من دنبال key واسه KIS ورژن 6.0.0.3.0.0 می گردم.
به دادم برسید لطفا
در ضمن با این key که الان اکتیو دارم موقع آپدیت کردن پیغام میده: update is not Required
Printable View
من دنبال key واسه KIS ورژن 6.0.0.3.0.0 می گردم.
به دادم برسید لطفا
در ضمن با این key که الان اکتیو دارم موقع آپدیت کردن پیغام میده: update is not Required
از لينك زير سريال مربوط به محصولات مختلف كاسپرسكي را دانلود كنيد:نقل قول:
License Kaspersky Products Validity Upto 2010:
کد:http://rapidshare.com/files/51761020/License_All_Products_Validity_Upto_2010_.rar
Kaspersky.Anti-Virus.v6.0.0.299
من این نسخه را دارم ولی لیسن کی افتاد تو BLACKLIST بعد بهش لیسن کی جدید دادم قبول کرد که تاریخش رو تا 2008/1/25 نشون می ده!
نوشته اما هنوز اخطارش که بلک لیست هست او گوشه مونه و نمی تونم اپدیت کنم
چیکار باید کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر سريال جديد را داديد و هنوز عبارت Black List باقي مونده و پاك نشده يعني اينكه كليد جديد هم در ليست سياهه و قابل استفاده نيست.نقل قول:
دوست عزیز بهتره سری به پست اول و نحوه ی دادن کی به کسپر بزنی برای دادن کی جدید حتما کی قبلی را حذف کنید و سپس اقدام کنین.نقل قول:
سلام تا اون جایی که من می دونم hamiltonجان همین آنتی ویروسو دارن حالا یا kavیا kis ولی لحن شما خیلی تنده ها. یک بار دیگه براتون کی که دارم رو آپلود می کنم والا لینک قبلی که شما می فرمایید قدیمیه به هیچ عنوان قدیمینقل قول:
نیست شاید شما نحوه ی وارد کردن keyتون اشتباه و یا ورژنتون متفاوته به هر حالکد:http://www.2shared.com/file/2332293/9c05d066/2008-06-26.html
kis v 7.0.0119 ویا بالاتر جواب داده
سلام من فهمیدم داستان از کجا اب میخوره
باید برین یه بار کی قبلی از اکتیو مالان پاک کنید
بعد کی جدید اینیستال کنید !!!
برای من درست شد
من نمی دونم چرا پست هام نمایش داده منیشن!!!!!
همانطور که دوستمون گفتن از طریق رجیستری عمل کردم و از بلک لیست خارج شدم
چرا موقع اپدیت بعد چند ثانیه FAIL میشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
دوستان من اینترنت سکیوریتی نسخه 7.0.0.125 را از سایت خود کاسپرسکی دانلود کردم و هر کلیدی هم بگید بهش زدم ولی متاسفانه فعال نشد.خواستم بپرسم ایا برای این نسحه کلیدی امده ؟ ما که چیزی ندیدیم
موفق باشید
سلام
این سریال ها را امتحان کن.
03d4-000491-0099b28b
Fhj4s-r1xex-5bw3t-jyekb