دوست عزيزنقل قول:
اين برنامه چند رسانه اي با امكانات روي كيبرد
خير روي ميز وجايي كه مسير خنك كندگي را مسدود نكنه اشكالي پيش نمياد
توجه:روي قالي يا جايي كه پرز داشته باشه نگذار
Printable View
دوست عزيزنقل قول:
اين برنامه چند رسانه اي با امكانات روي كيبرد
خير روي ميز وجايي كه مسير خنك كندگي را مسدود نكنه اشكالي پيش نمياد
توجه:روي قالي يا جايي كه پرز داشته باشه نگذار
همون طور که دوستمون گفت یه نرم افزار مفید از اچ پی هست که تقریبا از اکثر فایلها پشتیبانی می کنه و کارایی بالایی داره، ریموت هم امکان استفاده از امکانات مولتی مدیا رو از راه دور براتون فراهم میکنه ( البته بابعضی از انواع گوشیهای موبایل هم امکان پذیره )نقل قول:
این quick play چیه به چه دردی میخوره یا اون ریموت کنترلش؟
T.N.T جان :10:خیلی خوبه که این جور تحقیق می کنی اما به نظر من زیاد حساس نشی بهتره چون بعد که خرید کردی بازم احساس می کنی انتخابت درست نبوده،از نظر من هیچ محصولی 20 نیست!نقل قول:
Please help me to choooooooooose
موفق باشی:12:
لطفاً بازاری ها جواب بدن الان که 1199 و 1135 توی جیتکس اومدن کی می یان ایران ؟ بلافاصله یا با تاخیر یک ماهه . راستی senjin جان ، اونجا 1135 هم دیدی ؟ چند بود ؟
فرق سری 10** با 11** چیه؟
اگه میشه لینک بدید ببینم....ممنون
دل وقتی یک مدل اصلاح شده میده،نام مدل رو هم عوض می کنه،ولی اچ پی گیج می کنه ادمو..
راستی میشه با Lcd 1680 خرید؟
سلامنقل قول:
چند صفحه قبل لینک های متعددی در این زمینه قرار دارد
سلامنقل قول:
آقا دست و پنجت درد نکنه:31:
1-در مورد بحث گارانتی و خرید کدوم شرکت را پیشنهاد میکنید؟کدوم شرکت سری 11** را آورده؟
2-دل وقتی مدل 1525 را بجای 1520 داد،هم سبک شده بود و هم عمر باطریش بهتر شده بود...ولی وقتی مشخصات این دو رو می بینم،فرقی دیده نمیشه....دقیقا اطلاع دارید که چه چیزهایش بهتر شده؟
تا جایی که من می دونم و تحقیق کردم کارت وایرلس 1060 یا 1070 و ... با xp مچ نبودن وسرعت تفاوت فاحشی می کرده و الا ن شااید به همین علت itel5100 گذاشتن .نقل قول:
و از همه مهتر ال سی دی اینفینیتی گذاشته که کیفیت بیتری داره ولی انگار تو نور خوب دیده نمی شه . برای اینکه دقیقتر بدونی باید یک کم سرچ کنی .
چون نمی شه اسم ببرم فقط راهنماییت می کنم . امروز توی سایت معروفترین گارانتی اچ پی ایران سری 11 رو دیدم و مثلاً 1135 بود 1420000 . نمی دونم کی مشهد بیاد دیگه داره اعصابم خورد می شه انقدر که صبر کردم
برای خرید حتما بیایید تهران....نقل قول:
واسه چی؟اینجا هنوز هم خفقانه؟! پی ام کنید ...:دینقل قول:
چون نمی شه اسم ببرم فقط راهنماییت می کنم
اگر واقعا با glare صفحه نمایش مشکل دارید می تونید ا این محافظهای خوب anti glare استفاده کنید. قبلا دیده بودم 8 هزار تومن تا 15 تومن بستگی به سایز LCD :نقل قول:
و از همه مهتر ال سی دی اینفینیتی گذاشته که کیفیت بیتری داره ولی انگار تو نور خوب دیده نمی شه . برای اینکه دقیقتر بدونی باید یک کم سرچ کنی .
[IMG]www.office365.co.uk/im/pim/175236.jpg[/IMG]
کد:http://cgi.ebay.com.sg/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120310940689
کد:http://www.ergoindemand.com/laptop-protection-computer-filters.htm
کد:http://www.office365.co.uk/Computer-Accessories/175236-3M-Privacy-Screen.htm
نقل قول:
امروز توی سایت معروفترین گارانتی اچ پی ایران سری 11 رو دیدم و مثلاً 1135 بود 1420000 . نمی دونم کی مشهد بیاد دیگه داره اعصابم خورد می شه انقدر که صبر کردم
میگم شما چه اصراری دارید حتما بیاد شهرتون ؟ بابا من عمریه با تازه کارا هم توی تهران تلفنی معامله و فیش حواله میکنم و خرید میکنم !