معرفی بشه را بیخیال اجرا بشه مهمه.تازه اگه رایگان کنن قطعا سرعت کمتر میشه ولی تا چه حد خدا داند.
فردا نمایشگاهه امیدوارم حل بشه!
Printable View
معرفی بشه را بیخیال اجرا بشه مهمه.تازه اگه رایگان کنن قطعا سرعت کمتر میشه ولی تا چه حد خدا داند.
فردا نمایشگاهه امیدوارم حل بشه!
من پیشنهاد میکنم هر کس این پست رو میخونه اگه شبانش یا هر چیش رایگان شد رعایت کنن یعنی سواستفاده نکنن، که مثل شاتل بعدش حال همه رو بگیرن:27:
اگه همین سرعت رو در شبانه هم داشته باشیم عالی میشه ...!نقل قول:
در غیر این صورت اگر بخوان با دادن شبانه افت کیفیت روزانه رو داشته باشیم نبودش بهتر از بودنشه....
خوش به سعادتوننقل قول:
جدی جدی سرعت اینترنت مخابرات 180 هست؟
من صبانت دارم 200 فک نمی کردم مخابرات انقد بالا باشه
منم تا چند وقت دیگه مجبورم adsl مخابرات بخرم
برای بار اول باید برم مخابرات ثبت نام؟
یا آنلاین هم می شه؟
180 که نه اما 135 هستنقل قول:
سلام من میخوام adsl بگیرم و رفتم دیدم پیش شماره459 جزو خطوطی هست که مخابرات ساپورت میکنه؟
یعنی از شرکت دیگه ای نمیتونم بگیرم؟
سرعت بالای 128 نمیده؟
کلیه هزینه اولیه نصب چقدر میشه به همراه مودم و یک ماه اعتبار
تو نمایشگاه هم ارائه میدن؟غرفه شون کجاست؟
برو به adsl.tce.ir ببین تحت پوششی.
اگه تحت پوشش مخابرات باشی هیچ شرکت دیگه ای بهت خدمات نمیده.
نه.فقط 128.البته سرعت دانلودش 180 هستش.
حدودی. 10 تومن رانژه+10 تومن هزینه یک ماه و 4 گیگ حجم + 50 تومن مودم با وایرلس یا 40 تومن بدون وایرلس
دوستان همشهری لطف کنند اگه کسی نمایشگاه رفت قضیه شبانه رایگان را جویا بشه و اطلاع رسانی کنه.
ممنونم.
از خانم شفیعی تو نمایشگاه پرسید
گفت از شنبه 13 آذر از ساعت 1 تا 6 شب رایگان
بدون نیاز به تغییر در یوزر نیم و پس
سرعتش رو که با IDM دیدم بین 160~180 متغیر بود البته سرور تا سرور دانلود فرق میکنه ، شاید به خاطر فیبر نوری باشه که سرعت بالا هست و زیاد نوسان نداره .
دوستان یه سوالی از دیشب ساعت 2 اینترنت من قطع شده ، الانم با دایال آپ اومدن چون هنوز وصل نشده کسی اطلاعی داره جریان چیه ؟
مال یکی از اقوام که بهارستان بود و از مخابرات سرویس گرفته ساعت 2 ظهر وصل شده ولی مال من هنوز ...
ممکنه مشکل از تنظیمات باشه ؟ از کجا بفهمم مشکل از کجاست ؟ الان چراغ ADSL روشنه ولی مال Internet خاموشه :41: