براي كشتن زنه وقتي خونش كم ميشه زمانو رو كند كن بعد به اون حمله كن يه 3. 4 بار كه اين كارو كردي شمشير به شمشير ميشن كه تند تند كليد حمله رو بزن تا كشته بشهنقل قول:
نوشته شده توسط ahmadagah
Printable View
براي كشتن زنه وقتي خونش كم ميشه زمانو رو كند كن بعد به اون حمله كن يه 3. 4 بار كه اين كارو كردي شمشير به شمشير ميشن كه تند تند كليد حمله رو بزن تا كشته بشهنقل قول:
نوشته شده توسط ahmadagah
سلام دوست عزیز اینم مشخصات سیستم :نقل قول:
نوشته شده توسط kkain-blood
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن مادربورد من MSI K7N2 هست.
با تشکر
كارت گرافيك 5200 كارت قويي نيست ميشه گفت خيلي هم ضعيفه براي بازيهاي جديد اصلا جوابگو نيست كار خاصي نميشه انجام داد من فقط ميتونم 2 تا راه رو بگم باسه اون دمو شايد درست شه ولي فكر نميكنم
اول اينه اگه برنامه سنگيني روي سيستمت هست مثلا officeپاكش كن بعد امتحان كن
دوم اينكه
كارت گرافيك 5200 كارت قويي نيست ميشه گفت خيلي هم ضعيفه براي بازيهاي جديد اصلا جوابگو نيست كار خاصي نميشه انجام داد من فقط ميتونم 2 تا راه رو بگم باسه اون دمو شايد درست شه ولي فكر نميكنم
اول اينه اگه برنامه سنگيني روي سيستمت هست مثلا officeپاكش كن بعد امتحان كن
دوم اينكه resolution systemرو بزار روي800.600 resolution بازي رو هم رو همين مقدار بزار
بازم ميگم ممكنه با اين كارها هم جواب نده پس اگه به برنامه خاصي احتياج داري به خاطر اين بازي اكش نكن ديگخ خودت ميدوني!
در ضمن ميتوني اون دموي اول بازي رو تو همون folderكه بازي رو نصب كردبي ببيني امتحان كني چه جوري اجرا ميشه!
you are a good boy
سلام دوست عزیز دوست عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط kkain-blood
نه این روشresolution رو اجرا کردم. کار نمی کنه. ولی شما می گین که این کارت گرافیک ضعیف هست در صورتی که آقا امین اینو میگن:
نقل قول:
نوشته شده توسط Amin
در ضمن من با این کارت گرافیک بازی DOOM3 رو خیلی راحت بازی کردم.
با تشکر
من كارت گرافيكم GeForce FX5500 256MB DRam هست كه توي دموهاي اين بازي مشكل داشت. توي بازي اين مشكلات وجود نداره.
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط M E H D I
من چی میگم شما چی میگین!!!!!
من میگم این قدر تو دمو گیر می کنه که دیگه مجبور میشم خارجش کنم . یعنی رنگ بازی رو هم نمی تونم ببینم.
من به مدت 20 دقیق گذاشتمش فقط تونست نزدیک 15 ثانیه اول دمو رو ببره.
آقا من این 2 تا غول رو نمیتونم بکشم): چیکار کنم؟
اگه منظورتون اونهايي هست كه يكيشون شمشير داره و يكيشون تبر:نقل قول:
نوشته شده توسط saeid1733
به اوني كه دستش شمشير داره حمله كنين البته اون هيچ آسيبي نمي بينه. اما دوستش كه تبر داره مياد تا از اون دفاع كنه و تبرش گير مي كنه توي زمين. اون موقع شما مي تونين اوني كه تبرش گير كرده رو بزنين. بعد از اين كه چند بار اين كار رو تكرار كردين از شما خواسته ميشه كه SpeedKill رو شروع كنين. بعد از Speedkill باز هم بايد اين كار رو تكرار كنين و با يه Speedkill ديگه تموم ميشه.