شما می خواهید این بازی رو برای فروش بذارین به چه قیمتی به نظر من بین 1500 تا 4000 تومان باشه
(من فقط نظر میدم ها)
Printable View
شما می خواهید این بازی رو برای فروش بذارین به چه قیمتی به نظر من بین 1500 تا 4000 تومان باشه
(من فقط نظر میدم ها)
همه این امصای منو بندازن تو امضاشون!! (میدونم خوب نشده... ولی برای هماهنگی بیشتر لازمه!!)
منظورت مپ ادیتوره ؟ :31:نقل قول:
قربون دستت این آموزش زدمودلر خیلی زیاده قرار بود مپ ادیتور رو کامل کنم ولی دیگه حالا نمیتونم من یه 5 صفحه نوشتم برات میفرستم تمومش کن بزار تو تایپک
آقا این آموزشی که دادی آخرشه خیلی چیزا یاد گرفتم ببیینم حرفه ایش رو هم خوندی ؟ تو سایت برنامه هست حتما بخون ببین چه چیز توپیه
1_ما بازیمون اصلا جزو بازی های Rockstar به شمار نمیاد !نقل قول:
2_ شخصیت اول پلیسه بر خلاف بقیه ی بازیها
3_مجوز ...
سلام من تازه اومدم و یه نظر ردیف دارم ببین تا حالا توجه کردی این یارو CJ میزنه هر بلایی میخواد سر شهر می آره و بعد انگار نه انگار آزاد می شه(البته اونجا آمریکاست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ما می توونیم از Rockstar هم بهتر کار کنیم ! یعنی بگیم این یارو تو حالت معمولی(ولگردی) پلیس مخفی و پلیس های شهر اونو اشتباهی میگیرن و بعد سریع ولش می کنن ولی باید تو بعضی ماموریت ها هم پلیس معمولی باشه وگرنه بازی به اون طولانیی یکنواخت می شه
نه خير من همچين قصدي ندارم .نقل قول:
شما فقط میخوای به گروه فاز منفی بفرستی
من هم همين نظر رو داشتم مي خواستم اول آماده بشيد و بعد اينو بگم (سياست)نقل قول:
شخص اول بازیم که پلیسه !
بشدت موافقم.نقل قول:
از همه مهمتر اسکریپت مرحله ها که از همش سخت تره
من هستم.نقل قول:
آقا کی قرار با فتوشاپ کار کنه ؟
خیلی ضروریه
اصلا فتوشاپ کار تو گروه داریم ؟
نه خير به اين چيز ها نيست اينكه بري يه زنو له و لورده كني مشكل دارهنقل قول:
اگه به اسم بازیه که عوضش می کنیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسم گروه ؟؟ مدير گروه ؟؟
فکر کنم رئیس گروه مشخصه
ولی راستش برای اسم بازی هیچی به ذهنم نمیرسه :31:
ببینم کسی از نوین پندار چیزی میدونه شرکتش چطوره ؟
من یک خانوم بسیجی ساختم و توی Cutscense.img جایگزین کردم.
پیداش کردم ولی هنوز از تکسچر قبلی استفاده میکنه!
مشکل چیه؟
آره برای منم همینجوری بود ولی من فهمیدم چشهنقل قول:
خدا به دادت برسه بعضی از این شخصیت ها تو فایل شخصیت نها نیست بلکه تو فایل gta3 هستش که حالا بیا و درستش کن:31:
من لیست 3 یا 4 تاشو دارم ولی چند تا دیگه هم هست که ندارمش اونها رو برات میزارم و میگردم تو فرومهای خارجی ببینم کجاس بقیش
البته اینو از روی یه مود که شخصیتها رو عوض میکرد فهمیدم