بله دلیوری به کل حل شدش!
فقط من نمیدونم تو فریمور جدید حل شده یا فقط تو 3gs
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بله دلیوری به کل حل شدش!
فقط من نمیدونم تو فریمور جدید حل شده یا فقط تو 3gs
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه برای همه ی ایفوناس.
با همراه اول و ایرانسل هم تست شده بدونمشکل کار میکنه.
این delivery تو جایی ذخیره میشه؟ یا مثلا کنار گوشی نباشیم و دلیور شه بعدا نگاه کنیم متوجه نمیشیم؟
راجع به صدای کسی که زنگ زده تو جاهای شلوغ مثل خیابون بگین لطفا که ضعیف یا نه؟
الان این گوشی رو بخریم ورژن 3.0.1 هست؟
آنلاک فکتوری باشه اس ام اس و تماس میده و فقط واسه نصب نرم افزار کرک جیبرک میخواد دیگه؟
ممنون
نه جایی ذخیره نمیشه .وقتی دلیور شد رو صفحه یه عکس مثل بالا میاد و تا دیسمیز نزنی پاک نمیشه.
مشکل خاصی نداره .
دوستان امروزعلاالدین بودم و باید عرض کنم که قیمت آیفون 3gs هیچ تکونی نخورده و همون قیمته،اون مغازه ای که 910 میداد 16 گیگ رو تموم کرده بود ولی من یه مغازه دیگه گیر آوردم که 16 گیگ رو 920 میده،32 گیگ هم 1030.
قیمت شدیدا متغیره،حتی تو بعضی از مغازه های علاالدین قیمت 16 گیگ رو 1020 هم میتونی پیدا کنی و حتی من یه مغازه قیمت کردم که 32 گیگ رو میداد 1180.
ولی با کلی گشتن کمترین قیمت موجود آنلاک فکتوری 3gs در تاریخ 13/07/88:
16 گیگ 920
32 گیگ 1030
من تو فروم خود اپل میگشتم همه از مصرف باطری ناراضی بودن و میگفتن شب میخوابن صبح پامشین باطری تموم شده و اصلا تو استند بای هم باطری خالی میکنه 1 روزه . اینطوره؟ مخصوصا رو ورژن 3.1
چرته.
رو استند باي هر ٦ ساعت ٥ ٪ باتري ميشه ...
اگه زياد باش بازي نكني و از وايفاي استفاده نكني كم كم دو سه روز دوام مياره.
اما با كار زياد حداكثر يه روز.
امروز برای یکی از اقوام از علاالدین یه ایفون 3gs 16 گیگ از فروشگاه دفینه گرفتیم! به قیمت 970 تومن چند جا دیگه
که قیمت گرفتیم بالاتر میدادن! و اما اینجا به شرط انلاک فکتوری داد و گفت تو سایت اپل که سریال رو وارد کنیم
مشخص میشه که انلاک فکتوری هست یا نه!
حالا برنامه ها رو چطوری باید روش بریزیم ؟ بعد ایا باید فریمورش رو تغییر بدیم ؟ چه برنامه هایی پیشنهاد میدید که
بریزیم ! در این زمینه هیچ اطلاعاتی نداریم لطفا راهنمایی کنید :11:
پس کجان طرفدارای ایفون؟؟نقل قول:
kiuna جان سلام
اول تبریک می گم که بهترین انتخاب را انجام دادید.
برای ریختن برنامه باید گوشی رو جلبریک کنی (اموزش جلبریک در سایت موجود است ) بعد هر چی خواستی می تونی بریزی توی گوشیت . برای این کار نیازی نیست فریمور رو تغیییر بدی (چون 3gs خودش فریمور 3 داره ) ولی باید فریمور 3 رو دانلود کنی چون موقع جلبریک لازم میشه .
حالا شما اموزش جلبریک کردن رو بخون هر جای که نفهمیدی بگو توضیح بدم...