه 37 یا کوچیکتر ممنون م یوشم چند مدل معرفی کنید