اگر یک mms به اندازه 10 کیلو بفرستم هزینه 100 را کیلو محاسبه می کند ( 100 تومان ) یا هزینه همون 10 کیلو ( 10تومان )؟؟؟
Printable View
اگر یک mms به اندازه 10 کیلو بفرستم هزینه 100 را کیلو محاسبه می کند ( 100 تومان ) یا هزینه همون 10 کیلو ( 10تومان )؟؟؟
سلام!نقل قول:
کجای رشت؟!
خط من که هیچ مشکلی توو سرعت نداره!واسه دوستام هم همینطوره.بهتر بگم ، برای هرکی رو که دیدم...
سرعتش نسبتا خوب و قابل قبوله...اکثر سایت های سنگین رو هم راحت باز میکنه!
امااا ، هزنیه ش : :18:.
فلکه توشیبا!نقل قول:
اصلن هیچ سایتی رو باز نمیکنه. گوشی من هم k750 ی فقید!!! هستش.
نه دوست عزیز. شما فقط با مرور کردن صفحات وب باید پول بدید.نقل قول:
یعنی مثلاً میتونید سایت پی سی ورد رو باز کنید و 3 ساعت روی صفحه ی اول سایت بمونید در این صورت فقط هزینه ی لود کردن سایت رو باید بدید از اون به بعد اگه دگمه ای رو برای مرور صفحات فشار ندید نیازی به پرداخت هزینه نخواهد بود.
کلاً ساختار اینترنت موبایل اینجوریه:
وارد کردن آدرس سایت=درخواست=sent
ورود به سایت=بارگذاری=recieved
همون 100 تومن محاسبه ميشه .نقل قول:
من که از رو گوشیم سرویسشو پاک کردم
اخه چرا اینقدر گرون!! به کدامین گناه؟!؟!
خطی که ازش استفاده می کنی کد چنده؟!نقل قول:
یه سوال دیگه ، هرجایی از شهر که امتحان کردی همینجوری بود؟!
از روز دوشنبه 16 دي ماه، مشتركان سيم كارت هاي اعتباري همراه اول نيز مي توانند از سرويس هاي gprs و mms استفاده كنند.
روابط عمومي شركت ارتباطات سيارايران اعلام كرد: مشتركان سيم كارت هاي اعتباري همراه اول در تهران و 10 مركز استان ديگر (مشهد، شيراز،سمنان، اردبيل، قزوين، زنجان، همدان، گرگان، رشت، سنندج) از روز دوشنبه مي توانند سرويس هاي gprs و mms خود را با مراجعه به پرتال شركت و دفاتر خدمات ارتباطي فعال كنند.
همچنين از روز شنبه 21 دي ماه سال جاري سرويس هاي مذكور براي مشتركان سيم كارت هاي دائمي و اعتباري استان هاي گيلان و مازندران و شهرهاي اصفهان، اهواز، بندرعباس، تبريز، زاهدان و چابهار فعال خواهد شد.
قابل ذكر است در صورت مراجعه مشتركان سيم كارت هاي دائمي و اعتباري به دفاتر خدمات ارتباطي و تكميل فرم تعهدنامه mms، سرويس gprs آنها نيز فعال خواهد شد.
ببین همشهری ، شما چندتا کار می تونی بکنی...نقل قول:
اول اینکه سیم کارتتو بزاری توو یه گوشی دیگه و سرعت اتصال به اینترنتشو ببینی.
دوم اینکه بری جاهای مختلف شهر یه تست بزنی.
اگه بازم همینجوری بود می ری مخابرات یا دفاتر خدمات ارتباطی و پست(البته از این مورد دوم بعیده بخاری بلند بشه)و بهشون اطلاع می دی...
يعني همون شنبه واسه فعال سازي از طريق سايت اقدام كنيم ؟ يا الانم ميشه لاقل تنظيماتش رو گرفت ؟نقل قول: