نقل قول:
من هم دقیقا همین مشکل رو دارم :(
من روو ریکاوری هم میبرم میخوام ریستور کنم این ارر رو میده :|
چیز پی ان هم دارم !
ورژن گوشیم هم 4.2.1 هست!
فک کنم اپل میخواد همرو مجبور کنه برن 4.3.4 !
چییی کار کنم ؟!
Printable View
نقل قول:
من هم دقیقا همین مشکل رو دارم :(
من روو ریکاوری هم میبرم میخوام ریستور کنم این ارر رو میده :|
چیز پی ان هم دارم !
ورژن گوشیم هم 4.2.1 هست!
فک کنم اپل میخواد همرو مجبور کنه برن 4.3.4 !
چییی کار کنم ؟!
بهترین کار اینه :
برین روی 5b2 ، (البته جیل هم باید بکنین که این اتفاق بیافته :|) ، بعد خودتون بعد یه مدت گوشی رو از پنجره پرت می کنین بیرون...
جیلبرک 5b2 ==> افتضاحه
همش فورس کلوز و همش سیف مود و ...
نقل قول:
بچه ها زمانی که میخوام گوشی رو ریستور کنم این پیغام رو میده .
هم چیز پی ان دارم و هم از آخرین ورژن آیتونز استفاده میکنم .
رو 4.3.3 هستم میخوام ریستور کنم رو همین 4.3.3
چه کنم ؟
هنوز هم فکر می کنید این ارور مربوط به ورژن iTunes هست؟!!نقل قول:
نه عزیزم ربطی به VP نداره . من کلا اینترنتم با Vp میاد بالا . مشکل از ورژن آیتونزه که دارم دانلود میکنم ...
بگزریم...
---
شما باید راههای مختلفی رو امتحان کنید، اول اینکه اگر فایل host که در پوشه etc وجود داره رو ویرایش کردید و مثلا این رو اضافه کردید:
بیاید ip ها رو حذف کنید و فقط بزارید gs.apple.com باقی بمونه.کد:74.208.10.249 gs.apple.com
یک راه دیگه اینکه با استفاده از برنامه iREB 4.x.x گوشیتون رو برای ریستور در DFU آماده کنید تا جلوی error های احتمالی گرفته بشه. از این روش برای Restore کردن فرم ور های Custom استفاده میشه، ولی احتمالا برای جلوگیری از این error هم جواب میده.
در آخر اگر باز هم به نتیجه نرسیدید، سرور V_p-N تون رو عوض کنید و یا از نرم افزار های فیــــلتر شکن موجود و راههای دیگه تغییر ip استفاده و بکار ببرید.
جالبه میگم بچه های اینجا یکم عقب هستند بعد میگین نه ... این روش هایی که دوستان راهنمایی میکنن واسه فریم ور 4.1 به قبل هستش . واسه 4.1 به بعد 4 تا روش داره العان نمیدونم ولی من واسه 4.3.3 از نرم افزار Fix recovery و TinyUmbrella استفاده کردم و گوشیم راحت ریستور شد . . .
نه مشکل از ورژن آیتونز بود .
نه از وی پی ...
----
که هیچ کس هیچ کمکی نکرد .
یه سوال میکنی فردا باید واسه جوابش بیای . . . ؟!؟!
میگم اینجا قسمت آیفون مرده میان میگن چون سایت جامع هستش .
خوب یه نفر که اسمش ناظر اسمارت فون هستش واسه چیه پس ؟ تو هیچ سایتی به اندازه پی سی ورلد رییس نداره
و هیچ سایتی هم به اندازه پی سی ورلد دیر جواب نمیدن و اطلاعاتشون کهنه نیســــ
جالبه که بجای درست کردن سایت پست هایی که به ضرر مسئولین باشه پاک میشه ... ایول !!! :31:
اینکه شما نمی تونید از این روشها استفاده کنید مشکل ما نیست!نقل قول:
جالبه میگم بچه های اینجا یکم عقب هستند بعد میگین نه ... این روش هایی که دوستان راهنمایی میکنن واسه فریم ور 4.1 به قبل هستش . واسه 4.1 به بعد 4 تا روش داره العان نمیدونم ولی من واسه 4.3.3 از نرم افزار Fix recovery و TinyUmbrella استفاده کردم و گوشیم راحت ریستور شد . . .
بنده خودم تا حالا 7 الی 8 عدد iphone4 به علاوه یک iPad2 که اتفاقا همین هفته پیش بود با استفاده از روشهایی که ذکر کردم به ورژن 4.3.3 آپدیت کردم، و 2-3 تاشون 4.3.3 بودن که به 4.3.3 دوباره restore کردم و از TinyUmbrella فقط برای ذخیره SHSH استفاده کردم. حالا اینکه برای شما چرا جواب نمیده جای سوال داره!
جالبه بدونید این TinyUmbrella هم با استفاده از تغییرات در فایل host اینکار رو انجام میده.
در ضمن اگر در هرجای اینترنت جستجو کنید، همین راهنمایی های که بنده شما رو کردم می کنند!
کد:http://www.justmobilephone.com/itunes-error-3194-while-restoring-ios-4-3-3-iphone-ipod-touch/
کد:http://www.financemanila.net/2011/05/how-to-fix-error-3194-when-restoring-ipad-iphone-itouch-4-3-3-4-3-2-4-3-1/
خب تمام اینها همون کاری رو انجام میده که بنده به شما گفتم انجام بدید! نه با TinyUmbrella بلکه بصورت دستی!کد:http://iphoneblogr.com/2011/05/error-3194-when-restoring-4-3-3-fix/
شما اگر با اینجا مشکلی دارید و نمی تونید در اینجا حضور داشته باشید، خب می تونید برید به فرومهای تخصصی تر که اطلاعاتشون بروز تره!
سعی کنید به جای اینکه به بقیه عقب مونده بگید کمی...
سلام دوستان
برای یکی از دوستان یک آی پاد 4 32 گیگ گرفتم که ورژن 4.2.1 هست.
الان میتونم به 4.3.3 ریستور کنم؟یا به دلیل اینکه shsh این فریمور را ندارم و 4.3.4 هم رلیز شده نمیزاره من به 4.3.3 ریستور کنم؟
راهی برای دور زدنش نیست؟
پیشاپیش ممنون.
نقل قول:
من با اینجا هیچ مشکلی ندارم . شما تاریخ عضویت من رو ببین متوجه میشی . اگه مشکلی بود نمیومدم اینجا .
من همیشه وقتی مشکل برام پیش میومد میومدم اینجا ...
اما . یه مدتیه که دیگه وقتی سوالی پرسیده میشه به اون سرعت قدیم کسی جواب نمیده .
من یادمه زمانی که میخواستم آیفون 3جی اس بخرم با دوست عزیز Joe_Satriani مشورت میکردم . انقدر سرعت پاسخ گویی بالا بود که من تو 15 دقیقه اطلاعاتم نسبت به آیفون کامل شد اما حالا ...
امیدوارم روز به روز پی سی ورلد پیشرفت کنه و برای اونایی که فعال هستند ( فعال ) آرزوی موفقیت میکنم ...
با اجازه :11:
شما نمی تونید دیگه کد SHSH رو بصورت آنلاین در سرورهای پشتیبان Cydia ذخیره کنید. ولی می تونید بوسیله نرم افزار مربوطه کد SHSH رو بصورت Local بر روی کامپیوتر خودتون ذخیره کنید. همین کار برای Restore کردن کافی هست.نقل قول:
لینکهایی که در پست قبلی قرار دادم آموزش انجام دادن اینکار رو توضیح دادن که می تونید استفاده کنید.
اگر احیانا موفق به اینکار نشدید دست نگه دارید تا جیلبریک Untether برای ورژن 4.3.4 ریلیز بشه و یا برای 5 صبر کنید.
بالاخره هر کسی مشکلات خاص خودش رو داره، و همچنین همه بیکار نیستند که بیان در فرومها فقط برای پاسخ دادن به سوالات دیگران وقت بزارند. باید به زندگی خودشون هم برسند.نقل قول:
اما . یه مدتیه که دیگه وقتی سوالی پرسیده میشه به اون سرعت قدیم کسی جواب نمیده .
من یادمه زمانی که میخواستم آیفون 3جی اس بخرم با دوست عزیز Joe_Satriani مشورت میکردم . انقدر سرعت پاسخ گویی بالا بود که من تو 15 دقیقه اطلاعاتم نسبت به آیفون کامل شد اما حالا ...
منم اين ارور رو موقع ريستور با كاستوم 4.3.3 داشتم كسي هم به دادم نرسيد آخر سر فهميدم كه بايد حتما با ireb به dfu ببري و اگه خودت همينجوري به dfu ببري جواب نميده
دوستان بنده الان یه بازی با پسوند ipa دانلود کردم با حجم 300 mg
میخواستم اینو در گوشیم نصب کنم..
طریقه نصبش رو با ایتنوز باید بکنم با اینستالوز