من یه مشکل دلره اونم اینه که بعد کپی چند تا dvd دستگاه از حالت dma میره به حالت pio و سرعتش خیلی کم میشه و هر روز مجبورم جای ذرایو ها رو عوض
Printable View
من یه مشکل دلره اونم اینه که بعد کپی چند تا dvd دستگاه از حالت dma میره به حالت pio و سرعتش خیلی کم میشه و هر روز مجبورم جای ذرایو ها رو عوض
نه عزیز اگه Enable بود که کار نمی کرد اجازه دستکاری رو نمی ده نمی دونم چکار کنم هیرون شـــــــدیم...:19:نقل قول:
سلام به همگي من به يه سري اطلاعات در مورد ups احتياج دارم ممنون مي شم كسي كمكم كنه
با سلام
خدمت دوستان عرض کنم که سیستم من یک مشکل جدی دارد که مدتهاست مرا کلافه کرده!
به طور ناگهانی خاموش می شود. الان دیگر زیاد شده گاهی به بیست دقیقه نکشیده خاموش می شود.
وقتی خاموش می شه، چراغ پاور روشن می مونه و برای روشن کردن باید برقش رو قطع و وصل کنی و دوباره روشنش کنی.باز و بستشم کردم، اما مشکل مال اتصالات ساده نبود.
دوستان اول خدا بعد رفقای اینجا.
می خوام اول بفهمم چشه نه اینکه همینطوری بدمش دست تعمیر کار یا مثلا برم یک پاور یا مادر بورد جدید بخرم!
دمای سی پی یو چقدره؟
سلام
چند وقتيه يه game pad گرفتم.سري اول كه وصلش كردم ويندوز usb رو شناخت اما سري دوم ايم پيغام رو داد: drive is not recognize چيكار كنم؟
با سلام.نقل قول:
نمی دونم!
تو کجای BIOS مشخص می شه؟
و اگه مثلا زیاد باشه، چیکار باید کنم؟
با تشکر.
نقل قول:
برو تو سپتاپ صفحه اول hardware monitor گزینه cpu temperature
سرعت فن هم نگاه کن 2تا گزینه پایین تر cpu fan speed
این دوتا رو بگو حالا تا بد
سلام
ببخشید من یک دستگاه می خوام که با اون سی دی سیلور بزنم می خواستم بدونم اسم این دستگاه چیه و چنده
بر و بچ من یه سیستم جدید گرفتم مشکل اینه که نمیدونم چرا بوت نمیشه
سیستم اینه
M.B: Asus p5ad2-e
CPU :3.0 celeron bus 533 lga 775
hdd :maxtor 80 sata
vga :7100 gs galaxy pci-ex
ram: Kingstone DDR 2 512 MB Bus 533
خیلی باهاش ور رفتم نمیدونم مشکل کجاس؟
راستی فکر کنم سی پی یو و هارد روشن میشه اما مانیتور روشن نمیشه...کارت گرافیک رو هم تست کردم سالمه
فقط فوری جواب بدین ...اورژانسیه