اسپانیا باخت !
تیم هایی مثل سوئیس شاید هیچوقت نتونن حریف تیم های درجه یک بشن بنابراین میان شیوه ی دفاعی + ضد حمله رو بازی می کنن ! شیوه ای که یونان با اون قهرمان اروپا شد ! این شده یه ترفند واسه تیم های ضعیف ! زیبایی فوتبال از بین میره اینطوری ...
Printable View
اسپانیا باخت !
تیم هایی مثل سوئیس شاید هیچوقت نتونن حریف تیم های درجه یک بشن بنابراین میان شیوه ی دفاعی + ضد حمله رو بازی می کنن ! شیوه ای که یونان با اون قهرمان اروپا شد ! این شده یه ترفند واسه تیم های ضعیف ! زیبایی فوتبال از بین میره اینطوری ...
ايييييييييييييييول بابا!
فكم افتاد!
سوييس؟!!
اسپانيا بااااخت؟!!!
خيلي برام عجيبه!
عجب جام باحالي شده ...
يعني واقعا تيمها قوي شدن ...
اون از ديشب كه كره شمالي تركوند!
اينم از الان ...
وااااااي .... يعني اسپانيا باخت؟!!
پس نتيجه ميگيريم .... فقط انگليييييييييس!:11::40:
اگه بازی رو دیده بودی نظرت عوض میشد ! :D
سوئیس خوش شانس گرچه بد بازی نکرد ولی تویه کل بازی 2-3 تا موقعیت داشت ... فکر کنم بالای 70% بازی دست اسپانیا بود !
خوب من بازي رو نديدم ...
اتفاقا همينو الان داشتم به پدرم ميگفتم!
چون مطمئن بودم اسپانيا خوب بازي كرده و با بدشانسي بازي رو باخته
ولي واقعا نتيجش برام عجيب بود ...
به شدت به تیم خودمون امیدوار شدم :دی
به نظر من درسته که اسپانیا باخت ولی همه گفتند که نمی شه روی بازی اول حساب باز کرد مخصوصا با این تو پ افتضاح
ولی خوب من هم موافقم انگلیس حد اقل احساسی بازی نکرد و تا آخر بازی یک بازی منطقی ارائه داد
فابيو كاپلو مربي ايتاليايي تيم انگليس انتقادات فرانس بكن باوئر پيرامون تيمش را به شدت رد كرد. به گزارش ايرنا، روزنامههاي انگليسي روز چهارشنبه نوشتند: كاپلو از اظهارت بكن باوئر به شدت خشمگين شده و گفته است، برخلاف اظهارات قيصر ( بكن باوئر ) آلمان تيم انگليس از رويارويي با تيم آلمان در نوزدهمين دوره جام جهاني هراسي ندارد.
بكن باوئر پس از اولين ديدار تيم انگليس در جام جهاني مقابل آمريكا، در مقالهاي كه در خبرگزاري د پ آ آلمان منتشر شد، ابراز عقيده كرد، تيم انگليس قدرت گذشته را ندارد و با ترس و وحشت بازي كرد.
بكن باوئر گفته بود: تيم انگليس به گذشته برگشته است و چيز جديدي از خود نشان نداد.
روزنامه ديلي تلگراف به نقل از يكي از نزديكان تيم انگليس نوشت كه كاپلو معتقد است آلمانيها از رويارويي با تيم انگليس ميترسند.
اين منبع نزديك به تيم انگليس به نقل از كاپلو ياد آور شد كه هدف از اظهارات بكن باوئر بر هم زدن آرامش تيم انگليس است و از تغييراتي كه در اين تيم به وجود آورده نگراني ندارد.
ماتيو آبسون مدافع تيم انگليس نيز در ديدار با كودكان نيازمند يكي از روستاهاي راستبرگ با حمله به اظهارات بكن باوئر گفت: ما به شكل زيبايي فوتبال ميكنيم و قصد داريم به قهرماني برسيم، بنابراين به شكلي بازي مي كنيم كه به هدف خود برسيم .
مدافع تيم وستهام انگليس در ادامه افزود: نظر بكن باوئر اين است كه ما با ترس بازي ميكنيم در حالي كه خيليها اين عقيده را ندارند.
کاپلو:اين بدترين توپ دنياست
فابيو كاپلو سرمربي تيم ملي فوتبال انگلستان ، «جابولاني» ، توپ مورد استفاده در رقابت هاي جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي را «بدترين» توپ دنيا ناميد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش مهر ، «جابولاني» تاکنون انتقادات شديدي را به ويژه از جانب دروازه بان ها دريافت کرده است و تاکنون به دليل حرکت غير قابل پيش بيني اش اتهام اشتباه آشکار «رابرت گرين» دروازه بان تيم ملي انگلستان نيز بر دوش اين توپ گذاشته شده است.
به نظر مي آيد کاپلو نيز با اين ديدگاه موافق است و مي گويد:«جابولاني» بدترين توپي است که تاکنون در يک جام جهاني از آن استفاده شده است. وي مي گويد:«امکان کنترل اين توپ براي دروازه بان ها غير ممکن و براي بازيکنان مشکل است».
«وين روني» مهاجم تيم ملي انگلستان نيز تاييد کرد که عملکرد اين توپ به ضرر دروازه بان هاي حاضر در اين رقابت ها است. به اعتقاد وي زماني که بازيکنان به اين توپ عادت کنند دروازه بانان بيشتر دچار مشکل خواهند شد.
وي مي گويد:«ما به تدريج داريم به اين توپ عادت مي کنيم. مي توانم تصور کنم که اين توپ براي دروازه بانان چه کابوسي است اما وجود آن براي مهاجمان زماني که شوت مي زنند يک امتياز به شمار مي آيد. به همين دليل من فکر مي کنم ما هرچه بيشتر به اين توپ عادت مي کنيم و اين خو گرفتن به نفع هافبک ها و مهاجمان است که بتوانند گل هاي بيشتري به ثمر برسانند».
کاپلو پيش از آغاز بازي ها نيز به مشکلات اين توپ اشاره کرده و تاييد کرده بود بازيکنان تيمش در حال تمرين با اين توپ بوده و در تلاشند دروازه بانها را به آن عادت دهند.
سرمربي تيم ملي فوتبال انگلستان مي گويد:«من به چشم خود ديده ام که اين توپ بسيار سريع به مقصد مي رسد و بازيکنان در کنترل آن مشکل دارند، شرايطي که براي دروازه بانان وحشتناک تر است زيرا توپ دائم در حال حرکت کردن است. به همين دليل تمامي جلسات تمريني ما با تمرين شوت زدن به سوي دروازه بان ها به پايان مي رسد تا بازيکنان در برابر حرکات غير طبيعي اين توپ آمادگي پيدا کنند».
بچه ها اینو زدم تفریحی ببینید :دی
کد:http://erfan24.com/wp-content/uploads/2010/06/31397_119887978043776_100000677232310_143479_4128839_n.jpg
جاي خيلي از بازيكنا خاليه ....
به خصوص :
هرچند از دوران اوجش فاصله گرفته ولي هميشه يكي از طرفداراش بودم...
حیف مایکل اوون ! از جمله بازیکنانی بود که مصدومیت واقعا زندگیش رو نابود کرد !
نمی دونم امروز کی اخبار ورزشی رو دید ! در مورد توپ های جام جهانی ! گویا توپ های جام های جهانی قبلی تویه پاکستان تولید میشده اونم با دست ! اما توپ های امسال شاهکار چینی هاست !!!! همین خبرنگار باحاله گزارش گرفته بود !
نقل قول:گل گفتین بچه هانقل قول:
و همینطور بکام :