این ها رو باید 1 جور خاص بکشی.نقل قول:
توی همین قسمتی که عکسش رو گذاشتی روی کسی که میخوای بکشیش کلیک کن. سمت راستش نوشته چه جوری بکشیش.
اگه بکشیشون اون family ضعیف میشه.
Printable View
این ها رو باید 1 جور خاص بکشی.نقل قول:
توی همین قسمتی که عکسش رو گذاشتی روی کسی که میخوای بکشیش کلیک کن. سمت راستش نوشته چه جوری بکشیش.
اگه بکشیشون اون family ضعیف میشه.
شما خودت چه جوری کشتیشون میشه برا من توضیح بدی آخه من 100 دفعه تا حالا کشتمشون اما باز دوباره زنده از یبمارستان اومدن فقط یکیشونو انداختم تو آب که مرد.
اتفاقا منم همین الان اینجا رو رد کردم!
اونی که بغل رود خونه وایساده باید پرتش کنی تو آب! اونی که تو ته یه منطقه در دست احداث(!) وایساده باید با ماشین زیرش بگیری! اونی هم که داره یه ماشین تعمیر می کنه باید بگیری خفش کنی!!! نفر دوم خانواده تو یه ساختمون نیمه کاره ست که من هر چی کشتمش بازم از لیست حذف نشد (نوشته بود با کلت بکشیش منم با کلت هر چی کشتمش حذف نشد!) بیخیالش شدم! بدون کشتن اون هم می شه خانواده رو نابود کرد!
همین!!
برات که توضیح دادم عزیزم.نقل قول:
برو همون قسمتی که mark for death میکنی.
بعد روی عکس کسی که میخوای mark کنی کلیک کن.
سمت راستش 1 مشت اطلاعات مینویسه.
درست یادم نیست ولی فکر کنم باید قسمت kill condition رو میخوندی.
اونجا گفته که چه جوری بکشیش.
اصلا اعضای خوانوادرو نکش اگه مغازههای مربوط به هر خوانوادرو بگیری رییس خوانواده ازاد میشه
توی اون ماموریتها که از افرادی که بالای سرشون یه کلید هست میگیری وقتی ماموریت رو انجام میدی چرا هیچ اتفاقی نمیفته
باید به شکل خاصی اون افراد رو کشت؟
با سلام من بازیی که خریدم دایرکت ایکس نداره پیغام داریکت ایکس مید کسی می تونه دایرکت ایکس این بازی برای من بزاره
متشکرم
بله دوست من.نقل قول:
برو روی عکس همون کسی که میخوای بکشی روش کلیک کن سمت راستش نوشته چه جوری بکشیش.
یه مرحله یه پلیس میاد ( اگه درست بگم) میگه call ove all criminal cops یعنی چی؟
جایی که تو نقشه مشخص میشه میرم اما همون مغازه ای هست که قبلا گرفتمش
شاید باید مغازه رو داغون کنی.نقل قول:
برو توی قسمت favor ها ببین چی نوشته.