اینجا ظاهرا اسپویل اینا کسی نمیذاره نصف داستان رو قبل از رسیدن از اینجا فهمیدم:n08:
بکس من روی هفتاد و خورده ای هستم اینجا گیر کردم چه بکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینجا ظاهرا اسپویل اینا کسی نمیذاره نصف داستان رو قبل از رسیدن از اینجا فهمیدم:n08:
بکس من روی هفتاد و خورده ای هستم اینجا گیر کردم چه بکنم
نقل قول:
اینجا باید اول اون جسم رو بیاری پایین بعد بری روبروش وایستی
و یه تیر بزن اون جسم رو بکش به طرف خودت وقتی نزدیکت شد از بالا بپر روش و بعد میره سمت اونور بپر روی چوب ها و .........
اعصابم ریخت به هم:n27:
امروز تا 70% رفتم یهو از بازی اومد بیرون و هزار تا مشکل دیگه که تو تاپیک مشکل گفتم هیچ سیو بازی هم پرید(گل بود و به سبزه هم اراسته شد)
یکی بزرگی کنه لطف کنه سیوهای قبل از مرحله ساحل 70% رو برام بزاره
هم اکنون منتظر یاری سبزتان هستم:n16:
کسی نیست کمک کنه بگه اینجا باید چیکار کنمنقل قول:
دوست عزیز تورو خدا این سیو بازی رو برام یجا اپلود کن:n16:نقل قول:
من دقیقا نمیدونم اینجا کجاس اما اگه اون کمان جدید رو اون دوستت بهت داده باشه میتونی با دکمه وسط موس به همون صخره تیر بزنی و وصل میشه به این چوبه و سر میخوری میری اونور...نقل قول:
من هم روی 84 درصد تموم کردم اونجایی که گفت دیگه راه برگشتی نیست میخواستم برم هرچی رو پیدا نکردم پیدا کنم یه خورده رفتم اما دیگه حسش نبود رفتم تمومش کردم اینهمه بگردی آخرش هیچی:n09:
یکی از بهترین بازی هایی بود که کردم به نظرم این ازون بازی های موندگار و خاطره انگیز میشه، برای من که همین الانشم خاطره شده تا این حد که بعد از تموم شدن رفتم تو بخش اکسترا اون عکسایی هنری از مراحل بازی رو که نگاه کردم هوس کردم برم دوباره بازی کنم حس نوستالژی بهم دست داد! :n08:
باگهای این بازی پدر من در اورده این دفعه دومه که دارم بازی رو میرم وبه باگ دیگه برخوردم :n14:
دفعه اول که تا 54% رفتم وبه بگی که تو این صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشتم برخوردم ودیدم راهی نیست وکسی سیو اپ نکرد مجبور شدم از دو باره بیام
حالا دوباره که او.مدم یه باگ تو 47% برام پیش اومده اینه که هرکاری میکنم تو اینجایی که عکسشو گذاشتم نمیتونم بپرم البته یه بار پریدم اون ور ولی رفتم جلو تیر خوردم و وقتی از چکپوینت اخر اورد مجبور بودم دو باره اون تیکه رو بپرم و از اون به بعد شاید 40 یا 50 بار پریدم ولی نمیرسه اون ور
واقعا دیگه نمیکشم بخوام برای بار سوم از اول برم
دوستا ن اگر کسی میتونه دردم رو دوا کنه که هیچ اگر نشد خواهش دارم یکی سیو بازیو که تو 60 _50 _40_یاحتی 30% باشه رو اپ کنه برام خیلی ممنونش میشم
در ضمن مسیر سیو بازی اینجاست C:\Users\User\AppData\Local\SKIDROW\203160 که حجمش هم حدود 100kb هستش
لازم به ذکره که فایل سیو به صورت hidden می باشد که باید در فولدر اپشن گزینه show hidden files را فعال کرد( البته اگر از قبل فعال نباشه)
سلام دوستان
من یه جای بازی به باگ خوردم و هیچ کاریش نمی تونم بکنم لطفا کمک کنید
یه جا توی بازی یه آسانسور هست که توی یه ساختمون 3 طبقه بالا و پایین میره و باید توی 3 قسمت مختلف آسانسور رو آزاد کنی
آسانسوره قاطی کرده و هر جا دکمشو میزنم 1 طبقه پایین تر وایمیسه و نمیتونم ردش کنم.
کسی به این مشکل برخورد کرده؟ راهنمایی کنید ممنون میشم
سرچ کردم و دیدم زیاد به این مشکل برخورد کردن ولی راه حل پیدا نکردم