سلام.ميشه بگيد براي گوشي موتورولا v3i ميشه يك گيگ مموري انداخت؟
Printable View
سلام.ميشه بگيد براي گوشي موتورولا v3i ميشه يك گيگ مموري انداخت؟
در کل 512 حداکثرش ذکر شده ولی اگر سیستم عاملتون از مموریه 1 گیگ ایراد نگیره شدنی هستش.نقل قول:
به طوره مثال من رویه V3x و حتی v360 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که از نظره قابلیت از v3i پایین تر هست مموریه1 گیگ انداختم و
کوچکترین مشکلی پیش نیامد.
سلام.v3i دست دوومش چنده؟
باید حدود 120 تا 140 باشه البته اگه اشتباه نکنم
تائيد پست بالا
بچه هاي محترم انجمن من يه مشكل كوچولو با (شايد هم بزرگ) با گوشيم دارم جايي كه ما زندگي مي كنيم انتن دهي گوشي ها (همه نوعها) با توجه به ضعيف بودن دكل بسته به جا متغيير است بصورت كلي انتن دهي ضعيف است حالا اين به جهنم مشكل من اين است كه بعضي مواقع اگر جايي باشم كه انتن دهي براي مدتي مثلا 2 دقيقه صفر باشد (no service )انتن دهي گوشي ديگر همانطور no services با قي مي ماند (اعصابم خرد ميشه)بنده تا گوشي را خاموش و روشن نكنم (حالا اين هم به جهنم) بدبختي اين است كه بايد جايي گوشي را reset كنم كه انتن دهي انجا حداقل 3 تا از نشانگرهاي انتن دهي پر باشد در ضمن register كردن ir-tci هم در تنظيمات شبكه فايده ندارد فقط reset كردن ان هم جايي كه انتن دهي متوسط است لطفا يكي به داد من برسه
لطفا يكي جوابه منو بده در ضمن من تو جستجوي شبكه فقط ir-tci رو مي ياره ولي تو يه گوشي sony ericsson كه جستجو شبكه رو زدم اون ir-mci رو اورد اون گوشي تو ir-mci ريجيستر مي شه ولي گوشي من وقتي با ir-tci ريجستر مي كنم تو لوگوي شبكه مي زنه ir-mci در حالي كه من همچين شبكه اي تو جستجو شبكه ها وتو ليست شبكه هام ندارم لطفا يكي به من كمممممممممممممممممممممممم ممك كنه
ir-tci و ir-mci هر دو رو یه فرکانس هستن و فرقی با هم ندارن. شما بگو محل زندگیت کجاست ؟
منم با انتن گوشی v3xمشکل پیدا کردم پرش پیدا کرده البته بگم که بعد از این که من گوشی رو فلش کردم این جوری شده
گوشي رو براي زبان عربي فلش كردم ولي موقع فلش سيم كارتو در نيوردم مي تونه از اون باشه؟