یه جدول داره. تو مقدماتی هست.نقل قول:
> قدر مطلق یک متغیر قیفاووسی با دوره تناوب 50 روز چهقدر است ؟ به طور میانگین در خشندگی این قیفاووسی از قیفاووسی دیگر با دوره تناوب 5 روز چهقدر بیشتر است ؟
Printable View
یه جدول داره. تو مقدماتی هست.نقل قول:
> قدر مطلق یک متغیر قیفاووسی با دوره تناوب 50 روز چهقدر است ؟ به طور میانگین در خشندگی این قیفاووسی از قیفاووسی دیگر با دوره تناوب 5 روز چهقدر بیشتر است ؟
از تعداد شرکت کننده ها نترسین نصفشون سیاه لشکرن...هیچی حالیشون نیست بعضی ها هم می خوان فقط با سئوالا آشنا شن
به نظر شما من میرسم تو این مدت بخونم(وگرنه منم جزو سیا لشکرا می شم:41:)
ممنون که گفتین خب می شه یه کوچولو توضیح بدیننقل قول:
L=4pi r^2 (sikma).t^4
جواب میشه رادیکال 2
سوال اولتم که تبدیل ساده قدر به درخشندگیه که مطمئن نیستم توی دینامیکی فرمولش اومده باشه برات مینویسم:
m1.m2=-2.5 log L1/L2
m1 وm2 قدر های دو جسم و L1 و L2 درخشندگی آنها به شرطی که توی یک فاصله باشند(مثلا 10 پارسک)
خب من که نمیدونم pi یا اون sikma چیه :41: سوال اولیم هم نه فرمولش نیودمه (ممنون که گفتین )
:11:
[QUOTE=marieh;1987303]از تعداد شرکت کننده ها نترسین نصفشون سیاه لشکرن...هیچی حالیشون نیست بعضی ها هم می خوان فقط با سئوالا آشنا شن
به نظر شما من میرسم تو این مدت بخونم(وگرنه منم جزو سیا لشکرا می شم:41:)
همین دیگه میشینی میگی بیشتره شرکت کننده ها سیاه لشکرن بعد هی به خودت امیدوار میشی نمیخونی:31: در عوض مثله من نامید باش همش فک کن هیچی نمیشی اصلا نمیرسی هیچی وخت نمونده , کنکور:2: خیلی چندشه خودت میشینی می خونی زیاد رو اولیه تاکید نکن :31:
pi=3.14نقل قول:
سیکما ثابت استفان بولتزمن هست که فکر کنم توی دینامیکی با k نشان داده و مقدارش رو نگفته فکر کنم در SI برابر با
5.67x10^-8
هست
اون فرمول قدر رو هم ویرایش کردم مثل اینکه به جای منها ضرب نوشته بودم
در ضمن قانون جدید المپیاد نجوم هم ... ... ...!(خودتون با هم چیزی که دوست دارین، جای خالی رو پر کنین!)
همگی بد بخت شدیم![/quote]
کسی خبر داره چی شده؟ نکنه رده سنی برداشته شده؟ اینجوری که همه ما جونیورها بدبختیم.
کسی خبر داره چی شده؟ نکنه رده سنی برداشته شده؟ اینجوری که همه ما جونیورها بدبختیم.[/quoteنقل قول:
زدی تو خال
آره. رده رو بر داشتن. اونایی که مدال داشتن هم تا 20 سالگی می تونن شرکت کنن. من از فردا می رم گاج بخرم بشینم برای کنکور!
نقل قول:
خیلی خیلی خیلی وحشتناکه:41:
ولی می گما خیلی آدم باید عوضی باشه بیاد حقه ملتو ضایع کنه :41: چه معنی داره پیره مرده 20 ساله بیاد المپیاد شرکت کنه ؟
این طوری اگه باشه ملت دکترا دارن میان شرکت می کننن که:41:
نمی فهمم که چی بشه آخه بعد برا اونا چه فایده ای می تونه داشته باشه ؟
اگه همگی مطمئین منم میخوام برم دین و زندگی و عربی بخونم دیگه کم کم برا :2::2::2:کنکور:2::2::2:آماده شم
جزییات قوانین رو از کجا میدونین
شاید هر سال کاری کنن که تعداد مدال آور های جدید ثابت بمونه