من يكي از دوستام كه ان85 داره امروز بيشم بود و و رو گوشيش حدود 32 تا تم كه اكثرشون بالاي 2 مگ حجم داشتند به همراه 30نرم افزار رو گوشيش نصب بود اما خدايي اصلا هنگ نكرد اما من هنگ كردم . سرعتش هم با اون همه برنامه استثنايي بود بعد رمشو به من داد تا ازش بك اب بگيرم و تو اين موقع عكس هاي زيادي گرفت كه حافظه ي گوشيش بر شد و بعد رمشو باهمون برنامه ها بهش دادم وبه گوشي وصل كرد وگوشي هم بيغام برشدن حافظه ي گوشي رو ميداد ورفت يه برنامه رو رو نصب كنه گوشي به علت بر بودن حافظه اجازه نداد و دوستم تمام عكسهايي كه گرفته بود رو از حافظه ي گوشي حذف كرد و حدود 38 مگ از اون خالي شد و رفت روي دوربين عكس بگيره كه گوشي سيستم ارور داد و واز برنامه دوربين اومد بيرون و دوباره رفت تو دوربين و يه عكس گرفت و رفت يه عكس ديگه بگيره دوباره سيستم ارور داد و وقتي از دوربين اومد بيرون دوباره سيستم ارور داد وبعد من گوشيشو گرفتم تا رمشو فرمت كنم هنگام فرمت هم سيستم ارور داد و رمشو فرمت كردم و خود گوشيشو مستر ريست كردم اما حالا ديگه سيستم ارور نميده ....ومي خواستم از دوستان سوال كنم كه اون سيستم ارور به خاطر نصب اونهمه برنامه و همچنين فول شدن حافظه ي گوشي بود؟ چون بعداز فرمت كه ميرم رو دوربين و عكس ميگيرم به خوبي كار ميكنه و مشكلي نداره... يا اينكه سيستم گوشي دچار مشكل شده ........................و يه سوال ديگه كه اين لايف تامر اعداد رو به چه حسابي مي نويسه( #92702689#*) رو همين گوشي دوستم نوشته بود(هشت صفر:دو بنج تا صفر) ورو 3110 بدرم نوشته 0085:20 (به نظر خودم مثلا اين دوستم ان85 رو 2ماه و8 روز بيش خريده وازش استفاده كرده و دوستم هم تو همين مدت 2ماه وخورده اي گوشيشو خريده) حالا ديگه درستي و نادرستيش باشما.. اگه فلش هم بشن همين رو مينويسه ؟............تازه يه فايلي هم از تابيك هاي ديگه گرفتم كه به شما ميگه چطور ميتونيد اونو صفر كنيد باتشكر ..:40: