واقعا بهترین برنامه برای HTPC ها واسه پخش فیلم و آهنگ و کلا همه چی همین XBMC هستش. برای من که بزرگترین دلیله برای داشتن یه HTPC.نقل قول:
Printable View
واقعا بهترین برنامه برای HTPC ها واسه پخش فیلم و آهنگ و کلا همه چی همین XBMC هستش. برای من که بزرگترین دلیله برای داشتن یه HTPC.نقل قول:
كسي به من كمك نميكنه? من كنترل دار ميخوام. خواهش ميكنم كمك كنيدنقل قول:
این مدل رو شرکت تموم کرده میگه بزودی میارهنقل قول:
منم دنبال یه مدل کامل که کنترل مدیا پلیر هم داشته باشه هستم
اگر گرفتم شما رو هم در جریان میزارم
دوستان برای کنترل میشه اگه گوشی های Android یا مثلا iPhone دارید برنامه های مخصوص media center ها رو بریزید رو گوشی از اون طریق کنترل کنید کامپیوتر رو. خیلی خوب هم کار میکنن، البته شاید داشتن یه کنترل مخصوص رو ترجیح بدید ولی خب این هم یه راهشه...
این مدل کنترل هم هست.
[HTML] http://www.hstbw.com/ProductList.aspx?id=116[/HTML]
xbmc مخفف xbox media center می باشد البته بر روی مدلهای اولیه xbox کار میکند وسعی کردم روش نصب آن را روی 360 slim xbox پیدا کنم تا با این روش هم یک کنسول gmae داشته باشم و هم یک دستگاه پلیر ولی تا کنون به نتیجه نرسیدم
ميشه بفرماييد كه با چه قيمتي ميفروختند? من خودم دنبال يكي هستم كه هم كنترل داشته باشه و هم هارد داخلي_هر چي هاردش بيشتر باشه بهتره_ من در درجه اول واسه ديدن فيلم ميخوام و كارهاي معمولي ديگه. در ضمن ميخواستم بدونم كه اين دستگاه ها با توجه به قابليت نصب برنامه هاي مختلف به روي ان به طور كل قادر به پخش همه انواع زيرنويس فارسي هستند ? در اخر باز هم خواهش ميكنم هركس اطلاعاتي در مورد انواع مختلف اين دستگاه ها و قيمتشان ( حتا اگه شده قيمت تقريبي يا قيمت قبلي شان يا قيمت تقريبي اينده شان) دارد مرا محروم نگذارد. الان يك ماه كه دارم سعي ميكنم كه كسي قيمتها و مشخصات رو به من بده اما موفق نميشم. ديگه نميدونم چيكار كنم. ( در معرفي مدل ها اين سه پارامتر رو در نظر داشته باشيد . كنترل , هارد , قيمت )نقل قول:
بالاترین مدلی که موجود اشت ZBOX-ID41-PLUS-b بود که با دو گیگ رم DDR3 و هارد 250 و USB3 و WiFiنقل قول:
حدو 425 تومن بود که کنترل نداشت ولی واقعا کامل بود البته 9 مدل دیگه هم داشت که از 230 تومن قیمتهاش شروع میشد به بالا
بعیده واسه 360 بیاد چون اون به اون صورت هـــک نشده. بعد 360 با اون هارد محدودش واقعا زیاد به درد XBMC نمیخوره، حالا سرو صداش به کنار!نقل قول:
چندتا سوال:
1- تا اونجا که من متوجه شدم این دستگاه (ها) دقیقا یه نوع کامپیوتر هستند که اگه به یه مانیتور متصل بشن تمام کارایی یه کامپیوتر رو دارند از نظر واسط کاربری (منظورم ویندوزه)... درسته؟
2- صدایی که فن این سیستم ها تولید میکنن در چه حدیه؟ چون دارم به این فکر میکنم که یه دستگاه تهیه کنم و با اتصال هارد اکسترنال بهش توی استودیو بتونیم بعنوان سورس دیجیتال صوتی ازش استفاده کنیم و با اتصال یه DAC به پورت یو اس بی بتونیم صدارو بصورت خروجی دیجیتال بگیریم و استفاده کنیم
3- آیا مدلی وجود داره که خروجی اپتیکال داشته باشه؟
4- از کجا میشه این دستگاه هارو تهیه کرد؟ چه به صورت آماده چه برای اسمبل کردن
(از دوستان اگه کسی تخصص داره در زمینه این دستگاه ها و میتونه یه دستگاه مناسب برام اسمبل کنه بهم اطلاع بده چون من وقت جستجو و پیگیری و خرید قطعاتش رو ندارم از طرفی تجربه مدلهای مختلف هم ندارم)
خیلی ممنون :11: