از این دو تا بالایی کدومش ورژن جدیده؟
Printable View
از این دو تا بالایی کدومش ورژن جدیده؟
Google Chrome v8.0.552.224 Stable ~ 23.43 MB
v8.0.552.224 Stable
[64-bit Linux only] [56449] High Bad validation for message deserialization on 64-bit builds. Credit to Lei Zhang of the Chromium development community.
[60761] Medium Bad extension can cause browser crash in tab handling. Credit to kuzzcc.
[63529] Low Browser crash with NULL pointer in web worker handling. Credit to Nathan Weizenbaum of Google.
[$1000] [63866] Medium Out-of-bounds read in CSS parsing. Credit to Chris Rohlf.
[$1000] [64959] High Stale pointers in cursor handling. Credit to Sławomir Błażek and Sergey Glazunov
کد:http://cache.pack.google.com/edgedl/chrome/install/552.224/chrome_installer.exe
Google Chrome 10.0.634.0 Dev
Direct Link
Date: 1/11/2011
Size: 24.28 MB
License: Freeware
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:All
* Updated V8 - 3.0.6.1
* Chrome no longer says "restart required" when there's no update (Issue 67478)
Known Issues
* Clear browsing data settings in DOMUI options does not work (Issue 69163)
من دانلود کردم فقط چطور میشه ادرس سایتهارو توش ذخیره کرد؟
نحریم گوگل برای کروم برداشته شد برید از سایتش دانلود کنید :
خوبیش اینه که اینو نصب کید اونومات خودش آپدیت میکنه ....کد:http://www.google.com/chrome/intl/en/landing_chrome.html?hl=en
خوب پس بالاخره گوگل ادم شد:31:نقل قول:
دوستان لینک های مستقیم رو چطوری میشه از سایت خود گوگل گرفت ؟
شما باهاش مشکلی ندارید؟ من از خود گوگل دانلود و نصب کردم ولی فقط یک صفحه سیاه ( مثل داس ) باز میشه!!
من هیچ مشکلی ندارم واقعا عالیه.... استیبل هم هست.نقل قول:
تازه آچار سمت راست بالا رو بزنید بعد about google chrome چک میکنه آپدیت لازم داشته باشه آپدیتم میکنه :31:
من دوباره دانلودش کردم و اینبار کار کرد. ولی به این نتیجه رسیدم که هیچ چیز جدید و به درد بخوری نسبت به فایرفاکس و اپرا نداره! برا همین هر وقت گوگل استفاده از برنامه های اندروید رو هم برای ایران آزاد کرد از این استفاده میکنم!