با توجه به عکسهایی که گذاشتید نکته غیر عادی دیده نمیشود . تستها هم نرمال هست . این هارد دیسک هم تقریباً نو و کم کارکرد هست (48 ساعت کارکرد داشته) . این مدل 32MB cache هم دارد .نقل قول:
Printable View
با توجه به عکسهایی که گذاشتید نکته غیر عادی دیده نمیشود . تستها هم نرمال هست . این هارد دیسک هم تقریباً نو و کم کارکرد هست (48 ساعت کارکرد داشته) . این مدل 32MB cache هم دارد .نقل قول:
با سلام خدمت اساتید
من این هارد wd my passport 1tb رو دیروز خریدم.هارد تقریبا خالی هستش( used:60gb)
سیستم:
cpu:dual core 2.66
usb 2.0
میخواستم بدونم مشکلی نداره توی بنچمارکش؟
با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
WD My Passport 500G - USB3 WDC WD5000BMVW-11S5XS0
هارد تقریبا پر شده , شاید واسه همینه که اینقدر ناپایدار بود تست .
:jealous:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه نظرتونو راجع به هاردم بدونم.و اینکه موقع خرید دیدم دو مدل بود یکی جعبه سفید و یکی آبی .میخواستم بدونم فرقشون چیه؟
ممنون میشم.
در مورد تستي كه در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشتيد با توجه به اينكه در حالت usb2 تست شده ، اين سرعت پايين غير عادي نيست . اما احتمالاً در حال كار با آن بوديد كه نمودار ، هموار و يكنواخت نيست . ميتونيد يك كارت Usb3 بخريد .نقل قول:
در مورد سوال آخر ؛ تفاوتي در خود هارد ديسك وجود ندارد ولي ممكن امكانات متفاوتي داشته باشند (مثلاً وجود كيف ضد خش و يا نرم افزارهاي متفاوت) كه چندان مهم نيست .
با سلام لطفا نظرتونو در مورد این هارد بفرمایید
هارد مکستور 500 گیگ مدت استفاده 2 سال
Hard Disk Model MAXTOR STM3500418AS Disk Family DiamondMax 23 500418 Form Factor 3.5"
با درود
من یه هارد هیتاچی 160 دارم که امروز وقتی سیستم رو روشن کردم بالا نیامد و هارد همچنان مشغول بود تا خاموش و روشن کردم و ویندوز را دوباره نصب کردم تا بالا اومد وقتی HD Tune Pro باز کردم دیدم که تغییر کرده قبلا همش OK بود ولی آخری رنگش سبز شده و تغییر کرده مخواستم بدونم علتش چیه و چگونه درست میشه .
با تشکر
سلام .نقل قول:
اين پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) را بخونيد .