تازه حس کردم کمـدی شده ؛ ایشالا داره قسمت به قسمت بهـتـر میشه . . . سیامـک انصاری هم بدبخت : ))
Printable View
تازه حس کردم کمـدی شده ؛ ایشالا داره قسمت به قسمت بهـتـر میشه . . . سیامـک انصاری هم بدبخت : ))
سلام
رفقا تاپیک رو بحالت استقلال و پرسپولیس در نیارید . یه سریاله دیگه خواستید و دوست داشتید نگاه کنید و لذت ببرید .
جاست این کیس : یکی زحمت می کشه بمن بگه چرا اسم سریال رو "قهوه تلخ" گذاشتن . اگه مناسبت اسمش اسپویلر داره که هیچی
تنکیو
اره اسپویلر داره:31: مربوط به ان میشه:31:
یارو قهوه تلخ میخوره میره به زمان قدیم.نقل قول:
---------- Post added at 07:35 PM ---------- Previous post was at 07:33 PM ----------
اولین سوتی رو خودم گرفتم:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اندازه سبیلا میزون نیس:31:
استقبال فوقالعاده از قهوه نلخعرضه جدیدترین سریال مهران مدیری در شبکه نمایش خانگی با استقبال فراوان مخاطبان مواجه شده است. مجموعه قهوه تلخ به کارگردانی مهران مدیری و تهیه کنندگی مجید و حمید آقاگلیان که از سهشنبه گذشته در فروشگاهای معتبر عرضه شده در نخستین روز ارائه به شدت مورد استقبال مردم قرار گرفته است. فروش بیش از 500،000 نسخه از این مجموعه طنز در روز نخست توزیع در سراسر کشور، نوید استقبال خوب مردم میباشد. به نظر میرسد با این آمار فروش طی پخش اول ، این سریال در پخش قسمتهای بعدی نیز به همین شکل رکوردشکن باشد.
این مجموعه که توسط شرکت پخش الوند توزیع میشود طبق برنامهریزی به صورت هر هفته سه قسمت در اختیار علاقمندان قرار خواهد گرفت.
روزنامه بانی فیلم
من تازه گرفتم و ديدمش!
ازش خوشم اومد!
از آهنگ تيتراژش بيشتر !
شنيدم خوب فروش كرده...اميدوارم بيشتر فروش كنه و كيفيت فيلم هم پائين نياد !
واقعا خيلي سوتيه خفيفي گرفتين :31:نقل قول:
اين سريال سوتي نداره
گيرندين:31:
---------- Post added at 05:13 PM ---------- Previous post was at 05:11 PM ----------
مردم الان دوست دارن فقط يه نفر با ..........در بيافته تا بهش حال بدن :20:نقل قول:
استقبال فوقالعاده از قهوه نلخ
سريال آقاي مديري هم اگه توي تلويزيون پخش ميشد و اجازه داده ميشد به نظر من كمتر بيننده داشت :20:
از لوگو معلومه که دانلود کردیا!!!نقل قول:
این سریال هم زیاد دووم نمیاره:31: همه میرن دانلود میکنن
یه چیزی بگم اگه این سریال 90 قسمتی باشه مثل قبلی ها یه نفر باید برا خریدش 75 تومن خرج کنه در صورتی که یه سریال خیلی معروف امریکایی رو با کیفیت خیلی بهتر 40 50 دلار میشه خرید برا همینه که مردم میرند دانلود میکنند