دوستان سار موبایل و امواج مضر گوشی فقط با مکالمه روی انسان اثر داره یا حتی با بازی کردن با گوشی هم عوارض داره ؟
دوستان سار موبایل و امواج مضر گوشی فقط با مکالمه روی انسان اثر داره یا حتی با بازی کردن با گوشی هم عوارض داره ؟
دوست عزیز متاسفانه من هنوز گوشی رو نتونستم بخرم ( البته به دلیل کمبود بودجه) ولی تا یکی دو هفته دیگه ایشالا مشکلم حل بشه حتما میخرم. من تبریزم اینجا فقط بدون گارانتیش رو یه جا پیدا کردم 440 . احتمالا همون رو بخرم. ولی تهران پاساژ علاالدین دور و بر 420 الی 430 قیمت دارن بچه ها. من چینیش رو دیدم فقط.نقل قول:
در مورد دزایر باید بگم به نظر من از دزایر قشنگتر و جمع و جورتر و ارزونتره و باتریشم اینطور که من از رویوهای مختلف توی سایتهای مختلف خوندم در حد خوبیه و از باتری دیزایر خیلی بهتره. در کل به نظر من دیفای بین گوشی هایی که تو این رنج قیمت قرار دارن بهترین انتخابه.:40:
موفق باشید
پ.ن: عکسایی که گذاشتم مال این سایت بود :مطالب و عکسهای مفیدی راجبه دیفای داره . حتما ببینیدنقل قول:
کد:http://www.infosyncworld.com/reviews/cell-phones/motorola-defy/11525.html
دوستانی که گوشی رو دارن made in کجاست ؟:31:
من ندارم ولی made in china هست ( کلا این روزا همه چی تو چین مونتاژ میشه )نقل قول:
کیفیت عکس گوشی رو ببین عجب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس در شب بخاطر فلش گوشی
آقا این عکسارو لینکشونو بزار ( صفحه خیلی سنگین شده بالا نمیاد )
تبریز کجا defy رو پیدا کردی؟؟؟نقل قول:
والا آشنای یکی از دوستامه. فکر کنم مغازه نداره خودش. اگه خواستی بخری پ.خ بده برات جور میکنمنقل قول:
دکینقل قول:
:3: تا حالا فکر کنم 5-6 بار کردمش زیر آب یا تویه سطل آب
آخریش دیشب بود مغازه یه دوستام که موبایلی هم هست اتفاقا" / گوشی رو بهش دادم گفتم بکنش تو آب جراءت نمیکرد :27: بالاخره راضیش کردم کردش زیر آب خودشو رفیقاش کف کرده بودن/ شده بودن این شکلی :18:
-
این گوشی رو هم با دیزایر و گالاکسی و... مقایسه نکنید که خوشم نمیاد :5:
از مسعود چه خبر !؟
جانم هادی جان والا منم باید تا فردا صبر کنم ببینم درستش کرده یا نهنقل قول: