من تست کردم با درایور جدید هم درست نشد جالب اینجاست که روی low یا high باشه هیچ فرقی نمی کنه میری تو بازی به صورت رون اجرا می شه بعد که 5 دقیقه اگه تو بازی باشی شروع به کند شدن می شه حتی توی منو ی بازی !!!!
Printable View
من تست کردم با درایور جدید هم درست نشد جالب اینجاست که روی low یا high باشه هیچ فرقی نمی کنه میری تو بازی به صورت رون اجرا می شه بعد که 5 دقیقه اگه تو بازی باشی شروع به کند شدن می شه حتی توی منو ی بازی !!!!
دوست من فکر کنم مشکل شما سخت افزاری باشه مثل داغ کردن یک قطعه یا اینجور چیزی ...
نقل قول:
سلام ببینم شما با بازی دیگه ای که همچین مشکلی نداری چرا بازی رو روی یک سیستم دیگه
امتحان نمیکنی مطمئنا نسخه بازی مشکل داره اگرم بازی مشکل نداشت ویندوز رو عوض کن
حالا ناراحت نشی منم چند وقتی یک بار با بعضی بازیها که مشکل دارم که قبلا مشکل نداشتن
با عوض کردن ویندوز مشکلم حل شده بود این مورد چندین باز برای بازیهای مثل Mass Effect و
Mirror Edge برام اتفاق افتاد که حل شد اینو گفتم که نگی تا که مشکلی پیش میاد میگن
ویندوزت رو عوض کن چون من تجربش کردم :10:
دوستان من که این بازی رو تمام کردم . یعنی همه ی مپ ها و ماشینها رو باز کردم و از همه با حال تر پیست مپ آخر بود . به همه توصیه می کنم حتما بازی کن . بای بای .
بچه ها سلام . من این دومین باره که برام اتفاق میوفته . بازی رو قسمت اول مپ رو رفتم موق سیو هی failed میشد و تو سایت ها هم که خوندم هی باید بزنی تا سیو شه . بعد که زد save successful من از بازی اومدم بیرون دوباره که رفتم اصلا سیو نشده بودو دوباره همه چیز از اول اومد : دی . راستی از کرک razor اشتفاده می کنم. اگر میشه یه کمکی کنین
نقل قول:
شما بازی رو unistall کن دوباره نصب کن درست میشه اولش یک بک آپ از سیوهای بازی داشته باش
اینکارم کردم متاسفانه نشد .:41:نقل قول:
دوستان خواهشآ یکی کرک سالم بازیو برام آپلود کنه. تمام کرکایی که بچه ها گذاشته بودن رو تست کردم هیچ کدوم دانلود نشد. حتی این آخری که داش مسعود گذاشت. خواهشآ یه لطفی کنین تا ما هم بتونیم سیو کنیم بازی رو .مرسی
چرا تنظیمات گرافیکی رو تغییر میدمو میرم تو بازیو برمیگردم بیرون دوباره تنظیمات default هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما مشکل xlive داری...مشکلی که خیلی از بچه ها با این بازی داشتند باید کلا کرکت رو عوض کنی از اینجا درخواست بدی:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156537