ممنون، بنا به پیشنهاد شما بهران تکتاز خریدمنقل قول:
یکی می گفت هر روغن موتوری که اولش میریزی، همیشه دیگه باید همون رو بریزی!!! آره؟
Printable View
ممنون، بنا به پیشنهاد شما بهران تکتاز خریدمنقل قول:
یکی می گفت هر روغن موتوری که اولش میریزی، همیشه دیگه باید همون رو بریزی!!! آره؟
گارانتی داره. تازه بردم سرویس اولیه. اونجا هم گفتم. که مسئولش گفت از لنتهای جلو بازدید میکنیم. اما الان کماکان اینطوریه. صداش اینطوریه که مثلا شما میری رو دست اندازه یا ترمز میکنی شروع به حرکت میکینی آروم تو کوچه مثلا که ناهمواره داره با دنده 1 یا 2 آروم میری اگه خلوت باشه و ضبطم روشن نباشه جیر جیر از عقب ماشین میاد. تقریبا مثل اینکه چرخت مثلا روغنکاری نشده باشه. صدا از کم زیاد میشه دوباره کم میشه زیاد میشه. یکنواخت نیست. همیشه هم نیست. البته ممکنه باشه من به دلیل شلوغی و یا صدای ضبط ماشین متوجه نشم. بعد از سرویس اولیه بهتر شده بود. شما چی فکر میکنی؟نقل قول:
بله. این بهترین کار ممکن هست ولی مشکل خاصی پیش نمیاد اگه از روغن های دیگه استفاده کنید.نقل قول:
برای خودروهای با موتورهای تکنولوژی روز و گران قیمت حتی اگه بخواین نوع روغن رو عوض کنید قبلش باید از روغنهای معروف به فلاش به مدت چند دقیقه استفاده کنید تا بقایای روغن قبلی پاک بشه و بعد نوع روغن جدید رو استفاده کنید.(مخصوصا روغن های فول سنتتیک)
ولی برای پراید نه خودش خیلی تکنولوژی داره نه روغنش! خیلی حساس نباشین.
پراید همکارم موتورش خوب کار نمیکرد کاپوتو زد بالا گیج روغن کشید گیج کاملا خشک بود!1.5 لیتر روغن ریخت توش از همین بشکه ایها موتور عین ساعت راه افتاد بدون کوچکترین مشکلی!
به احتمال زیاد از جنس لنت ترمزه.نقل قول:
از کمک فنر هم میتونه باشه ماشین رو ببرین نمایندگی از کارشناس فنی خواهش کنین(همون درخواست کنین!) برای چند دقیق با ماشین دور بزنه. دقیقا تو جاهایی که ماشین صدا میده رو هم بهش بگین. مشکلتونو حل میکنن.
پیشنهاد میکنم نمایندگیهای کوچیکتر ببرین نه نمایندگیهای معروف و تو جاهای شلوغ تا کارشناس براتون وقت بزاره
اخرین قیمت این ماشین رو کسی داره؟ از نمایندگی منظورمه. جریان موتور hp چیه که روی 111 سوار شده! ؟ شنیدم قدرت موتور شده 69 اسب بخار مصرف هم کمی بهتر شده.
؟
اگه منظورتون 131 هست اخرین قیمت فروش نقدی با یک ایربگ برای راننده و فرمان هیدرولیک یا به عبارتی پراید ex برابر 1440000 تومان و نوع el که فقط فرمان هیدرولیک نداره برابر 1140000 بوده. قیمت بازار آزاد هم حداقل 1 میلیون بالای قیمت شرکت. فعلا شرکت قیمت نقدی جدید اعلام نکرده.نقل قول:
موتورهای نوع hp+ با تغییراتی که من نمیدونم دقیقا چی بوده قدرت موتور رو حدود 5 اسب بالا بردن. به گفته خود شرکت مصرف این نوع موتورها هم کمتر شده باید از کسایی که دارن سوال کرد.
توی دفترچه راهنمای خودرو که نوشته توی هر 100 کیلومتر 8.8 بنزین می سوزونه!نقل قول:
مقایسه با موتور قبلی
موتور قبلی 62.5 اسب
موتور HP+ شده 69.3 اسب
مصرف بنزین قبلی 6.89
HP+ شده 6.31
hp+ دوگانه سوز
قبلی 53.8 اسب
فعلی 60.5 اسب
مصرف گاز متر مکعب در 100 کیلومتر
قبلی 7.49
فعلی 6.85
اینا اطلاعات کاتالوگ سایپا، لینک منبع هم بعدن میزارم.
سلام
دوستان فرق بین 131 le با ex در چیه؟
و اینکه 131 le از sx چه امکاناتی بیشتر داره ؟
سبز باشید
نوع le = ای بی اس + ایربگ رانندهنقل قول:
نوع ex = ای بی اس + ایربگ راننده+ هیدرولیک
نوع sx = ای بی اس + هیدرولیک
نوع sl = ای بی اس