نقل قول:
برنامه خاصی مد نظرم نیست
چون تا به حال با سیستم عامل سیمبین کارنکردم
و تعریف زیادی ازش نشنیدم!!!
منظور کلی داشتم
که آیا به راحتی هر برنامه ای رو میشه ریخت رو گوشی
و اجرا میشه؟؟
Printable View
نقل قول:
برنامه خاصی مد نظرم نیست
چون تا به حال با سیستم عامل سیمبین کارنکردم
و تعریف زیادی ازش نشنیدم!!!
منظور کلی داشتم
که آیا به راحتی هر برنامه ای رو میشه ریخت رو گوشی
و اجرا میشه؟؟
کسی جواب سوال من رو نمیدونست .من روی ویواز وساتیو hello2x که گوشیشون با شماره سریال 35 شروع میشد امتحان کردم جواب داد. ولی گوشی من با 01 شروع میشه وشماره سریالش در سایت numbering plan جهانی وجود نداشت جواب نمیده.
فکر نمی کنم جای سوالتون اینجا باشه.........نقل قول:
------------------------------------------------------
سرعت cpu چطوریاست؟ :دی
---------- Post added at 02:55 PM ---------- Previous post was at 02:51 PM ----------
من صفحه ی لمسی omnia 2 رو دوست نداشتم............به نظر من 5800 بهتره..............امیدوارم که از جفتشون بهتر باشه صفحه ی لمسیش
سلام دوست عزیزنقل قول:
اگه برات ممکنه با یه هندز فری دیگه بلندی پخش موزیک را تست کن ببین بلندی صدا تغیری میکنه یا نه.
:8:
---------- Post added at 04:04 PM ---------- Previous post was at 04:00 PM ----------
[
توی حالتی که فقط با گوشیت اس ام اس و تماس رد و بدل میکنی چقدر دوام میاره شارژش؟ اگه بتونی اینو هم تست کنی ممنون میشم.چه رنگیش را گرفتی؟کدوم رنگش قشنگ تره؟
سلام
چه جوری می تونم نرم افزارها رو تمام صفحه ببینم؟
GPS گوشی رو چه جوری فعال کنم؟
تم برای گوشی هست؟
سلام.
من تصميم دارم اين گوشي رو بخرم.گوشي فعليم I8510 هست.از لحاظ صدا و دوربين گوشي عالي و بيستيه اما هر كاري كردم و به هر دري زدم مشكل باتري حل نشد!حالا چند سوال راجع به Vivaz دارم.ممنون ميشم جواب بديد:
1. باتري اين گوشي در حالت استفاده زياد (البته نه بيش از حد) ميتونه تا 2 روز شارژ نگه داره؟
2. كيفيت فيلمبرداري اين گوشي بهتره يا I8910 ؟
3. كيفيت تاچ گوشي نسبت به I8910 چطوره؟
4. كيفيت و بلندي صدا چطوره؟مثل I8510 هست؟
5. در كل مي ارزه گوشي I8510 خودمو به خاطر مشكل باتري بفروشم و Vivaz بخرم؟
ممنون ميشم دوستاني كه اين گوشي رو دارند جواب بدند.
من تا به حال هیچ گوشی ای ندیدم که شماره سریالش با 01 شروع بشه خیلی عجبیبه!!!!!نقل قول:
[QUOTE=raul-javad;4852765]سلام.
من تصميم دارم اين گوشي رو بخرم.گوشي فعليم I8510 هست.از لحاظ صدا و دوربين گوشي عالي و بيستيه اما هر كاري كردم و به هر دري زدم مشكل باتري حل نشد!حالا چند سوال راجع به Vivaz دارم.ممنون ميشم جواب بديد:
1. باتري اين گوشي در حالت استفاده زياد (البته نه بيش از حد) ميتونه تا 2 روز شارژ نگه داره؟
2. كيفيت فيلمبرداري اين گوشي بهتره يا I8910 ؟
3. كيفيت تاچ گوشي نسبت به I8910 چطوره؟
4. كيفيت و بلندي صدا چطوره؟مثل I8510 هست؟
5. در كل مي ارزه گوشي I8510 خودمو به خاطر مشكل باتري بفروشم و Vivaz بخرم؟
ممنون ميشم دوستاني كه اين گوشي رو دارند جواب بدند.[/QUOT1-
این گوشی رو ندارم اما چیزایی رو که پرسیدی با چند بار کار کردن با جفت گوشی ها میتونم جواب بدم
1-شارژ رو اطلاع ندارم پس نظر نمیدم
2- به نظر یه کو چولو ویواز
3- امینا اچ دی خیلی بهتره به خاطر خازنی بودن
4- کیفیت از امینا بهنر ولی بلندی اصلا به پای امینا اچ دی نمیرسه چه به i8510
5- 100%
خيلي عجيبه توي شيراز هر چي گشتم گيرم نيومد اين گوشي توي آناهيتا رفتم ..خيلي عجيبه ساتيو داشتند ولي ويواز نه همين ديروز رفتم
من اول هفته رفته بودم آناهیتا توی همه مغازه ها ویواز بود ولی 5 شنبه میخواستم به کسی نشون بدم همونجا تو ویترین هیچ مغازه ای نبود.به نظرم فروشش خوبه!