راستي هم امضاي قشنگي داري هم عكس آواتورت جذابهنقل قول:
Printable View
راستي هم امضاي قشنگي داري هم عكس آواتورت جذابهنقل قول:
اق من هاردم بد جوری صدا میده با انکه 5400 دور هستش ولی بد جور اعصابمو خورد کرده ظرفیتشم 40 ومارکش مکستوره
یه جایی هم تو این مرکز تعمیرات هارد دیسک خوندم که اگهی کرده بود صدای بلند هارد رو برطرف میکنن میخواستم ببینم عملیه یا دروغه
احتمالا خيلي وقته دار ي از هاردديسكت كار ميكشي و عمر مفيدش تموم شدهنقل قول:
ضمنا بله ميشه صداي هاردديسك رو كم كرد
سلام دوست عزیز حدود 70 80 پول دارم در مورد سالم بودن هم که 100% سالمه روی کامپیوتر دیگه خوب کار میکنه کابلامسالمه خودم یه هارد 40 دارم که داره کار میکنه وقسمت قبلی تایپکو نخوندم از اینکه کمک میکنی ممنونمنقل قول:
من پيشنهاد ميكنم يك هاردديسك 320 گيگابايت وسترن ديجيتال اي اي جي اس يا 320 هيتاچي بخري با 16 مگابايت بافرنقل قول:
در مورد مشكل هاردديسكت الان چيزي به ذهنم نرسيد بگم
توضيحات كاملتر بدي شايد بقه دوستان هم همفكري كردن
يا علي
سلام
من هاردم Maxtor 6y080l0هستgb) 80) اگر بخواهم هارم را عوض کنم از هارد با ضرفیت بالاتری استفاده کنم میتوانم این هاردم را با تمام وضعیتش یعنی ویندوزهایش نصبهایی که روش انجام دادم و فونتهایی که رویش نصب شده به هارد جدید انتقال دهم اگرامکان این کار وجود دارد بگویید چگونه میتوانم این کاررا انجام دهم اگر چند روش وجود دارد برایم توضیح دهید
به نظر شما مشکل چیه؟؟؟ بازم بوت سکتوره؟؟
باسلام وخسته نباشد وتشکر از تایپیک خوبتان
دوست عزیز ایا نرم افزار مطمئنی وجوددارد که بتوان با ان هارد را ردیف کرد و بدسکتورهارا گرفت
ودوم کدامیک از مارکهای زیر بهتر است مکستور - سامسونگ - وست دیجیتال
بستگی داره که تو چه رده ای هارد بخای!؟نقل قول:
اگه 320 میخای پیشنهاد من 320 گیگ 16 مگ بافر وسترن دیجیتال است.
نقل قول:
با برنامه نورتون گوست ميتوني اين كار رو انجام بدي