چرا مهدی جان ؟نقل قول:
Printable View
چرا مهدی جان ؟نقل قول:
موافقم . 580 بهتره چون به هر حال سیستم و کارت گرافیک بالایی داری.نقل قول:
530ab اصلآ برای این سیستم پیشنهاد نمیشه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایین تر از 580B حیفه براش !
خب چند تا علت داره !! :نقل قول:
1 - این جوری که بعضی از دوستان دارن پاور پیشنهاد میدن اصلآ کمپانی های ساخت پاور نباید پاور بیشتر از 600W تولید میکردن ! :31:
2 - سیستم این دوستمون در خوشبینانه ترین حالت کم کم 500W مصرف داره !! حالا شما میگی GP 530AB کافیه ؟؟!! اونم بدون PFC !!! یه کوچولو اورکلاک این واتیج رو به صورت تصاعدی بالا میبره !! :41:
حرف منو قبول نداری فدای سرت ، میتونی تو خیلی از سایت ها حساب کنی ، این یک نمونه معتبر از سایت ASUS :
خب چه قدر محاسبه کرد ؟؟!! :41:کد:http://support.asus.com/PowerSupplyCalculator/PSCalculator.aspx?SLanguage=en-us
3 - همانطور که خودت هم میدونی سهم زیادی از خرابی قطعات کامپیوتری از همین تغذیه نا مناسب پیش میاد ! پس از نظر من نباید درباره این یه مورد کوچکترین ریسکی کرد . :41:
4 - دوستانی که تو این جور انجمن های تحت وب درخواست مشاوره از دوستان دیگه دارن روی حرف های طرف مشاور حساب میکنن . پس بهتره نهایت دقت رو تو مشاوره بکنیم . :46:
از نظر من این سیستم اگه بخواد اساسی بشه حداقل یه پاور 600W نیاز داره که اگه بحث اورکلاکینگ هم وسط بکشیم یه پاور GREEN 680B برای این سیستم مناسبه ! البته حتمآ به همراه PFC ACTIVE !
این نظر منه ! حالا تا نظیر بقیه اسانید چی باشه ! :23:
سلام
GP680B براي اين سيستم مناسبه ؟
CPU : Intel Core 2 Duo E6750
Mainboard : GIGABYTE-P35C-DS3R
RAM : Kingmax - 2GB(2 * 1GB)-800
VGA : BFG - 8800GT OC - 512MB
Case : Green - Model : Midi 2002
DVD RW
DVD ROM
TV Card
سیستم رو هم اورکلاک می کنم .
بله کافیه....
مهدی جان چرا جوش میاری !من خودم زورم میاد الکی پاور زیادی بخرم و برای همین دوست دارم بقیه هم پولشون رو روی بقیه قطعات بزارن.البته اگه پاور کم باشه هم همه ی پول هایی رو که دادیم میتونه به باد بده...:31:اینجا برای این پاور های کمتر پیشنهاد میشه چون اکثر سیستم هایی که بچه ها میبندن دور و ور 1 میلیون یا کمتره وگرنه بچه ها که از روی قصد پایین پیشنهاد نمیدن...نقل قول:
مگه pfc چه گلی میخاد به سر سیستم بزنه الان اکثر پاور هایی که فروش میده همون 2.2 هست...خب حالا من یه لینک از guru میدم چون فکر کنم این سایت رو قبول داری و ازش خوشت میاد اگه اشتباه نکنم!این یه تیکش:نقل قول:
2 - سیستم این دوستمون در خوشبینانه ترین حالت کم کم 500W مصرف داره !! حالا شما میگی GP 530AB کافیه ؟؟!! اونم بدون PFC !!! یه کوچولو اورکلاک این واتیج رو به صورت تصاعدی بالا میبره !! :41:
Now bare with me here as we built a completely new high-end system for this test. We used a new Core 2 Duo X6800 Extreme Processor, the new nForce 680i mainboard, a Zalman cooler, DVD-rom and WD raptor driver. All that in combo with the GeForce 8800 GTX summed up to a peak load of 363 Watts and the GeForce 8800 GTS at 338 Watts
از این لینک:میبینی که سیستمش بالاتره از این دوستمونه ولی پاور پیشنهادیش خیلی کمتره.البته این فقط guru هست جا های دیگه هم هست خودت بهتر از من بلدی کجا میتونی پیدا کنی .:46:کد:http://www.guru3d.com/article/Videocards/391/9/
مهدی اشتباه نکن بالای لینکی رو که دادی بخون گفته این مقدار عددی که میگه peak هست و خوب پس همون 530AB هم از سرش زیادیه البته اگه بخوایم خیلی حساس باشیم بهتره پاور های دیگه به جای گرین برداریم مثل cooler master یا ACBEL .من سایت سازنده مادر برد رو زیاد توجه نمیکنم چون بالا هم میگه پس فکر کنم تا حالا با یه 480 وات هم خوبه!!!نقل قول:
حرف منو قبول نداری فدای سرت ، میتونی تو خیلی از سایت ها حساب کنی ، این یک نمونه معتبر از سایت ASUS :
کد:http://support.asus.com/PowerSupplyCalculator/PSCalculator.aspx?SLanguage=en-us
اینجا دیگه خیلی عصبانی شده بودیا نزدیک بود یه بلایی سرمون بیاری خوب شد رفتم...:31:نقل قول:
خب چه قدر محاسبه کرد ؟؟!! :41:
آره این حرف رو کاملا قبول دارم فکر نکنم هم کسی باشه که مخالف این رو بگه...نقل قول:
3 - همانطور که خودت هم میدونی سهم زیادی از خرابی قطعات کامپیوتری از همین تغذیه نا مناسب پیش میاد ! پس از نظر من نباید درباره این یه مورد کوچکترین ریسکی کرد . :41:
روی چشم...نقل قول:
4 - دوستانی که تو این جور انجمن های تحت وب درخواست مشاوره از دوستان دیگه دارن روی حرف های طرف مشاور حساب میکنن . پس بهتره نهایت دقت رو تو مشاوره بکنیم . :46:
pfc power factor correction هست دیگه توی برق صرفه جویی میکنه فوقش قبض برق آدم 200 تا یه تومنی کمتر شه...من که برام مهم نیست...نقل قول:
از نظر من این سیستم اگه بخواد اساسی بشه حداقل یه پاور 600W نیاز داره که اگه بحث اورکلاکینگ هم وسط بکشیم یه پاور GREEN 680B برای این سیستم مناسبه ! البته حتمآ به همراه PFC ACTIVE !
این نظر منه ! حالا تا نظیر بقیه اسانید چی باشه ! :23:
خوب خوب... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پاور 580eps الان 85 تومنه اره؟؟ پاورهای 600 و 680 چند هستن؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
680 گرين حدود 115 تومانه .نقل قول:
مشکل شما دوستان همینه دیگه !! از پایه سیستم رو خراب میکنید . باور کن تغذیه مهمتر از وسایل دیگه هست !نقل قول:
مهدی جان چرا جوش میاری !من خودم زورم میاد الکی پاور زیادی بخرم و برای همین دوست دارم بقیه هم پولشون رو روی بقیه قطعات بزارن.البته اگه پاور کم باشه هم همه ی پول هایی رو که دادیم میتونه به باد بده...اینجا برای این پاور های کمتر پیشنهاد میشه چون اکثر سیستم هایی که بچه ها میبندن دور و ور 1 میلیون یا کمتره وگرنه بچه ها که از روی قصد پایین پیشنهاد نمیدن...
وای !! از شما انتظار نداشتم ! :41: کلی کارشناس نشستن این PFC رو ابداع کردن شما میای میگی :نقل قول:
مگه pfc چه گلی میخاد به سر سیستم بزنه الان اکثر پاور هایی که فروش میده همون 2.2 هست.
هست دیگه توی برق صرفه جویی میکنه فوقش قبض برق آدم 200 تا یه تومنی کمتر شه...من که برام مهم نیست...
این مقاله رو حتمآ مطالعه کن :نقل قول:
توی برق صرفه جویی میکنه فوقش قبض برق آدم 200 تا یه تومنی کمتر شه...من که برام مهم نیست
اگه رشته شما الکترونیک یا کامپیوتر باشه ، خیلی بهتر به اهمیت این پروتکشن پی میبری . :46:کد:http://www.---------------/article/all-about-pfc-power-factor-correction.html
اونی که منظور شما بود Efficiency هست . نه PFC !!
آروم آروم !! پیاده شو با هم بریم !! :31: مثل این که زبان شما هم بدتر از منه !! :10:نقل قول:
مهدی اشتباه نکن بالای لینکی رو که دادی بخون گفته این مقدار عددی که میگه peak هست و خوب پس همون 530AB هم از سرش زیادیه البته اگه بخوایم خیلی حساس باشیم بهتره پاور های دیگه به جای گرین برداریم مثل cooler master یا ACBEL .من سایت سازنده مادر برد رو زیاد توجه نمیکنم چون بالا هم میگه پس فکر کنم تا حالا با یه 480 وات هم خوبه!!!
شما یه بار دیگه به همون لینک یه سری بزن :
Your Recommended Minimum Power Supply is 600 Watts
خب اگه از شما اون کلمه ای مشخص کردم با MAXIMUM مترادف هست ، من دیگه حرفی ندارم ! :20:
ضمنآ اینجا منظور من مارک خاصی نبود ، فقط توان REAL مد نظرم بود . :46:
این واتیج اگه اشتباه نکنم فقط مربوط به توان شاخه 12V هست ! پس بقیه شاخه ها چی ؟ ضمنآ تو این تست اورکلاکینگ در نظر گرفته نشده !نقل قول:
خب حالا من یه لینک از guru میدم چون فکر کنم این سایت رو قبول داری و ازش خوشت میاد اگه اشتباه نکنم!این یه تیکش:
Now bare with me here as we built a completely new high-end system for this test. We used a new Core 2 Duo X6800 Extreme Processor, the new nForce 680i mainboard, a Zalman cooler, DVD-rom and WD raptor driver. All that in combo with the GeForce 8800 GTX summed up to a peak load of 363 Watts and the GeForce 8800 GTS at 338 Watts
واتیجش کل هست.نقل قول:
آره مهدی pfc نیست و efficiently درست هست که همون بازده هست.من اصلا سایت های فارسی رو نمیخونم تا حالا شاید کلا 2 بار توی شهر سخت افزار و سخت افزار و...رفته باشم...من این خط آخر رو اشتباه گفتم ببخشید...ولی سایت ایسوسی که دادی همه چیز رو مشخص میکنه تعجب میکنم تو که انگلیسیت خوبه اینا ها این جمله ش هست:
The recommended power wattage figure is calculated based on the peak or maximum utilization power consumption of installed devices or components
نوشته peak or maximum که هر دو تاش اینجا یکی بوده و maximum رو آورده که beginer ها بفهمن... دیگه همه چیز معلومه بهتره بحث نکنیم.در مورد اورکلاک هم مگه چقدر بالا میره مصرف فوقش 65 واته سی پی یو بشه 100 تا...8800gts هم که حداکثر 115 تا ببره.
بیا اینجا هم بزن ببین پاور چقدر میخاد : وقتی یه سیتم نیاز نداره و تا یه حدی بس هست برای چی پاور 90 تومنی بگیره طرف!
اگر هم از این لیننک خوشت نمیاد همون guru3d که لینکشو قبلا دادم آخرش اینو نوشته اگه نگاه کنی که با SLI که از اور هم بیشتر واتیج نیاز داره و توی سیستم HIGH END که سی پی یوش هم از EXTREME هست حدود 512 وات یه کم بیشتر نیازشده !!! تازه 512 peak !!!!!حالا این دوستمون فقط یکی512 8800GTS داره :کد:http://www.extreme.outervision.com/PSUEngine
We have tested SLI for you guys and power consumption rose towards a 512 Watt peak.