کسی از ماجرای افزایش 30 درصد شهریه چیزی میدونه؟
Printable View
سلام،
من میخوام کاردانی به کارشناسی دانشگاه آزاد رو رشته ی برق-مخابرات امتحان بدم،منابعی که برای دروس عمومی معرفی کردین دو صفحه قبل رو دیدم، دروس اختصاصی رو از چه منبعی بخونم؟ مدرسان شریف کافی هست؟
ممنونم
سلامنقل قول:
معدلت حتما باید بالای 18 باشه
تفاوتش زیاد نیست.حداکثر200_300 تا.........نقل قول:
دوستان یه سوال: تراز یه رشته تو پاره وقت با تراز همون رشته تو تمام وقت چقدر تفاوت داره؟
چرا یه کم فرق داره..(با اجازه اساتید:)).....پاره وقت میتونه بیشتر لفتش بده تا تمومش کنه:)بعدشم تو مدرکش مینویسن پاره وقت..........ولی کلا همشون با هم تو یه کلاسننقل قول:
تمام وقت و پاره وقت فرقی نمی کنه!
وای نگو تنم میلرزه........کی این خبرو داده؟؟؟؟؟؟؟جدیدا یا خبر قدیمیه؟یا شایعس؟نقل قول:
بله درسته ولی فکر کنم منظور MaaRyaaMi این بود که زمان برگزاری کنکور پاره وقت و تمام وقت فرق نمیکنه.........نقل قول:
چرا یه کم فرق داره..(با اجازه اساتید:)).....پاره وقت میتونه بیشتر لفتش بده تا تمومش کنه:)بعدشم تو مدرکش مینویسن پاره وقت..........ولی کلا همشون با هم تو یه کلاسن
اونو که خودمم میدونم ! منظورم این نبود دوستمون در مورد تاریخ برگزاری پرسید گفتم فرقی نمی کنه !نقل قول:
چرا یه کم فرق داره..(با اجازه اساتید:)).....پاره وقت میتونه بیشتر لفتش بده تا تمومش کنه:)بعدشم تو مدرکش مینویسن پاره وقت..........ولی کلا همشون با هم تو یه کلاسن
اقا دانشگاه ازاد کی اطلاعاتو برای اصلاح میزاره
فکر نمیکنم دانشگاه آزاد این کار رو بکنه :13:نقل قول:
کسی نمیدونه کارت ورود به جلسه رو کی و از کجا باید تهیه کرد ؟
من کد دانش اموزی اشتباه وارد کردم یعنی یه رقم کم وارد کردم چطوری میشه اصلاحش کردنقل قول: