مرسی دوست مننقل قول:
مشکل اینه ویندوز نصب کردن کلی وقت و اعصاب می خواد ، حالا فکر کن آخرشم چنتا سخت افزارو نشناسه
البته الان مشکلی نداره ها فقط در همین حد که تو device manager ناشناخته بوده:31:
Printable View
مرسی دوست مننقل قول:
مشکل اینه ویندوز نصب کردن کلی وقت و اعصاب می خواد ، حالا فکر کن آخرشم چنتا سخت افزارو نشناسه
البته الان مشکلی نداره ها فقط در همین حد که تو device manager ناشناخته بوده:31:
سلام دوستان
یه سوال که ممنون میشم جواب بدید
من شدیدا نیاز به یک گیگ رمی که کارت گرافیک از رم گرفنه دارم . چطوری مینونم اونو به رم برگردونم .
چون الان 3 گیگ از رم من قابل استفادس و یک گیگ رو یا کارت گرافیک گرفته با سون 32 بیتی ساپورت نمی کنه.
ممنون
دوستان٫ از وايرلسش جطورى ميشه استفاده كرد؟ آخه من تا حالا با وايرلس كار نكردم. :31:
سلام سون 32 فقط از سه گیگ رم استفاده میکنه.و فقط با 64 بیتی میتونی از 4 گیگ رم استفاده کنینقل قول:
ممنون که جواب دادیننقل قول:
راستی نمی دونم کسی این لپ تاپ رو با vmware تست کرده یا نه.
ولی من تست کردعالیه . همه سیستم عامل ها رو با سرعت بالا اجرا میکنه . تازه من با 32 بیتی تست کردم که رم 3 استفاده میکنه وگرنه 64 بیتی حتما بهترم میشه.
همزمان 2 تا ویندوز 2003 server enterprise , یک windows xp رو رو 7 نصب کردم. یعنی با خود 7 میشه 4 تا سیستم.
عالی بود واقعا
منم همزمان ubuntu روش نصبه مشکلی هم نداره
ولی sp3 رو خواستم نصب کنم پیغام داد واسه سخت افزارات مشکل پیش میاره البته وین 7 روش بود خواستم به جای 7 بنصبم
---------- Post added at 01:04 PM ---------- Previous post was at 01:01 PM ----------
اینم واسه منه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواب چرا ویندوز نصب میکنی .. از برنامه acronis true image استفاده کن , راحت بک آپ ریستور کننقل قول:
بچه ها میخوام از تو سایت دل مشخصات لپ تاپمو نگاه کنم
کسی میدونه از کجا باید نگاه کنم
کسی لینکشو داره؟
نقل قول:
خودم پیداش کردم
ببخشین حذف پست ندارم
خوب ویندوز من یه بار باید خوب نصب شه که بتونم بک آپ بگیرم:31:نقل قول:
البته من از نورتن استفاده میکنم ، از همینم یه ایمیج گرفتم
راستی دستگاه های ناشناختم و به 4 تا رسوندم:31:
4 تا bluetooth peripheral device :31:
راستی وقتی رو dell wireless 365 blutooth module مشخصات رو میزنم ورژن درایور نوشته 6.3.0.2501 :27: در صورتی که ورژنی که من نصب می کنم پایین تره:13: