سلام
یه چند روزی on-line نشدم خوبه تاپیک رو خوب پیش بردید در هر صورت از اونایی که کار بچه ها رو را میندازن
ممنون............
Printable View
سلام
یه چند روزی on-line نشدم خوبه تاپیک رو خوب پیش بردید در هر صورت از اونایی که کار بچه ها رو را میندازن
ممنون............
دوستان الان تو کلوپ بیشتر چه بازی هایی مکنند به جز کشتی کج و فوتبال و ماشین جنگی
میشه لیست بازی های ممنوعه پی اس 2 رو بگید
اين بازي هايي كه گفتي الان جزو بيشترين در خواست براي بازي تو كلوپ ها هستنقل قول:
اما يك مورد رو فراموش كردي كه هميشه جزو اولين ها بوده
اونم سري بازي هاي GTA
من CARSH هم زياد ديدم بازي ميكنن
وزارت ارشاد حدود 24 تا بازي رو ممنوع كرده كه البته همه دارن و اگه بخواي ميتوني گير بياري
بازي هاي PS2 كه تو اين ليست بودن ميشه از :
GOD OF WAR
GOD OF WAR 2
TEKKEN 5
GRAND THEFT AUTO : LIBERITY CITY STORIES
GRAND THEFT AUTO : SAN ANDREAS
CALL OF DUTY
CALL OF DUTY 2
CALL OF DUTY 3
THE PUNISHER
و ....
نام برد
موفق باشي
به نظر شما خدای جنگ 2 در خوزستان گیر می اید بدون دست کاری ارشاد.
من تو توپخونه به ندرت دیدم که بفروشن
چون همه از قضیه ممنوع شدن خبر داشتن
چه برسه به اونجا
البته من بگم که نسخه یک رو خیلی وقت پیش نصف و نیمه رفتم
چیزی هم نداشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الکی ممنوع کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من شنيده بودم تو خوزستان به خصوص تو ابادان راحت گير ميادنقل قول:
به نظر من خودشون رو مسخره كردن
الا راحت ميتوني بدي يكي برات DL كنه
بيشترشون هم كه قديمي هستن
همه يا تمام كردن يا دارن
ميتونن به دوستاشون هم بدن
با درود فراوان خدمت دوستان عزيز
من با گيم شاركم در PS2 مشكل دارم وقتي براش يه سري رمز تعريف مي كنم و بعدش كه ميخوام Active كنم ... ناگهان دستگام هنگ ميكنه.....من گيم شارك 2 ورژن 4 رو دارم....خواهش ميكنم بهم كمك كنيد
سلام
منم موافقم که ارشاد بعضی از بازی هارو رو بیخودی رد کرده ... اما بعضی از بازی مثل Grand Theft Auto:san Andreas و Gta:lcs راحت گیرمیاد..............................-------------------------------
اگر بعد از وارد شدن به بازي قفل ميكنه كد ها اشتباه هستن يا اشتباه وارد شدننقل قول:
و همچنين ممكنه بعضي كد ها رو بعضي از بازي ها جواب نده
بسته به فرمت اونها كه PAL باشه يا NTSC
اگه بعد از وارد كردن و موقع SAVE كردن كدها قفل ميكنه مشكل از DVD مربوط به GAMESHARK هست
اقایون کسی ماتریکس بازی کرده؟ چه جور بازیه ای