اسمشونم اگه لطف کنی بگی ممنون میشم .نقل قول:
Printable View
اسمشونم اگه لطف کنی بگی ممنون میشم .نقل قول:
کتاب آموزش حسابان مبتکران نویسنده عباس امید وار... مبتکران فکر کنم یه حسابان دیگه هم داره که نصیری نوشته من اونو ندیدمنقل قول:
اسمشونم اگه لطف کنی بگی ممنون میشم .
ولی شنیدم مال عباس امیدوار از نصیری بهتره....
دیفرانسیل هم که اسمش هست کتاب کلاس دیفرانسیل انتشارات رمزینه نوشته ی مهندس محمد مهربان
نه منظورم کتابای کمکی هست ، با کتاب درسی میونه خوبی ندارم زیاد :2:نقل قول:
نفهمیدم منظورتو :31:نقل قول:
یعنی اون چیزایی که می خونی از بدشانسی نمیاد یا نه میری اون حذفیات رو می خونی ؟؟؟
اون حذفیات که هم معلم ها میگن هم سنجش
اون بد شانسی هم اگه منظورت بود که خوب دیگه همینه اگه این درصد هایی که زدی رو می خوای باید همه رو با دقت بخونی
مثلا همین امسال تو ریاضی بود که
روش نتیجه گیری بر اساس مجموعه محدودی از مشاهدات ( شاید اسون ترین سوال امسال بود)
که اکثرا اشتباه زدن
چون 90 درصد بچه ها کتاب های ریاضی و جبر و اینا رو نمی خونن
جالبی! : دینقل قول:
نه منظورم کتابای کمکی هست ، با کتاب درسی میونه خوبی ندارم زیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من برعکسم. با تست و کتابهای غیر درسی مشکل دارم.
دوستان این کتابهایی که معرفی میکنید، فکر میکنین برای منم خوب باشه؟
منظورم اینه که خیلی چیزا رو در مورد سوالا نمیدونم. مثلا سر همین ادبیات. من تا دیروز نمیدونستم که از تاریخ ادبیاتها فقط اسم اون شخص، قرنش و کتابهاش میاد. فکر میکردم حفظ همه ی تاریخ ادبیاتها مهمه.نقل قول:
نفهمیدم منظورتو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی اون چیزایی که می خونی از بدشانسی نمیاد یا نه میری اون حذفیات رو می خونی ؟؟؟
اون حذفیات که هم معلم ها میگن هم سنجش
اون بد شانسی هم اگه منظورت بود که خوب دیگه همینه اگه این درصد هایی که زدی رو می خوای باید همه رو با دقت بخونی
مثلا همین امسال تو ریاضی بود که
روش نتیجه گیری بر اساس مجموعه محدودی از مشاهدات ( شاید اسون ترین سوال امسال بود)
که اکثرا اشتباه زدن
چون 90 درصد بچه ها کتاب های ریاضی و جبر و اینا رو نمی خونن
مرسی از پیشنهاداتون اما یه چیزایی واقعا دیدم نمیاد.
کی گفته سوالای ازاد و سراسری شبیه همه ؟؟؟؟؟:18:نقل قول:
آزاد فقط ریاضیش سخته
فقط
فیزیکش فقط باید اعداد سوال را بذاری تو فرمول
شیمی که نگوووووو
عربی مضحک
اون سه تا عمومی دیگه هم فوق العاده اسون
سراسری فرق داره
مگه شما هم پایتون ضعیفه ؟ من تمام نگرانیم مال همین پایست .نقل قول:
نگفتم مثل همن. گفتم اونقدرها تفاوت نداره. مثلا مثل تفاوت مسابقه علمی و تیز هوشان که نیست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کی گفته سوالای ازاد و سراسری شبیه همه ؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آزاد فقط ریاضیش سخته
فقط
فیزیکش فقط باید اعداد سوال را بذاری تو فرمول
شیمی که نگوووووو
عربی مضحک
اون سه تا عمومی دیگه هم فوق العاده اسون
سراسری فرق داره
نه ضعیف نیس. اما نمیدونم چرا تا فکرم میفته به کتاب کمک درسی، میترسم!!!!نقل قول:
مگه شما هم پایتون ضعیفه ؟ من تمام نگرانیم مال همین پایست .
آخه یه بار کتاب کمک درسی گرفتم (آبی کانون!!!!) بعد دیگه از هرچی کتاب غیر درسه ترسیدم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه نگران پایه ای سعی کن حتما از الان شروع کنی و پایه رو بخونینقل قول:
من تمام نگرانیم مال همین پایست .
منم تازه الان فهمیدم :31: .نقل قول: