-
سلام به همه آرنا داران ----- یه سوال این گوشی بدون گارانتیش هم هست که کمی ارزانتر باشه تا بشه خرید؟ به نظر شما کار کرده این گوشی رو می تونم تو تهران پیدا کنم چون بوجه من به آکش نمیرسه اما این گوشی خیلی با حاله ----- به خاطر همین حاظرم کارکرده اینو بگیرم تا برم آک رنوار یا s8300 بگیرم---- به نظرتون کاره درستی میکنم؟ اصلان از جمع شما کسی آرنای خودش رو نمیفروشه(البته بعید میدونم)----- کلان کارکرده آرنا تو تهران اگه پیدا میشه کجا با چه قیمتی ؟
-
سلام :8:
میشه برتری های این گوشی رو نسبت به s8000 بگید
ممنون:46:
-
بزرگترین برتری این گوشی صفحه نمایش خازنی این گوشی و قابلیت مالتی تاچه(تا باهاش کار نکنین نمی تونین لذتشو درک کنین)
قاب استیل ضد زنگ و درپوش باطری آلمینیومی واقعا حس خوبی به آدم میده وقتی تو دست میگیریش(جت تماما پلاستیکیه)
Fm transmiter خیلی جالب و کاربردیه...
میکروفون جدا برای فیلم برداری...
فعلا اینا یادم بود.
اگه یادم اومد دوباره پست میدم.
-
سلام به همه آرنا داران ----- یه سوال این گوشی بدون گارانتیش هم هست که کمی ارزانتر باشه تا بشه خرید؟ به نظر شما کار کرده این گوشی رو می تونم تو تهران پیدا کنم چون بوجه من به آکش نمیرسه اما این گوشی خیلی با حاله ----- به خاطر همین حاظرم کارکرده اینو بگیرم تا برم آک رنوار یا s8300 بگیرم---- به نظرتون کاره درستی میکنم؟ اصلان از جمع شما کسی آرنای خودش رو نمیفروشه(البته بعید میدونم)----- کلان کارکرده آرنا تو تهران اگه پیدا میشه کجا با چه قیمتی ؟
-
دوست عزیز چون تازه اومده کارکردش فکر نکنم باشه حداقل تا مدتی.شما یکم صبر کن با گارانتیش یه مدت دیگه به 350 میرسه چون طبقه 5 علاالدین 395 من پیدا کردم.بدون گارانتیشم اگه باشه همون طبقات بالاست
-
کسی بدون گارانتیش رو ندیده ؟ اگه کسی میدونه کجا بدون گارانتی میدن تو پیام خصوصی آدرسش. بده!@@@@@@@@@@@@@@@
-
امروز یه قابلیت جالب و بسیار کاربردی کشف کردم:
اگه با ایفون کار کرده باشین یه چیز جالب داره اونم اینه که موقع تایپ متن وقتی می خواید متن رو ادیت کنید انگشت رو چند لحظه روی متن مورد نظر نگه میدارید و به شکل خیلی زیبا و گرافیکی متن به حالت ذره بینی درشت میشه و با حرکت دست خیلی راحت مکان نما رو به هرجا دوست دارید می برید و ادیت می کنید...
امروز دیدم این قابلیت در ارنا هم هست خیلی زیباتر از ایفون.
تو ادیت مسیج خیلی کاربرد داره...
تا کشف بعدی فعلا...
-
یه شیر پاک خورده ای بیاد یه فیلم از ارینا بگیره که توش:
1-کیبرد فارسی
2-مالتی تاچ(خیلی مهمه)
3-اگه با ایفون کار کرده باشین می دونین چه حالی میده عکس رو زوم کنی بعد بری چپ و راست عکسه اینو هم بزارین: دی
فکر کنم زیر 1 دقیقه فیلم بشه کیفیتش هم اصلا مهم نیست
-
خودم برات می ذارم.تا فردا صبر کن...
-
آقایون و خانوما من همون MyView سابق هستم! اینم اولین پست پس از پس گرفتن اکانتم. کسی تا حالا با این PDF خونده؟ کم و کیف کار چطوره؟ فارسی میشه خوند؟