پیگیری کردم نه دو مگابیت میدن، نه یک مگابیت، حتی اگر هم نامه از شرکت داشته باشی و یا حتی برای کافی نت بخوای.
یه مگابیت رو فقط به شرکت های دولتی بزرگ میدن و به ما فقط 128 میدن. :13:
Printable View
پیگیری کردم نه دو مگابیت میدن، نه یک مگابیت، حتی اگر هم نامه از شرکت داشته باشی و یا حتی برای کافی نت بخوای.
یه مگابیت رو فقط به شرکت های دولتی بزرگ میدن و به ما فقط 128 میدن. :13:
بچه ها کسی از مخابرات شهید سعادتمند سرویس گرفته یا نه .
من رفتم گفت . پورت خالی برای adsl نداریم .
اصلا مگه پورت را باید از همون مر کز گرفت . کسی جدیدا از سعادتمند adsl گرفته .اگه گرفته یک ندا بده .
ولی خداییش 10 تومن در ماه می صرفه .
من رفتم مرکز مخابراتی سعادتمند گفت پورت ندارییم .
کسی ازشون جدیدا گرفته .
دوباره میرم برای ثبت نام اگه ok شد . ندا می دم .
نقل قول:
به نظر من اگر مردم سر ودست نشکند واسه همین اینترنت مخابرات مجبور می شوند یه روز این قانون که چه عرض کنم جوک 128 کیلوبیت:2: را وردارند . این مردم هستند که تن به این قانون احمقانه میدن اگر مردم قبول نکنند مجبور میشن سرعت بالا بدن .:10:
کلا بخش خصوصی همیشه بهتر از بخشهای دیگه خدمات میده
هرچند که مخابرات خصوصی شده ولی تفکرات ومدیریتشون همون بوده که هست فرقی نکرده واسه همین نمی تونند مشتری جذب کنند:21:ضیها هم فقط از سر ناچاری از مخابرات سرویس می گیرند .
تا اونجایی که می تونید از مخابرات نگیرید تا وضعش درست بشه :27:
دوستان چند روز پیش بچه ها تو همینجا میگفتن چیز پی ان رو بستن
هنوزم (بعد روز قدس) بسته است؟یا درست شد؟
مثلاً دانشجویان مجازی که کلاس آنلاین دارند باید چی کار کنند ؟؟ با 128 قطع و وصل میشه !!!!!!!!!!!
بچه ها کسی از مخابرات سعادتمند سرویس گرفته یا نه .
من رفتم گفت . پورت خالی برای adsl نداریم .
به من گفت از ای اس پی بگیر .
من موندم قیمت آی اس پی ها چرا نیومد پایین که هیچ
پول حجم هاشون هم الکی الکی زیاد کردن
یکی از دلایل گرون بودن اینترنت همین قانون مسخره و وجود آی اس پی های دزدهنقل قول:
من از شهراد اینترنت 128 نامحدود رو 25 تومن گرفته بودم + 10 تومن هم پول بی زبون برای پشتیبانی تلفنی
که هیچ پشتیبانی هم صورت نگرفت خودم مودم رو تنظیم کردم
35 تومن برای 128 پول خرج کردم
واقعا زور داره
اگر محدودیت رو بردارن از روی کاربر خانگی شاید قیمت ها بیاد پایین
تازه همین قیمت مخابرات هم گرونه
توی مالزی اینترنت 30 mbps رو 1.5 دلار در ماه میده .....نگاه کن تفاوتو .............منبع ضمیمه بایت شمارهی 136
اگه از سعادتمند گرفتی به منم بگو منم اونجام از این شهراد راحت شیم