جای مناسبی رو برای طرح سوالتون انتخاب نکردین :41:نقل قول:
خواهش می کنم دقت کنید :41:
اول به عنوان تاپیک دقت کنید و بعد پست بدین تا دچار مشکل نشید:41::41::41:
جای مناسبی رو برای طرح سوالتون انتخاب نکردین :41:نقل قول:
خواهش می کنم دقت کنید :41:
اول به عنوان تاپیک دقت کنید و بعد پست بدین تا دچار مشکل نشید:41::41::41:
یعنی هیچ کدام از شماها با مک بوکتون موقع شارژ این مشکل رو ندارید؟؟؟
من با شارژر خودم یک مک بوک دیگه رو امتحان کردم باز میلرزید. از تبدیل دیگه هم استفاده کردم باز لرزید. اما در مورد محل... اون گزینه ثابت بوده. نمیدونم جای دیگه هم همینطوره یا نه..
آسیب میرسونه به سیستم؟ برای رفعش دچار نگرانی بشم؟؟؟
راستی اون مشکل دسترسی به یوزرم از ویندوز حل نشدها!!! من خیلی به یک راه حل برای این مشکل نیاز دارم... چون مجبورم بعضی فایلها رو از ویندوز باز کنم.
یک نکته دیگه: فونت های سری B رو مک هم قابل استفاده هستند... من قبلا پرسیده بودم این سوال رو در این فروم و جواب گرفتم که فقط سری X ، که خیلی نگران کننده بود برای من که کارهام رو همیشه با B بستم. اما این سری رو add کردم در font book و فایلهای قبلی رو باز کردم بدون هیچ مشکلی باز شد... این رو برای گرافیستهای محترم عرض کردم!
مکان رو عوض کنید اگر مشکل حل نشد مشکل از شارژر شماست :41:نقل قول:
یعنی هیچ کدام از شماها با مک بوکتون موقع شارژ این مشکل رو ندارید؟؟؟
من با شارژر خودم یک مک بوک دیگه رو امتحان کردم باز میلرزید. از تبدیل دیگه هم استفاده کردم باز لرزید. اما در مورد محل... اون گزینه ثابت بوده. نمیدونم جای دیگه هم همینطوره یا نه..
مشکل خاصی ایجاد نمی کنه نگران نباشید:13:نقل قول:
آسیب میرسونه به سیستم؟ برای رفعش دچار نگرانی بشم؟؟؟
کاملن درست می فرمایید من هم خیلی نگران بودم اما هیچ اشکالی به وجود نمیاد البته یکسری از فونت ها که با w هم شروع می شوند همین قابلیت رو دارندنقل قول:
ونت های سری B رو مک هم قابل استفاده هستند... من قبلا پرسیده بودم این سوال رو در این فروم و جواب گرفتم که فقط سری X ، که خیلی نگران کننده بود برای من که کارهام رو همیشه با B بستم. اما این سری رو add کردم در font book و فایلهای قبلی رو باز کردم بدون هیچ مشکلی باز شد... این رو برای گرافیستهای محترم عرض کردم!
این رو هم اضافه کنم که نرم افزارهای گرافیکی که مورد استفاده می شود باید me باشه ، فقط کورل در محیط مک تعطیله چه به لحاظ ساپورت فارسی و چه به لحاظ کندی. :13: :46:
آیا میشه کاری کرد که وقتی لپتاب رو روشن میکنیم اون صدای DVD-Rom مک بوک شنیده نشه و هنگام روشن شدن DVD-Rom شروع به کار کردن نکنه ؟؟
اگه میشه لطفا روش غیر قعال کردنشو بگید
150GB خوبه!نقل قول:
خیر!نقل قول:
و اینکه ببین هر بار که با win clone ایمیج بگیرم جایگزین ایمیج قبلی میشه دیگه یعنی ایمیج قبلی رو به روز میکنه؟؟
شما یکبار ایمیج بگیر! دیگه بیخالش شو! لازم نیست ایمیج به روز بشه! ایمیج ه!بکاپ که نیست!
سرچیدم! مثل اینکه طبیعیه! (البته رو بعضی سریها!:19:)نقل قول:
دوست عزیز ، ۱۰۰ بار ازتون پرسیدم که :"سیستم امنیتی FileVault رو فعال نکردید ؟نقل قول:
راستی اون مشکل دسترسی به یوزرم از ویندوز حل نشدها!!! من خیلی به یک راه حل برای این مشکل نیاز دارم... چون مجبورم بعضی فایلها رو از ویندوز باز کنم.
" ، شما هم جواب ندادید!
دوست عزیز فونت های سری B که معلومه قابل نصب اند! سری X فرق میکنه!نقل قول:
یک نکته دیگه: فونت های سری B رو مک هم قابل استفاده هستند... من قبلا پرسیده بودم این سوال رو در این فروم و جواب گرفتم که فقط سری X ، که خیلی نگران کننده بود برای من که کارهام رو همیشه با B بستم. اما این سری رو add کردم در font book و فایلهای قبلی رو باز کردم بدون هیچ مشکلی باز شد... این رو برای گرافیستهای محترم عرض کردم!
خیر!نقل قول:
چرا میخواهید این کار رو بکنید! :13:
نقل قول:
به خدا جواب دادم
نــــــــــــــــــــــــ ــــــــــه فعال نکردم
چه فرقی؟
من تا به حال چندبار خواستم کرل رو نصب کنم اما از اون جاییکه کرل۱۱ هستش پشیمون شدم.نقل قول:
نسخه های بعدی واسه مک هنوز نیومده؟