در مورد اول که نه نمی شهنقل قول:
در مورد دوم هم من باهاتون هم عقیده نیستم چون مال من که نسبت به ایرانسلم هی قطع می شه و من مجبورم وصلش کنم
Printable View
در مورد اول که نه نمی شهنقل قول:
در مورد دوم هم من باهاتون هم عقیده نیستم چون مال من که نسبت به ایرانسلم هی قطع می شه و من مجبورم وصلش کنم
نه دو طرف شبیه نیست یه طرف فقط آرم سامسونگ و یه سری نوشته هست طرف دیگه علاوخه بر آرم سامسونگ پایینش مشخصات و سریال نامبر باطری هستنقل قول:
-------------
وقتی میخوای اس ام اس بدی اون پایین،وسط صفحه یه علامته دایره هست کنارش یه فلش هست روش کلیک کن از توی لیست کیبردت رو انتخاب کن
---------- Post added at 11:30 AM ---------- Previous post was at 11:26 AM ----------
نه دو طرف شبیه نیست یه طرف فقط آرم سامسونگ و یه سری نوشته هست طرف دیگه علاوخه بر آرم سامسونگ پایینش مشخصات و سریال نامبر باطری هستنقل قول:
-------------
وقتی میخوای اس ام اس بدی اون پایین،وسط صفحه یه علامته دایره هست کنارش یه فلش هست روش کلیک کن از توی لیست کیبردت رو انتخاب کن
---------------------------------
برای من که 100% مطمئن هستم ایرانسل بیشتر باطری میخوره هو روی این هم روی اون 6630 قبلیم
بقیه دوستانم نظر بدن
سلام دوستان کسی بازی ماشین مثل اسفالت و nfs یا هر چیزه دیگه ای رو سراغ داره که با جی سنسور این گوشی کار کنه؟
دلیلش اینه که چون ایرانسل سیم کارتهاش نسل 2.5 هستن و سرعت اینترنتشون بیشتره نسبت به سیم کارتهای نسل 1 همراه اول واسه همین شارژ بیشتر مصرف می کنننقل قول:
یه سوال دیگه ، این علامت G که همیشه رو صفحه اس،یعنی هزینه داره میاد رو قبض؟:18:
نه دو طرف شبیه نیست یه طرف فقط آرم سامسونگ و یه سری نوشته هست طرف دیگه علاوخه بر آرم سامسونگ پایینش مشخصات و سریال نامبر باطری هست
-------------
---------------------------------
برای من که 100% مطمئن هستم ایرانسل بیشتر باطری میخوره هو روی این هم روی اون 6630 قبلیم
بقیه دوستانم نظر بدن[/QUOTE]
اونجا رو نگاه کرده بودم، نیس.میرم main storag ، اونجا هست.شما یه لطفی کن لینک کیبورد یا اسمشو بده.ممنون
نقل قول:
[/QUOTE]نقل قول:
اونجا رو نگاه کرده بودم، نیس.میرم main storag ، اونجا هست.شما یه لطفی کن لینک کیبورد یا اسمشو بده.ممنون
شما چه نوع کیبردی میخوای؟ فارسی؟
آره خوب،فارسی
آقا ما هم با این g-sensor خیلی مشکل داریم هر نرم افزار یا بازی جی سنسوری که تا حالا روش ریختیم جواب نداده!!!نقل قول:
اینم یه لینک پر از برنامه های جی سنسوری که تا حالا که 2 ،3 صفحه اش رو امتحان کردم هیچ کدوم جواب نداده شما هم بقیه اش رو امتحان کنید ببینید جواب میده هیچ کدوم!؟ البته بیشترش ماله htc هستش ولی خوب برا سامسونگ سایت اینجوری پیدا نکردم!
[PHP]www.1800pocketpc.com/category/software/accelerometer[/PHP]
دوستان کسی قضیه ی این NET compact framework. رو میدونه/ بعضی از نرم افزارها رو که می خوام اجرا کنم میگه ورژنش قدیمیه و باید جدید بشه! چطوری میشه جدیدش کرد
راجب کار کردن نرم افزارهای gensor مربوط به htc روی سامسونگ کسی میتونه راه حلی بده؟