تورو خدا يه جا ديگه آپ كن اين چيه ديگه؟نقل قول:
Printable View
تورو خدا يه جا ديگه آپ كن اين چيه ديگه؟نقل قول:
ببخشيد يکي به من بگه لايوت چيه و کارش چطوريه؟ آيا با الف فرق داره؟ چطوري بايد راه اندازي بشه؟نقل قول:
با تشکر.:11::11::11:
نقل قول:
مگه چشه ؟؟؟ ببين اگه با دانلود مشكل داري بايد واستي تا لينك دانلودش بعد از چند مين بياد بعد ميتوني دانلود كني
اگه هم فيلتره بگو يه جا ديگه واست بزارم...:5:
اينو قبلا هم تو همين تاپيك واسه يكي ديگه از عزيزا توضيح دادم... لاياوت كلا با الف فرق داره و كارش منظم كردن لايه هاست ... هر نوشته روي گوشي و يا هر شيپي تو يه لايه قرار ميگيره ... لايوت مياد اونا رو منظم ميكنه ... آموزش تغيير اونو تو همين تاپيك گذاشتم بگردي پيدا ميكني:40:نقل قول:
اونجوری که ما فهمیدیم بازکردن قفل صفحه کلید با صدا هستنقل قول:
بفرما حسام جان این الف رو :11:
برات یه جا دیگه UP کردم هر دو ورژن
کد:http://adrenalin.persiangig.com/document/ELF/AnalogClock.zip
بابا يه جاي درس آپ کن بشه دان کرد.نقل قول:
با تشکر:11::11::11:
پست قبلی خودت رو نگاه کن گذاشتم هر دوتانقل قول:
آقا دستتون درد نكنه خيلي باحال بود فقط يه مشكلي داره كه ساعت دقيقا وسط نيست.نميشه يه كاريش كرد درست بشه؟يا قشنگ بره كنار يا بياد وسط.
آيا ميشه هر شكل ساعتي كه خواستيم بذاريم ؟
و سوال اخر اينكه ساعت ديجيتال گوشي چرا بعضي وقت ها بزرگ مينويسه ولي بعضي وقتها كوچيك؟(مثل عكس)در ضمن اين مشكل قبل از نصب هر نوع الف هم وجود داشت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من برا شروع یه دونه از این الف ها رو رو گوشی 750 اجرا کردم
ولی وقتی گوشی روشن میکنم همون اولش هنگ میکنه و میمونه تا رم رو خارج نکنم و دوباره روشنش نکنم درست نمیشه چرا اینطوری میشه و چیکار باید بکنم ؟
ليبي كه استفاده كردي قديميه بايد ليب جديد را از تاپيك جديدترين ليب ها دانلود كني و نصب كني.اگر باز هم درست نشد پچ الفي كه نصب كردي ايراد داشته.نقل قول: