سلام دوستان
این چهار پنج روزی سرم خیلی شلوغ بود فرصت نشد یه سر با تاپیک بزنم از این به بعد دیگه هستم.
Printable View
سلام دوستان
این چهار پنج روزی سرم خیلی شلوغ بود فرصت نشد یه سر با تاپیک بزنم از این به بعد دیگه هستم.
اینم کد سایلنت کردن Adobe Reder 9.0نقل قول:
اگه نشد فایل Adobe Reader رو تغییر نام بده بعد دوباره امتحان کنکد:AdbeRdr90_en_US_Std.exe /sAll /rs /l /msi"/qb-! /norestart ALLUSERS=1 EULA_ACCEPT=YES SUPPRESS_APP_LAUNCH=YES"
بازم که حرف خودتو می رنی سجاد جوننقل قول:
من با اضافه کردن نرم افزار ها به سی دی مشکلی ندارم با سایلنت کردن برنامه ها مشکل دارم
يه سوال داشتم اونم اينه كه چطوري كاري كنيم كه موقع نصب ويندوز رو هر كامپيوتري صداش نصب بشه
مثل بعضي تو ويندوزاي بازار
من وقتي كه درايورها رو اضافه ميكنم ( با nlite)حجمش بيشتر از يه سي دي ميشه
آقا حسين مطمئني Acrobat 9 هست تا اونجائي كه من ميدونم آخرين نسخش هشتهنقل قول:
معلومه که مطمئنم آخرین ورژنش 9 هست یه سرچ تو گوگل کن می فهمینقل قول:
سلامنقل قول:
میتونی بدون Nlite هم DRIVER ها رو اضاثه کنی
====> یه پوشه تو فولدر ویندوزت درست میکنی به اسمه $OEM$ بعد توش هم یه فولد جدید به نام $1 بعد بازم توش یه فولدر دیگه دست میکنی به نام Drivers بعد هر چی میخوای توش کپی میکنی
نکته: باید هر درایور تو یک فولدر جدید باشه
و درباره یه حجمش هم فکر کنم شما همیه درایور ها از جمله x86 و x64 رو میریزی که باید درایو مخصوص خودش کپی کنی که درایور های دیگه حجم زیاد میکنه
دوم به چه درد می خوره که همه درایور ها رو ساپورت کنه خوب اگه چند تا کامپیوتر داری خوب تو ویندوز درایور های اونو هم بریز و اگه نه
می خوای برای شرکت یا سازمانی درستش کنی چون همیشو یه جا میخرن بیشتر یکی هست اگه می خوای اون کارو بکبنی باید هروز هر درایور جدید اومد دوباره درایور و دانلود کنی و کپی کنی که اخرش
شهید میشی :27::18:
ارمان:10:
ببخشيدنقل قول:
فهميدم
خيلي ممنوننقل قول:
ولي مثلا ويندوز Dark Edition صدا رو خود به خود نصب ميكنه
ببخشید شما ره سریال سرویس پک 3 چیه؟
من با ان لایت سرویس پک 3 را به ویندوز اضا فه کردم اما هر شماره سریال که می دم نمی خوره حتی تو گوگل هم هرچه بود
امتحان کردم.