mehdi.sasa جان میشه داروهایی که دکتر بهت داده معرفی کنی؟
Printable View
mehdi.sasa جان میشه داروهایی که دکتر بهت داده معرفی کنی؟
اینجا کسی تا به حال داروی لیناکلوتاید (Linaclotide ) مصرف کرده ؟ ظاهرا داروی جدیدی برای سندرم روده تحریک پذیر است
درمانهای دارویی برای IBS شامل استفاده از پروبیوتیک ها، داروهای ضد اسهال، ملین ها، آنتی کولینرژیک ها، ضد افسردگی ها و دارویی با نام لیناکلوتاید که اخیرا توسط FDA تایید شده است. دو داروی تحقیقاتی موثر نیز در این زمینه در حال گذراندن مراحل تحقیقاتی خود هستن.
این دارو توی ایران هم موجود هستش؟
من نمیدونم الان اومده یا نه اینو یکی از دوستانم که پرشک هست گفت و ادرس خبرش رو هم داد .گفتم اینجا بپرسم که اگر کسی مصرف کرده به بنده بگه
سلام همگی . ببخشید چند وقت نبودم خیلی سرم شلوغ بود و ...
دندون عقلم هم دوتاش رو که دکتر گفت کشیدم و لی هیچ تاثیری توی صدای معده و رودم نذاشت . قابل توجه دوست عزیزم slz :n01:
البته ممنونم ازش چون به هر حال باید یه روزی این دندون عقل های نهفته رو میکشیدم چون ممکن بود بعد از مدتی دندونهای کناریشو خراب کنه . گفت اون دوتای دیگه زیاد لازم به کشیدن نیست , البته یکم کج در اومده ولی زیاد مهم نیست اگه اذیت نمیکنه . حالا شاید یوقتی اونا رو هم کشیدم.
جدیدا یه حرکتی رو در یک سایتی دیدم که تاثیر خیلی خوبی داشت . البته نمیشه گفت که کم شدن صدای معده و روده به خاطر این حرکت هست , چون کلا صدای معده و روده یه مدت کوتاه چند روزه ممکنه خیلی کم بشه یه مدت زیاد ( واسه من که اینطوری هست ) اما من چند وقت هست که نفخ شدیدی هم پیدا کردم که قبلا این مشکل رو نداشتم و فقط صدای معده و روده بود اما با انجام این حرکت خیلی احساس راحت تری میکردم .
خلاصه توصیه میکنم که شما هم انجام بدین البته کسایی که بدنشون امادگی نداره نباید این حرکتو زیاد انجام بدن و تا اونجا که ممکنه قبل از انجام این حرکت نرمش کنن و بعد سراغش برن . من خودم با اینکه ورزشکار بودم اما چون چند سال هست از همه چیز افتادم , وقتی این حرکت رو انجام میدم گاهی یکم زانوهام درد میگیره ولی اگه رو اصول انجام بدین مشکلی نداره .
این حرکت دقیقا مثل طناب زدن است با این تفاوت که نه نیاز به طناب است و نه پریدن و جدا شدن از زمین و خیلی راحت و اسان است .
تقریبا سعی کنید 300 - 400 بزنید ولی اگه بیشتر میتونید و اذیت نمیشید بیشتر و اگه نمیتونیدم کمتر .
اینم لینک مطلبش.کد:http://www.centralclubs.com/topic-t77503.html
اینچا هم که یک نفر نیومده بگه خوب شده . جای ناامیدیش باقیه :n08:
اخرین دور درمانمو میخوام شروع کنم . شاید اول برم پیش یه پزشک عمومی که اون یه نظارت کلی رو دکتر هایی که میخوام برم داشته باشه و اگه چیزی از قلم افتاد بهم بگه .
پیش متخصص های گوارش - ریه - و البته روانپزشک که تا حالا اصلا نرفتم میرم و سعی میکنم ازمایش های مختلف رو بگم برام بنویسن .
2 سال تو خونه بودم - اصلا نفهمیدم این مدت چطوری گذشت هنوزم باورم نمیشه 2 سال زندگیم رو الکی از دست دادم و واقعا نمیفهمم چجوری ممکنه که ص سال گذشته باش!! تازه فهمیدم خیلی بیشتر از اونی که فکر میکردم از زندگی عقب افتادم . درسته که هنوزم شاید از همسنای خودم خیلی عقب نباشم ولی از اون چیزی که باید تا الان میبودم و بهش میرسیدم عقب افتادم .
سلام، خوشحالم میبینمتون، و خیلی متاسفم که کشیدن دندون عقل هیج تاثیری نداشت، شرمنده ام، مثل اینکه فقط برای من تاثیر داشته، چون چند نفر دیگه هم تو همین فروم دندونشون رو کشیدن ولی گفتن تاثیر نداشته. به هر حال امیدوارم همه یه روز اصولی درمان بشن.
نقل قول:
چرا شرمنده باشی , به هر حال دیر یا زود باید اونارو میکشیدم چون به دندونای کناریش خورده بود و داخل مونده بود ممکن بود خراب کنه اونارو .
ولی خیلی جالبه که با کشیدن دندون عقل کامل خوب شدی . به هر حال اینم یه راه بود که رو تو جواب داده دیگه . ما که حالا حالا ها باید دنبال راه بگردیم .
سلام دوستان
من رفتم پیش متخصص اعصاب وروان که دوتا قرص بهم داده تا یه هفت مصرف کنم ونتیجشو برم بگم:
قرصها:کلدینیوم سی
ایمی پرامین 10
من تا حالا هرچی دکتر رفته بودم به این راحتی ازم نخواسته بود حالات گوارش وسروصدای شکمم رو بهراحتی بگم.بچه ها خیلی امیدوارم با تکمیل دوره درمان بیماریم هم تموم بشه
mehdi.sasaمیشه بگی چه دارویی دکترت برات نوشته تا هفته دیگه به دکترم بگم.