عرضه پلاسماهای پاناسونیک در ایران و خاورمیانه بر اساس یک منطق ساده از سوی شرکت پاناسونیک استوار است زمان ارائه هر مجصول یک سال پس از ارائه مجصول هم مدل قبلی می باشد .
زمان ارائه py800 آذر ماه 87 بود در نتیجه v10 نیز در آذر ماه 88 ارائه خواهد شد.
Printable View
عرضه پلاسماهای پاناسونیک در ایران و خاورمیانه بر اساس یک منطق ساده از سوی شرکت پاناسونیک استوار است زمان ارائه هر مجصول یک سال پس از ارائه مجصول هم مدل قبلی می باشد .
زمان ارائه py800 آذر ماه 87 بود در نتیجه v10 نیز در آذر ماه 88 ارائه خواهد شد.
سلام دیروز با هزار بدبختی شماره بانیانو گیر اوردم وبا هشون تماس گرفتم گفتند v10 دوهفته دیگه وفقط در سایز 50 عرضه میشه:20::20::20:
متشكرمهنوز موفق به خريد نشدم راستش منهم منتظر بودم اول سري v بياد كه شايد قيمت g هم ارزونتر بشه و شايد هم بخاطر مشكل انعكاس نور روي شيشه اش (چون يك اوستر بالاش دارم و همين الان هم تو تلويزيون لامپي مشكل دارم) رفتم و يك دفعه v رو خريدمبهرحال ديگه بايد خريد را انجام بدم، حالا از كجا مطمئن باشم فريم ور جديده؟ تاريخ ساخت تلويزيونها روشون نوشته نمي شه (درسته؟) تعجب هم نميكنم اگر محصولات ايران قديمي تر و ته انبارتر باشند (اونهم با اين شبكه توزيع) !!!شايد هم بايد به پرفروشترين نمايندگي مراجعه كنيم تا احتمال جنس جديدش بيشتر باشه !!!بعيد هم ميدونم نمايندگي هاي ايران چنين كاري را انجام بدن، شايد هم خيلي مهم نباشه، اما اگر خودمون بخواهيم انجام بديم ، (صرفنظر از ريسك ) مكانيزمش چطوريه ؟ مثل اپگريد رسيور ؟ البته بيشتر حس كنجكاويه تا اصرار انجام.مرسي.نقل قول:
دستت درد نکنه رفیق:40:نقل قول:
منم دیگه به این سایته خاورمیانه و امارات و ... اعتماد ندارم
2 هفته پیش که به بانیان ایمیل زدم گفتن v رو بزودی وارد بازار میکنیم
ایشالا همونیکه خودت گفتی درسته:40:
من یکشنبه هفته قبل زنگ زده بودم گفتند 1 ماه دیگه میاد ولی تا وقتی تو دبی نیومده باشه احتمالش خیلینقل قول:
کمه که به اینجا برسه. من که واقعآ نسبت به پانا و بانیان و راست و دروغ وعده هاشون شک دارم و شاید
مجبور شم برم دنبال برند دیگه!!!:41:
واقعا دیگه شورشو در اوردن :2:نقل قول:
خدا کنه تا قبل از کریسمس بیاد واگر نه بازم قیمت کذایی؟؟؟؟؟
امیر جان برند دیگه ای نیست که کیفیتش نزدیک به v10 باشه؟
آقا این سایت خاورمیانه این مدل v10 هست. حالا نمی دونم از قبل بوده و هنوز به روز نشده یا مجددا اضافه شده. ولی به هرحال الان هستکد:http://www.panasonic.ae/ar/pages
دوستان عزیز
دوست من همین الان از دبی زنگ زد و گفت از نمایندگی باهاش تماس گرفتن و گفتند مدل v10 امروز به طور رسمی عرضه شد ,دوست بنده شماره تماسش رو داده بود هر موقع این مدل عرضه شد زنگ بزنند و اعلام کنند.
من به دوستم دیشب زنگ زدم و پرسیدم ,ایشون روز شنبه رفته بود نمایندگی و گفته بودن این مدل رو ندارن(دو روز پیش) که من دیشبم متوجه شدم .
اینطور که دوست بنده قیمت رو پرسیده بود طرف پشت تلفن قیمت 12 هزار درهم گفت , قیمت 65 اینچ رو گفته بهش 12 هزار درهم چیزی حدود 3.150 میشه . که برای تلویزیون 65 اینچی !! فوق العاده هست این قیمت با این کیفیت .
دیگه انقدر زحمت دادم به این دوستم در اونجا حقیقتش روم نمیشه دیگه بگم برو قیمت 50 هم بپرس بیا :دی .حالا چند روز بگذره میگم اونم بپرسه .
با این اوصاف تا دو سه هفته دیگه در ایران قابل خرید هست .
همیشه خوش خبر باشی امیر جان :31::31::31::31::27::27::27::27:نقل قول:
خدا کنه میگم وقتی تو تهرون بیاد چقدر طول میکشه بیاد شهرستون؟:27:
این کار حتما باید توسط نمایندگی و شرکت گارانتی کننده قرار بگیره . درصد صدمه دیدن پنل خیل خیلی زیاده توسط یوزر .زیاد در چون و چرای ارتقا فریم ور نیستم . احتمالا راه و روش مخصوص خودش رو داره .نقل قول:
فکر نمی کنم با ورود v10 قیمت g10 تکونی بخوره. اخیرن یه کاهش 200 تومنی داشته در عرض یک ماه امکان کاهش قیمت دوباره غیر محاله ,برای کاهش قیمت بهتره تا بهمن ماه صبر کنی .یادمه پارسال بانیان قیمت تلویزیون هاش رو در بهمن به خاطر دهه فجر یا همون دهه زجر ! کاهش 15 10 درصدی داد به همراه یه کارت حافظه اشانتیون ,احتمال اینکه امسال هم به خاطر دهه فجر قیمتا بیاد پایین زیاده .
v10 دارای رفلکشن(جلو گیری از بازتاب نور) فوق العاده قوی هست ,g10 فاقد رفلکشن هست(البته برای آسیا) ,اگر زیاد به این موضوع حساسی پیشنهاد میکنم انتخاب خودت رو معطوف v10 بکنی که از همه لحاظ سرتر هست نسبت به g10
اتفاقا در همه جا دنیا نزدیک سال جدید میلادی میشه قیمتا دراپ میشه!:10: به دلیل سال جدید قیمت ها شکسته و به طرز محصوصی با کاهش مواجه میشه .اما در ایران کاملا برعکس هست نزدیک سال جدید(عید نوروز) قیمتا سوبل میشه :2:نقل قول:
خدا کنه تا قبل از کریسمس بیاد واگر نه بازم قیمت کذایی؟؟؟؟؟
امیر جان برند دیگه ای نیست که کیفیتش نزدیک به v10 باشه
این hdtv ها کیفیتی نزدیک به v10 دارند در ایران هم قابل خرید هستن
g10 1.550
Pioneer Kuro 6.900
B650 1940
قربونت داداش عزیزنقل قول:
همیشه خوش خبر باشی امیر جان
خدا کنه میگم وقتی تو تهرون بیاد چقدر طول میکشه بیاد شهرستون؟
والا تهران شهرستان نداره نمایندگی عرضه کنه در همه جا میهن عزیز اسلامی :27: همزمان عرضه خواهد شد در نمایندگی ها.