2 پيوست (پيوستها)
عصر یخبندان،انیمیشینی دوست داشتنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ice Age
عصر یخبندان
بعد از ظهر امروز شبکه نمایش یه بار دیگه انیمیشن به یادماندنی عصر یخبندان رو نشون داد!
واقعا در مورد این انیمیشن چی میشه گفت؟
انیمیشینی که برای ما سراسر خاطرست و هممون با مجموعه فیلم هاش زندگی کردیم!
عصر یخبندان انیمیشنی هست که بی نهایت دوستش دارم و چقدر خوشحال شدم امروز دوباره فرصت پیدا کردم یه بار دیگه ببینمش البته با کیفیتی بهتر نسبت به اونی که تو آرشیوم داشتم! چیزی که این انیمیشن رو به نظر من جذاب کرده شخصیت پردازی بی نظیر در کنار دوبله خوب (چه دوبلورهای ایرانی و چه دوبلورهای خارجی) هست که باعث میشه هیچوقت از ذهنمون پاک نشه!
انیمیشنی که واقعا خداحافظی کردن با شخصیت هاش خیلی سخته به خاطر همین هنوز که هنوزه دارن سری های جدیدش رو میسازن اگه اشتباه نکنم حتی شماره 4 این مجموعه قراره اکرانش تو همین هفته شروع بشه و من که بی صبرانه منتظرش هستم!
واقعا سازندگانش خلاقیت زیادی داشتن که تونستن شخصیت های خاص برای این انمیشن بسازن از جمله سید که یکی از بامزه ترین و تو دل بروترین شخصیت کارتونی برای من هست و واقعا کارهای بامزه ای انجام میده. موجودی که قلب پاکی داره و علاقه زیادش به بچه های کوچیک مثال زدنیه!
شماره اول عصر یخبندان بدون شک قوی ترین شماره ی این فیلم به حساب میاد داستان زندگی سه تا حیوان که پسر بچه ای رو پیدا میکنن که مادرش رو از دست داده و اونا تلاش میکنن تا پسر بچه رو به پدرش برگردونن و تو این راه اتفاقات جالب و البته آموزنده ای هم براشون میوفته!
به نظر من نوع پرداختن به این داستان واقعا حرف نداره طوریکه بیننده با تمام وجودش پای فیلم میشینه و دوست داره ببینه آخرش چی میشه!
به هر حال از اون فیلم هاییه که تا آخر عمر نمیتونم فراموشش کنم!
فقط حیف شد که نتونست اسکار بگیره چون باید با انیمیشن فوق العاده ژاپنی Spirited away رقابت میکرد که دوستان تو دوتا پست بالایی درموردش توضیح دادن!
یه چیز دیگه رو نمیدونم تا حالا متوجه شدید یا نه ! اینکه وقتی آدم این انیمیشن ها رو از طریق تلویزیون میبینه زمین تا آسمان فرق داره تا اینکه از طریق سی دی و دی وی دی ببینه مثلا اگه الان تو گوگل سرچ بزنید میتونید سایت های زیادی رو پیدا کنید که کارتون های قدیمی رو واسه فروش گذاشتن حالا اگه ما این کارتون ها رو خریداری هم کنیم و بشینیم از طریق کامپیوتر ببینیم بازم نمیتونیم به اندازه تماشا کردن از طریق تلویزیون ازش لذت ببریم!من خودم هنوز علتش رو نفهمیدم!
جالب اینجاست من این موضوع رو با خیلی از دوستانم در میون گذاشتم و اونا هم دقیقا همین نظر رو دارن!
کلا شاید بعدا یه تاپیک در مورد همین موضوع زدم!
موفق باشید!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]